We hadden een stuk duo rolgordijn ontvangen en kregen een nieuwe toegestuurd. Geen negatieve opmerkingen. En zouden weer opnieuw hier bestellen. De bezorgservice zijn wij niet tevreden over. De tij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb jullie firma gebeld omdat mijn pakket ieder keer niet werd geleverd terwijl er gemaild werd dat het die dag zou komen. 4x. Ik heb vandaag jullie gebeld en die meneer was heel vriendelijk, behu... Zobacz więcej
Wij hebben een 100% positieve ervaring na een ontvangst met transportschade. Dezelfde dag van melden nog opgelost en een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Deze was zoals het hoorde en hangt naar alle... Zobacz więcej
Ik werd goed en snel geholpen op de vraag die ik via mail gesteld heb. Voor de klemmen om rolgordijn op kiemraam te hangen, was een heel fijne imbussleutel nodig. Ik kan me voorstellen dat niet iedere... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Raamdecoratiemagazijn.nl staan we voor een goede service met persoonlijke aandacht. Wij werken met een klein en gedreven team om u van de beste raamdecoratie te voorzien. Onze raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! - Groot assortiment standaard maten - Op maat gemaakte producten - Kwaliteit voor een scherpe prijs - Snelle levering. Duo rolgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën.
Dane kontaktowe
Lutkeberg 49, 7678aj, Geesteren , Holandia
- 085-0601039
- Info@raamdecoratiemagazijn.nl
- raamdecoratiemagazijn.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dit is voor het eerst voor mezelf
Dit is voor het eerst voor mezelf maar voorgaande keren heb ik het ooit voor mijn tante en mijn ex besteld . Dus uiteraard super tevreden .
Gr R Zinhagel
Heel goed advies zeer snelle levering…
Heel goed advies zeer snelle levering goed en duurzaam product
Goede en snelle service..es perfect op maat, zoals besteld
Goede en snelle service... All
Heel fijn bedrijf om bij te bestellen. Bestellingen worden meteen verwerkt. Wil je last minute nog iets aanpassen of is er iets verkeerd gegaan; dan kan je hun meteen mailen en ze helpen je meteen verder.
Duidelijke website
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen en snel geleverd en mooie kwaliteit voor een scherpe prijs zeer tevreden.
Eindelijk mijn steunen gevonden.
Eindelijk mijn steunen gevonden.
Besteld en gratis geleverd voor een schappelijke prijs.
Kwaliteit Duo rolgordijnen
Had 3 duo rolgordijnen nodig en die waren snel uitgezocht. Omdat het op de muur bevestigd werd was ik niet gebonden aan een speciale maat. Deze zijn uitstekend van kwaliteit, in een mum van tijd geplaatst en een fractie van de prijs vergeleken met andere verkopers. Ik raad ze zeker aan.
Ik was verbaasd dat het zo snel…
Ik was verbaasd dat het zo snel geleverd werd omdat het een afwijkende maat is,
Dit is nu de 2 de keer dat ik dit doe
Sneller levering goede service
Verrast door de goede kwaliteit van het…
Verrast door de goede kwaliteit van het rolgordijn! En een super prijs! Heel blij mee.
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Twee dagen nadat ik de op maat gemaakte rolgordijnen had besteld waren ze al binnen. En de prijs kwaliteit verhouding is top.
Zijn zeer mooie duorolgordijnen
Zijn zeer mooie duorolgordijnen.
Goed geholpen met beantwoorden van me vragen over het zelf inkorten van de rolgordijn. Ben zeer tevreden.
Perfect
Super snelle levering, zelfs met een op maat gemaakte rolgordijn erbij, en hele fijne (duo) rolgordijnen. Ik had ze in mijn vorige woning en nu weer!
Telkens heel tevreden!
Telkens heel tevreden!
Prima kwaliteit, prima prijs en super snelle levering!
Geweldig
Donderdag besteld bij raamdecoratiemagazijn.nl en zaterdag bezorg, app gaf aan tussen 16:09 en 18:09 en hij was er om 16:11 dus geweldig en top gordijnen makkelijk in te installeren voor alle leeftijden
Heb reeds diverse keren bij jullie…
Heb reeds diverse keren bij jullie besteld. Altijd goed.
Top bedrijf!
Super degelijke en mooie duo rolgordijnen en ook nog eens heel goedkoop vergeleken met andere aanbieders. Goede klantenservice je word heel netjes te woord gestaan. Een dikke aanrader!!
besteld waarna er snel en correct wordt…
besteld waarna er snel en correct wordt geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Doświadczenie Trustpilot