Oceniono na 5 z 5

Vores ejerforening har brugt Qvortrup igennem mange år. De holder aftaler, de er informative, hurtige til at svare og gode til opfølgninger. Vores mand har arbejdet hårdt og indhentet et virkeligt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Optrækkeri fra Qvortrup Qvortrup forsøger sig med administration til konkurrencedygtige priser, men er relativt amatøragtige, selvom de koster det samme som professionelle administratorer. Og de pris... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde et problem, kontaktede administrationen og de kom på en opgave. De har virkelig været ihærdige og jeg er meget glad for det arbejde Sandra Pedersen har udført. Fantastisk og tak

1. Firma zarządzająca nieruchomościami

O Qvortrup Administration A/S

Napisane przez firmę

Qvortrup Ejendomsadministration

Qvortrup er en ejendomsadministrations- virksomhed beliggende på Østerbro i København. I mere end 60 år har vi hos Qvortrup administreret ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme.

Læs mere om Qvortrup her

Vores mission

Hos Qvortrup er vores mission – først som sidst – at være mere end bare en ejendomsadministrator. Vi ønsker at være vores kunders tætteste samarbejdspartner i driften af deres hjem og den fælles ejendom. For os betyder det mere end blot at opfylde vores kunders behov – det betyder at være en del af deres liv og give dem den tryghed og tillid, de fortjener.

Vi tror på, at ejendomsadministration handler om at opbygge og vedligeholde stærke relationer med vores kunder, der gør, at de føler sig som en del af Qvortrup. Vores administrationsfilosofi om tæt samarbejde og engagement er en del af vores DNA, og det er noget, vi stræber efter at leve op til hver dag.

Vores ydelser

Med afsæt i den mere end 100 år lange historie om Qvortrup har vi mange års erfaring i at tilbyde ydelser særligt tilpasset den danske boligmasse.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, der er designet til at hjælpe vores kunder med alt fra lejekontrakter til vedligeholdelse af ejendomme. Vi ved, at hvert kundebehov er unikt, og derfor tilbyder vi en bred palette af administrative muligheder – herunder digital platform, selvbetjeningsløsninger, vejledninger, nyhedsbreve.

Læs mere om vores ydelser her

Vi mener, at vores lange historie og ekspertise inden for vores fag gør os til et godt valg for enhver, der søger en pålidelig og erfaren samarbejdspartner til at administrere deres ejendom.

Kontakt os her

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Vi anbefaler Qvortrup

Vores mand har arbejdet hårdt og indhentet et virkeligt godt lånetilbud i forbindelse med et byggeprojekt.
Vi skal dog lige vænne os til de nye tider, hvor der opkræves pr. opgave - vi har jo været vant til 'plejer'.

8 kwietnia 2026

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S

Mange tak for den positive anmeldelse. Den sætter vi stor pris samt det gode og langvarige samarbejde vi har haft med jer og jeres forening.

Vi gør os umage med at sikre at der er sammenhæng mellem ydelser, pris og kvalitet og tillader os at tolke, at det er I enige i, da I sender os en flot 5-stjernet anmeldelse.

Vi ser frem til et fortsat godt og langt samarbejde.

Gode til rådgivning

Gode til rådgivning, nemme at få fat i og styr på tingene.

12 listopada 2025

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S

Mange tak for din anmeldelse Annette. Vi er glade for samarbejdet med jeres ejerforening og den gode relation vi har haft gennem mange år.

Oceniono na 5 z 5

En markant forskel – professionel og engageret ejendomsadministration

Som bestyrelse i en større ejerforening på Østerbro skiftede vi for et års tid siden vores administration til Qvortrup efter flere år med en mindre aktør på markedet – og sikke en forskel!

Vi har fra dag ét oplevet en markant højere grad af faglighed, struktur og tilgængelighed. Qvortrup har været proaktive sparringspartnere i alt fra den daglige drift til mere komplekse spørgsmål om vedligehold, budgettering og jura. Særligt i forbindelse med vores igangværende renoveringsprojekt har deres rådgivning og opfølgning været både professionel og løsningsorienteret – en stor hjælp for os i bestyrelsen.

Derudover sætter vi stor pris på den hurtige respons, den imødekommende tilgang og den generelle følelse af, at Qvortrup reelt tager ejerskab for foreningens trivsel og fremdrift.

Alt i alt kan vi kun give vores varmeste anbefaling til Qvortrup som ejendomsadministrator. De leverer på både det faglige, det menneskelige og det praktiske plan – og gør hverdagen som bestyrelse markant lettere.

24 października 2025

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse Mathias. Vi vægter samarbejdet meget højt og ønsker at bistå foreningen med den gode rådgivning og støtte, hvad end det er i den daglige administration eller i sager, som kan være mere komplekse som f.eks. byggesager og renovering af ejendommen.

Oceniono na 1 z 5

Optrækkeri og dårlig service fra Qvortrup

Optrækkeri fra Qvortrup
Qvortrup forsøger sig med administration til konkurrencedygtige priser, men er relativt amatøragtige, selvom de koster det samme som professionelle administratorer. Og de priser man ikke spørger om er urimeligt høje. Fx et udfyldelse af et mæglerskema tager de 6.000kr for, selvom de selv bekræfter, at det max tager dem 1 time at udfylde det. Og registrering af ejerskifte, som nok tager 10-15 min tager de 2.500kr for. Urimelig og dårlig service!

24 lipca 2025

Odpowiedź od Qvortrup Administration A/S

Hej Rasmus - tak for din anmeldelse af vores virksomhed her på Trustpilot.

Vi er naturligvis kede af, hvis du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger. Hos Qvortrup Administration lever vi af professionel kundeservice og langvarige kunderelationer, og vi tager derfor al feedback alvorligt.

Vi forstår, at det kan virke overraskende, når visse ydelser (eksempelvis udfyldelse af mæglerskema eller registrering af ejerskifte) har faste priser, som ikke direkte afspejler den tid, det tager at udføre den konkrete opgave. Prissætning af denne type opgaver bygger dog ikke alene på tidsforbrug, men også på vores forudgående forarbejde, de administrative processer og særligt det juridiske og økonomiske ansvar, der følger med en sådan opgave.

Når en ejer vil sælge sin lejlighed og derfor ønsker et mæglerskema besvaret, tilstræber vi at levere hurtige og fyldestgørende svar til ejendomsmæglere, så salgsprocessen ikke forsinkes. Det er rigtigt, at selve udfyldelsen af skemaet kan tage kort tid, men det er netop og kun muligt, fordi vi løbende opdaterer ejendommens oplysninger og dokumentation. Det forberedende arbejde er en integreret del af ydelsen og dét, der gør det muligt at reagere hurtigt og præcist. Desuden dækker vores faste priser typisk også opfølgende spørgsmål fra købers rådgiver – uden ekstra beregning.

Når vi fastsætter faste priser for en række ydelser, er det tillige begrundet i at skabe gennemsigtighed, så vores kunder ved, hvad de kan forvente og undgår uforudsete omkostninger - særligt midt i et boligsalg.

Det er også vigtigt at nævne, at alle kunder har adgang til relevante oplysninger via vores beboerportal og dermed har mulighed for selv at fremskaffe information til mægler, hvis man ønsker det.

Vi står altid til rådighed for en direkte og konstruktiv dialog og vil meget gerne tage en snak, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os på qa@qvortrup-adm.dk eller telefon 35 35 43 00.

Oceniono na 5 z 5

Altid meget fin og kompetent service

Jeg er formand for en ejerforening, der administreres af Qvortrup. Jeg vil gerne give min fulde anbefaling, da jeg har samarbejdet med selskabet i mere end 25 år via to ejerforeninger. Jeg har altid fået en meget fin service — især fra Martin Skaarup, som er kompetent og et meget behageligt menneske.

30 sierpnia 2024

Kære Benny 🤗

Tusind tak for din positive anmeldelse og din fulde anbefaling!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med Qvortrup gennem mere end 25 år. Vi sætter stor pris på vores langvarige samarbejde, og det er dejligt at høre, at du har haft god gavn af vores service, især fra Martin Skaarup.

Qvortrup Administration

Super

Meget positiv oplevelse. Jeg har fået både prompt og effektiv hjælp. Ms. Susan V. var meget tålmodig, selv om sagen varede længe.

20 kwietnia 2024

Kære Fatma 🤗

Mange tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du har modtaget både hurtig og effektiv hjælp!

Samarbejde med QA

Som medlem af en bestyrelse i en ejerforening med 150 boliger har jeg gennem 16 år arbejdet sammen med Qvortrup Administration og deres administratorer Jens Anker Hansen og Martin Skaarup. Det har været et samarbejde præget af stor gensidig tillid i behandlingen af sager med relation til ledelse af generalforsamling, byggeri og vedligehold samt administrative forhold af økonomisk, juridisk og kontraktmæssig art, hvor især tilrettelæggelsen og udførelsen af de løbende større vedligeholdelsesarbejder på en hensigtsmæssig og konstruktiv måde har været til væsentlig økonomisk glæde for vores medlemmer.
Det har været et samarbejde hvor administrator har deltaget i de fleste af vores møder, og hvor de mange forskellige meninger og synspunkter har kunnet valueres og evalueres i en god og til tider humørfyldt men respektfuld tone, uagtet at der selvsagt har været og skal være mulighed for divergenser. Et samarbejde over så mange år vidner også om, at de ovennævnte forhold har været tilfredsstillende for begge parter. Som afgående bestyrelsesmedlem ønsker jeg Qvortrup Administration det bedste for fremtiden.

11 kwietnia 2024

Kære Per,

Vi sætter stor pris på dine venlige og opmuntrende ord om vores lange og konstruktive samarbejde. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og vi værdsætter din dedikation og engagement som frivilligt bestyrelsesmedlem. Vi ønsker dig alt det bedste i fremtiden, og vi håber, at vores veje krydses igen.

Oceniono na 1 z 5

Når administrative systemer overtrumfer sund fornuft.

