Rabialegal Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Napisane przez firmę

Hos Rabia Legal er mennesket i centrum. Jeg arbejder for at skabe juridisk rådgivning med både faglighed, nærvær og menneskelig forståelse. Mit mål er at hjælpe mennesker trygt gennem svære situationer med klarhed, respekt og løsninger, der skaber ro og overblik. Jeg sætter stor pris på alle anmeldelser og tilbagemeldinger, da det hjælper mig med fortsat at udvikle en rådgivning, hvor mennesker føler sig hørt, forstået og hjulpet videre.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

6 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Rabia har været kæmpe stor hjælp

Rabia har været kæmpe stor hjælp , jeg er første gangs køber og skulle købe mit første hus , jeg var nervøs for alt papir arbejdet da det om handler mange penge , hun klarede det virkelig flot og fik mig beroliget forklarede alt og fik hjulpet mig i mål med skøde osv , alt var perfekt , jeg takker dig rigtig rigtig mange gange for dit fantastiske stykke arbejde og din venlighed og tålmodighed med mig 🙏

31 lipca 2026

Sag om testamente

Har netop fået juridisk hjælp af Rabia Ayub omkring at få chekket op på et testamente, min mand og jeg lavede i 2010. Rabias skarpe juridiske ‘øjne’ og faglige viden fangede straks en fatal fejl, som ville have gjort, at testamentet var ugyldigt, om ikke det var blevet rettet.
Takket være Rabia er testamentet nu gyldigt og vi kan være helt trygge.
Rabias hjælp har været helt uvurderlig for os og hendes empatiske måde at møde os på i familien har givet tryghed og ro.
Rabia Ayub er tillige helt tydelig og præcis, hvad angår den økonomiske afregning, hvad der også øger trygheden i samarbejdet med hende
Vores bedste anbefalinger.

15 czerwca 2026

A Heartfelt Thank You to Rabia

After marrying my wife, we were hit with the harsh reality of just how complicated and overwhelming post-Brexit immigration rules have become. Trying to figure out the path for me to move to Denmark on our own felt like staring at a wall we couldn't climb.

​Thankfully, someone recommended Rabia to my wife, and honestly, it changed everything for us.

​What we appreciated most wasn't just her expertise, but how she actually cared:

​- She spoke our language: Instead of burying us in confusing legal jargon, Rabia explained every single step in a way that finally made sense, completely lifting that heavy cloud of confusion.

- Constant peace of mind: She was always there for us. No matter how small or anxious our questions were, knowing she was just a message away gave us the reassurance we desperately needed.

- ​Incredible momentum: Her communication was so lightning-fast that we never had to sit around anxiously wondering what was happening next. Because she kept things moving so quickly, the entire process felt smooth rather than stalled.

​If you are feeling lost in the immigration process, we can’t recommend Rabia enough. She didn't just handle a case for us; she took away our sleepless nights and helped us finally start our lives together.

2 stycznia 2026
Logo Rabialegal

Odpowiedź od Rabialegal

Dear Paul Huntley,

Thank you so much for your kind and thoughtful review.

It truly means a lot to hear that you felt supported, informed, and reassured throughout the process. Immigration matters can often feel overwhelming and uncertain, especially when navigating complex rules and requirements, so I am delighted that I could help make the journey clearer and less stressful for you both.

It was a pleasure assisting you and your wife, and I am grateful for the trust you placed in me during such an important chapter of your lives.

I wish you both every happiness and success as you begin this new chapter together in Denmark.

Warm regards,

Rabia Ayub
Rabia Legal

Oceniono na 5 z 5

Rabia Ayub har hjulpet mig med en…

Rabia Ayub har hjulpet mig med en samværssag i Familieretshuset, hvor jeg meget fortvivlet søgte hjælp da jeg ikke havde set min datter i flere måneder. Jeg har fået hjælp tidligere af Rabia i en arbejdstilladelsessag, hvor hun hjalp mig med en medarbejder til min virksomhed fra Serbien, og fordi hun havde fået arbejdstilladelsen på plads, rakte jeg ud til hende igen. Det var igen positivt fordi Rabia hurtigt kontaktede Familieretshuset og fik etableret et midlertidigt samvær, så jeg fik at se min datter indenfor kort tid. Det er jeg Rabia evig taknemmelig for. Rabia er nemlig meget empatisk og ønsker at oprigtigt hjælpe andre mennesker I nød og hun hjælper indtil der er kommet ro på. Rabia Ayub er et menneske, der er professionel og god til sit arbejde men hun møder en med så meget meget respekt og medfølelse, at man oplever tryghed fra første kontakt. Hvis I ønsker at oprigtigt at blive set og hørt, så kontakt Rabia Ayub. Hun er den bedste hjælp du kan få.

31 stycznia 2026
Logo Rabialegal

Odpowiedź od Rabialegal

Kære Alexander

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Det betyder meget for mig at høre, at du har følt dig set, hørt og godt hjulpet gennem hele forløbet.

Jeg er glad for, at vi sammen fik arbejdet målrettet mod at få etableret samværet, og at sagen nåede frem til et positivt resultat. Det har været en fornøjelse at bistå dig undervejs.

Jeg ønsker dig og din datter alt det bedste fremover.

Rabia Ayub

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej