Vores ejerforening har brugt Qvortrup igennem mange år. De holder aftaler, de er informative, hurtige til at svare og gode til opfølgninger. Vores mand har arbejdet hårdt og indhentet et virkeligt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Optrækkeri fra Qvortrup Qvortrup forsøger sig med administration til konkurrencedygtige priser, men er relativt amatøragtige, selvom de koster det samme som professionelle administratorer. Og de pris... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg havde et problem, kontaktede administrationen og de kom på en opgave. De har virkelig været ihærdige og jeg er meget glad for det arbejde Sandra Pedersen har udført. Fantastisk og tak
Napisane przez firmę
Lyngbyvej 28, 2. tv., 2100, København Ø, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Vores mand har arbejdet hårdt og indhentet et virkeligt godt lånetilbud i forbindelse med et byggeprojekt.
Vi skal dog lige vænne os til de nye tider, hvor der opkræves pr. opgave - vi har jo været vant til 'plejer'.

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S
Gode til rådgivning, nemme at få fat i og styr på tingene.

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S
Som bestyrelse i en større ejerforening på Østerbro skiftede vi for et års tid siden vores administration til Qvortrup efter flere år med en mindre aktør på markedet – og sikke en forskel!
Vi har fra dag ét oplevet en markant højere grad af faglighed, struktur og tilgængelighed. Qvortrup har været proaktive sparringspartnere i alt fra den daglige drift til mere komplekse spørgsmål om vedligehold, budgettering og jura. Særligt i forbindelse med vores igangværende renoveringsprojekt har deres rådgivning og opfølgning været både professionel og løsningsorienteret – en stor hjælp for os i bestyrelsen.
Derudover sætter vi stor pris på den hurtige respons, den imødekommende tilgang og den generelle følelse af, at Qvortrup reelt tager ejerskab for foreningens trivsel og fremdrift.
Alt i alt kan vi kun give vores varmeste anbefaling til Qvortrup som ejendomsadministrator. De leverer på både det faglige, det menneskelige og det praktiske plan – og gør hverdagen som bestyrelse markant lettere.

Optrækkeri fra Qvortrup
Qvortrup forsøger sig med administration til konkurrencedygtige priser, men er relativt amatøragtige, selvom de koster det samme som professionelle administratorer. Og de priser man ikke spørger om er urimeligt høje. Fx et udfyldelse af et mæglerskema tager de 6.000kr for, selvom de selv bekræfter, at det max tager dem 1 time at udfylde det. Og registrering af ejerskifte, som nok tager 10-15 min tager de 2.500kr for. Urimelig og dårlig service!

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S
Jeg er formand for en ejerforening, der administreres af Qvortrup. Jeg vil gerne give min fulde anbefaling, da jeg har samarbejdet med selskabet i mere end 25 år via to ejerforeninger. Jeg har altid fået en meget fin service — især fra Martin Skaarup, som er kompetent og et meget behageligt menneske.

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S
Meget positiv oplevelse. Jeg har fået både prompt og effektiv hjælp. Ms. Susan V. var meget tålmodig, selv om sagen varede længe.

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S
Som medlem af en bestyrelse i en ejerforening med 150 boliger har jeg gennem 16 år arbejdet sammen med Qvortrup Administration og deres administratorer Jens Anker Hansen og Martin Skaarup. Det har været et samarbejde præget af stor gensidig tillid i behandlingen af sager med relation til ledelse af generalforsamling, byggeri og vedligehold samt administrative forhold af økonomisk, juridisk og kontraktmæssig art, hvor især tilrettelæggelsen og udførelsen af de løbende større vedligeholdelsesarbejder på en hensigtsmæssig og konstruktiv måde har været til væsentlig økonomisk glæde for vores medlemmer.
Det har været et samarbejde hvor administrator har deltaget i de fleste af vores møder, og hvor de mange forskellige meninger og synspunkter har kunnet valueres og evalueres i en god og til tider humørfyldt men respektfuld tone, uagtet at der selvsagt har været og skal være mulighed for divergenser. Et samarbejde over så mange år vidner også om, at de ovennævnte forhold har været tilfredsstillende for begge parter. Som afgående bestyrelsesmedlem ønsker jeg Qvortrup Administration det bedste for fremtiden.

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S
Var absolut ikke tilfreds. Min andel af faldstammeprojekt kan ikke afsluttes direkte med mig, men skal gå igennem ny ejer af min tideligere lejlighed. Administrativt sammenligner I ejendommens faldstammeprojekt med forbrugsregninger og vil afregne den tilbagebetaling der formentligt vil være til mig med den nye ejer. Vi snakker om et projekt der blev afsluttet for lang tid siden! Men hvor der endnu ikke foreligger et færdigt regnskab. Det er utroværdigt at I blot undskylder jer med at jeres system ikke kan håndtere det.
I spørger om min oplevelse med tinglysningen, men det er bare en del af jeres engagement som administrator for ejendommen. Det er under al kritik, at I ikke vil afregne med mig direkte.

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S
Vender ikke tilbage, hverken på tlf. eller mail. Herudover er der desværre heller ikke styr på tingene; og det juridiske niveau er lavt.
Jeg har aldrig fået så dårlig en behandling nogen steder jeg har kontaktet dem mange gange i de 2 år vi har boet her al malingen falder af stukkanterne lejligheden er helt ny istandsat vi har skægkræ og radiatoren virker ikke i stuen så flyt aldrig til Amagerlandevej med mindre du er håndværker og kan alt selv for her er service ikke eksisterende
Min ejerforening skiftede væk fra Qvortrup administration, fordi alting sejlede.
Referaterne fra vores generalforsamlinger blev ikke sendt rettidigt og generelt var der lange svartider og dårlig kommunikation.
Ved en enkelt lejlighed sendte de mig en liste med navne på ejere der skyldte penge til foreningen(!), selvom jeg intet behov havde for den information.
Got excellent service at a very short notice.
Dårlig service hver gang jeg har været i kontakt med deres administrative team. Den ikke eksisterende empati træder tydeligt frem hos deres medarbejdere, der lyder som om de ikke har haft en god dag på arbejdet de seneste 10 år. De er alt for uprofessionelle til at man kan have en tillidsfuld relation.
Fantastisk service og top professionel personale, samt håndtering af opgaver. Mange tak herfra
Qvortrup Administration (QA) har administreret regnskaber og opkrævninger for Færgebakkernes Vandværk på Orø. Opkrævninger er fuldstændig uforståelige og kan IKKE kontrolleres. I perioden 2008 til 2013 opgjorde man mit vandfrobrug forkert, idet gennemstrømningen på en bimåler tillagdes hovedmålerens angivelse. Efter gentagne oplysninger til Lars Reimer (QA) gik der 3 år før man fattede sagen. Dette resulterede i en stor tilbagebetaling for mit vandforbrug i 2013. Desværre refererede QA mit forkerte forbrug til Holbæk kommune, som derfor opkrævede alt for meget i kloakbidrag. Dette blev også til sidst refunderet. Ved dette årsskifte konstaterer jeg, at Fors A/S (Holbæk kommune) atter opkræver et forkert samlet forbrug. Ved henvendelse til Lars Reimer (QA) om hjælp m info til Fors. om de korrekte aflæsningstal blev dette af Lars Reimer nægtet på en ret så uforskammet måde. Inkompetent sagsbehandling.
Firmaet opkræver gebyrer for notering af ejerskifte, uden at have aftale med grundejerforeningen - 1250,- kr. lige ned i lommen.
Vil man ikke betale truer de med inkasso og retssag.
Klager man lægger de gebyret på ens næste BS uden at advisere en !
Vores grundejerforening vil sagsøge dem for at få tilbagebetalt alle uretmæssigt opkrævede gebyrer.
Denne ejendomsadministration misbruger deres betalings service, svare ikke på emails og bruger advokater ved kontakt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.