Reakcja na opinię
Wat 'n geweldig ervaring van begin tot 't eind . Vriendelijk en fijn geholpen zowel aan de telefoon door Esther als 't verzenden van samples echt de volgende dag thuis , de levering van onze vitrages... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij mijn bestelling bleek er in één gordijn wat ophaaltjes te zitten. Even een mailtje gestuurd met foto en kreeg meteen de bevestiging voor de oplossing. Ze verstuurden een nieuw gordijn. Super!... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.
Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.
Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.
Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.
Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.
Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.
Leonard Springerlaan 35, 9727KB, Groningen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dit is het 3e paar gordijnen dat we bij Radero hebben gekocht, alleen het eerste paar zijn we positief over. 2e stel kwam met een haakje dat niet goed was meegenaaid, maar dat vonden we nog acceptabel alleen het 3e stel slaat alles. Afgezien van losse & kapotte draadjes die overal hangen, is er ook scheef geknipt én loopt er een enorme lijn door het midden van een van de gordijnen, ik vermoed omdat de stofrol op was. Maar dat ziet er dus niet uit. Sorry, maar dat is niet oké, een gordijn hoort geen lijn in het midden te hebben.
Proefstalen snel ontvangen. Duidelijke informatie over inmeten. Goede kortingsaanbieding, zelfs op de aanbiedingsprijs van de uitgezochte gordijnen! Levering volgens afspraak; netjes verpakt. Gordijnen hangen prachtig. Goede kwaliteit. Kortom zeer tevreden! Aanrader!
Snelle staal binnen, gratis. Helaas niet helenaal de goede kleur, maar daarom is een proefstaal zo belangrijk.

Odpowiedź od Radero.nl
Je kunt makkelijk bestellen, alles staat goed aangegeven en de filmpjes van hoe je het moet opmeten zijn ook erg duidelijk. Ze zijn erg klantvriendelijk. Alleen de handleiding was iets minder duidelijk maar daar kom je wel uit.

Ik heb 3 staaltjes inbetween
die ik gevraagd had,binnen gekregen top.
Bedankt hiervoor.

gratis samples aangevraagd
snelle levering, mooie kwaliteit, duidelijke uitleg over de service.
zal in de toekomst zeker hier een bestelling plaatsen

Odpowiedź od Radero.nl
Goede en nette communicatie.
Bestellen was eenvoudig
Goed verpakt
Eenvoudig op te hangen
Al met al Top

Odpowiedź od Radero.nl
Fijne communicatie en prachtige gordijnen! We hadden allerlei praktische vragen vooraf (over de beste maten, de montage etc) en deze werden heel snel beantwoord. We hebben zowel staaltjes gordijnstof ontvangen als een staaltje voor extra voering om de gordijnen 100% verduisterend te krijgen. Na de bestelling werden we via mail op de hoogte gehouden. De rails en de gordijnstof zelf werden apart geleverd. We kunnen Radero aanraden!

Odpowiedź od Radero.nl
mooie producten,erg duur,geen mogelijkheid tot kopen van losse stof.
snelle bezorging vd gratis samples

Odpowiedź od Radero.nl
Mooie stalen, snelle levering! Zodra wij de sleutel van ons nieuwe huis hebben, gaan we meten en gordijnen bestellen!

Odpowiedź od Radero.nl
Bij mijn bestelling bleek er in één gordijn wat ophaaltjes te zitten.
Ze verstuurden een nieuw gordijn. Super!
En de levering was ook zoals beloofd, supersnel, met 4 werkdagen.
Zou zonder aarzelen opnieuw bij Rodero bestellen!

Odpowiedź od Radero.nl
Afgelopen zondag inbetween gordijnen besteld en vandaag al in huis. Super netjes verpakt en zelfs de haakjes zaten er al in, ik kon ze zo ophangen. Echt ook zo’n mooie kwaliteit. Radero heel erg bedankt voor de mooie gordijnen en de snelle levering.

Odpowiedź od Radero.nl
Radero levert bijna sneller dan het licht!
Zondagavond online gordijnen op maat besteld en donderdagochtend al in huis, geweldig. En ook nog eens mooie kwaliteit: heel blij met het resultaat.

Odpowiedź od Radero.nl
Gordijnen snel en op maat gemaakt zoals wij het wilden. Fijn bedrijf wat zeer toegankelijk is.

Odpowiedź od Radero.nl
Makkelijke manier voor het online bestellen van gordijnen/vitrage. Zelfs het opmeten is een makkelijk stappenplan. Binnen 4 dagen nabestelling waren de inbetweens binnen. Hangen perfect.

Odpowiedź od Radero.nl
De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Helaas heeft RADERO.nl de verkeerde vervoerder. Die claimd langs te zijn geweest, hetgeen pertinent onjuist is. De videodeurbel verraad het bedrijf. Tot op heden is mijn pakket nog niet geleverd!! De link Change my dilivery van UPS werkt niet!!!! Uiteraard heeft RADERO hieraan geen schuld.

Odpowiedź od Radero.nl
Erg mooie kwaliteit gordijnen van de Breeze collectie. Van te voren de samples besteld die snel binnen waren. Duidelijke instructies voor het opmeten van de maten zaten erbij. Na het bestellen kwamen de gordijnen in een stevige en nette verpakking binnen.
Hele mooie gordijnen en op maat gemaakt die na bestelling al met 1 week binnen zijn! Heel prettig.
Dik tevreden over het bedrijf.
Kleine tip voor Radero: na de bevestigingsmail van ontvangst van de order is het prettig om tussendoor nog een update te ontvangen over de status. Buiten dat om, niks op aan te merken.

Odpowiedź od Radero.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.