Var absolut ikke tilfreds. Min andel af faldstammeprojekt kan ikke afsluttes direkte med mig, men skal gå igennem ny ejer af min tideligere lejlighed. Administrativt sammenligner I ejendommens faldstammeprojekt med forbrugsregninger og vil afregne den tilbagebetaling der formentligt vil være til mig med den nye ejer. Vi snakker om et projekt der blev afsluttet for lang tid siden! Men hvor der endnu ikke foreligger et færdigt regnskab. Det er utroværdigt at I blot undskylder jer med at jeres system ikke kan håndtere det.
I spørger om min oplevelse med tinglysningen, men det er bare en del af jeres engagement som administrator for ejendommen. Det er under al kritik, at I ikke vil afregne med mig direkte.

5 marca 2024

Kære Annette,
Tak for at dele din oplevelse af Qvortrup her på Trustpilot. Vi sætter pris på din ærlighed, og vi forstår din frustration i forbindelse med den pågældende sag.

Vi ved, at det pågældende faldstammeprojekt har været både langt og udfordrende. Og vi forstår, hvis det har været særligt frustrerende, at der ikke kunne sættes et endegyldigt punktum i din ejerperiode på grund af manglende afslutning - herunder et endeligt projektregnskab.

Selvom vi forstår din frustration, er det vigtigt at bemærke, at vi som ejendomsadministrator ikke har mandat til at omgå ejerforeningens generalforsamlingsbeslutninger, herunder dens beslutning om, at afregning skal ske med de medlemmer, der ejer lejlighederne på tidspunktet for kravets forfald - uanset om det er et efterbetalings- eller tilbagebetalingskrav.

Vi forstår, at dette er frustrerende for dig, men det er vigtigt at understrege, at det er generalforsamlingens flertalsbeslutning, der bestemmer afregningsproceduren – ikke administrator.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på qa@qvortrup-adm.dk.

Vi ønsker dig held og lykke i din nye bolig.

Kære Tommy,
Tusinde tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Vi er også meget tilfredse med vores samarbejde om jeres forening.
Mvh Qvortrup

Hurtig respons.

Meget flinke og hurtig service.

25 stycznia 2024

Kære Birgitte,
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er meget tilfredse med samarbejdet om driften af jeres forening, og vi værdsætter vores gode kommunikation.
Mvh Qvortrup

Jeg havde et problem

3 kwietnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg har aldrig fået så dårlig en…

Jeg har aldrig fået så dårlig en behandling nogen steder jeg har kontaktet dem mange gange i de 2 år vi har boet her al malingen falder af stukkanterne lejligheden er helt ny istandsat vi har skægkræ og radiatoren virker ikke i stuen så flyt aldrig til Amagerlandevej med mindre du er håndværker og kan alt selv for her er service ikke eksisterende

5 grudnia 2021

Alting sejlede

Min ejerforening skiftede væk fra Qvortrup administration, fordi alting sejlede.

Referaterne fra vores generalforsamlinger blev ikke sendt rettidigt og generelt var der lange svartider og dårlig kommunikation.

Ved en enkelt lejlighed sendte de mig en liste med navne på ejere der skyldte penge til foreningen(!), selvom jeg intet behov havde for den information.

26 września 2021

Dårlig service hver gang

Dårlig service hver gang jeg har været i kontakt med deres administrative team. Den ikke eksisterende empati træder tydeligt frem hos deres medarbejdere, der lyder som om de ikke har haft en god dag på arbejdet de seneste 10 år. De er alt for uprofessionelle til at man kan have en tillidsfuld relation.

27 lipca 2020

Har kæmpet med forkerte opgørelser i mange år fra Qvortrup Administration A/S

Qvortrup Administration (QA) har administreret regnskaber og opkrævninger for Færgebakkernes Vandværk på Orø. Opkrævninger er fuldstændig uforståelige og kan IKKE kontrolleres. I perioden 2008 til 2013 opgjorde man mit vandfrobrug forkert, idet gennemstrømningen på en bimåler tillagdes hovedmålerens angivelse. Efter gentagne oplysninger til Lars Reimer (QA) gik der 3 år før man fattede sagen. Dette resulterede i en stor tilbagebetaling for mit vandforbrug i 2013. Desværre refererede QA mit forkerte forbrug til Holbæk kommune, som derfor opkrævede alt for meget i kloakbidrag. Dette blev også til sidst refunderet. Ved dette årsskifte konstaterer jeg, at Fors A/S (Holbæk kommune) atter opkræver et forkert samlet forbrug. Ved henvendelse til Lars Reimer (QA) om hjælp m info til Fors. om de korrekte aflæsningstal blev dette af Lars Reimer nægtet på en ret så uforskammet måde. Inkompetent sagsbehandling.

8 stycznia 2020

Fusker med BS og gebyrer

Firmaet opkræver gebyrer for notering af ejerskifte, uden at have aftale med grundejerforeningen - 1250,- kr. lige ned i lommen.
Vil man ikke betale truer de med inkasso og retssag.
Klager man lægger de gebyret på ens næste BS uden at advisere en !
Vores grundejerforening vil sagsøge dem for at få tilbagebetalt alle uretmæssigt opkrævede gebyrer.

6 sierpnia 2016
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej