QNTS Recenzje 4406

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice er helt i top. 10/10 oplevelse. Trine er så sød og tålmodig, og gør alt hvad hun kan for at man får den bedste oplevelse. QNTS har mine varmeste anbefalinger!!

Oceniono na 5 z 5

Sikke dejligt webshop de er så venlig flink meget opmærksom på kunderne. Det var en rigtig god oplevelse . Mange tak jeg er meget glad med min bestilling som var mere billigere end mange andre steder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg må indrømme at jeg faktisk aldrig har prøvet at får noget så hurtigt fra nettet - det er selvfølgelig både QUTS og GLS der formår at have et super samarbejde. Fra jeg bestilte gik der EN dag 😍... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag lige modtaget en pakke, og jeg er altid så positiv overrasket over hvor god indpakningen er, og hvor sødt det er med en håndskreven note! Og de fik også skrevet mit navn korrekt!🫶🏻 kæm... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z butami

O QNTS

Napisane przez firmę

Hos QNTS sælger lækkert modetøj til piger i alle aldre, og fører brands såsom GANNI, Mads Nørgaard, Clarks, Nørgaard paa Strøget, H2O Fagerholt, Maria Black, MessyWeekend, New Balance, og mange flere. Hos os fører vi alt fra lækkert tøj til en masse lækre accessories

Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag. QNTS ønsker at være til for de piger, som har kant, er personlige og kan lide at style deres unikke stil ved hjælp af mange forskellige brands. Så vores målgruppe kan altså lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tøjet. Det betyder også, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning består i lækkert loungewear.

QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, har QNTS en fysisk butik i Aarhus på Ankersgade 12C. Her er et unikt brandmix, hvor fire ud af fem af de brands, der er, ikke findes samlet under ét tag i Aarhus i dag samt er der ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.

Hos qnts.dk sætter vi en ære i at yde en god, personlig service, så du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Husk altid fri levering på ordre over 600,- og nem retur!

QNTS kundeservice

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur
Fri fragt over 600,-
Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved køb over DKK 600,-

Hurtig levering: 1-2 hverdage
Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.

Nem retur
Du har altid 30 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot vores returportal, som du finder på vores hjemmeside.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og et sødt lille…

Hurtig levering og et sødt lille takkebrev i kassen 🤩

5 maja 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse Sheida! Den sætter vi stor pris på🥰 Vi håber at se dig på shoppen igen! Og så håber vi du er glad for indholdet☀️

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition af min bestilling.

Hurtig ekspedition af min bestilling.

1 maja 2024

Hej Tove,

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi håber du er blevet glad for din bestilte varer🤩

Hav en rigtig god dag!

Hurtigt forsendelse

Hurtigt forsendelse , og Fantastisk produkt

30 kwietnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse af os! Vi er glade for at du er tilfreds med din varer, og vi håber at se dig på shoppen igen en dag🤩

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering

29 kwietnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Hvor er vi glade for at du sætter pris på vores service og den hurtige levering! Det er vi glade for🥰 Vi håber at du har lyst til at besøge vores webshop igen en dag!

Hav en rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Gode produkter - hurtig levering.

Gode produkter - hurtig levering

29 kwietnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse Birgit, den sætter vi stor pris på! Vi er er glade for at du er tilfreds med vores produkter🥰

Oceniono na 5 z 5

Modtog mine varer inden for få dage

Modtog mine varer inden for få dage.
Helt tilfreds.
Har handler her flere gange.

26 kwietnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for! Vi sætter stor pris på at du har handlet hos os flere gange, og vi håber at vi ser dig igen på vores webshop🤩

Vild god service og hurtig levering😀😀

Vild god service og hurtig levering😀😀
Og ja indholdet var/er bare lækkert👏👏

25 kwietnia 2024

Hej Anne Marie,
Hvor er vi glade for din anmeldelse, og for at du har fået leveret din pakke hurtigt! Vi håber du er glad for din pakke, og indholdet deri🥰

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og super service også…

Hurtig levering og super service også ved returnering

24 kwietnia 2024

Hej Pia,

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at du har oplevet god service både ved levering og returnering. Vi håber at se dig igen en dag på vores shop🤩

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefales

Update: QNTS.dk har nu prøvet at få min anmeldelse slettet…. Synes jeg siger ret meget om virksomheden.
Ny anmeldelse: Ekstremt ekstremt dårlig kundeservice, vil skrive en anmeldelse, da jeg ikke synes de har håndteret situationen fair, men kan jeg ikke få lov til at gøre uden der hele tiden bliver svaret med en løsning jeg ikke synes er fair. Man får lidt fornemmelse af at de synes det er sjovt at sidde og blive ved at skrive alt muligt, og ikke tænker på jeg faktisk har købt en trøje, som er gået i stykker, hvilket er virkelig øv for mig som kunde. Jeg ville egentlig bare som kunde skrive en ærlig anmeldelse. Kan desværre kun anbefale dem mindre og mindre :(
Oprindelige anmeldelse:
Mega dårlig kundeservice.
Jeg skriver til dem angående en bluse der er kommet et hul i efter jeg har haft den på en gang. De vil ikke tage imod den som reklamation, men vil så efter vi har skrevet frem og tilbage gerne kigge på den. Jeg skal dog selv betale for fragt begge veje, hvis de vurderer det ikke er reklamation, hvilket de jo allerede har skrevet at de ikke mente det var.
De mener jeg selv kan have lavet hullet, og det derfor ikke er deres problem. Jeg er helt sikker på det ikke er det der er sket. Og fordi det er ord mod ord er det så mig som kunde der taber her. Så hvis man gerne vil have glade og tilfredse kunder der giver gode anmeldelser kan man jo overveje hvordan man håndterer ting som dette:)
Update: De bliver ved at kontakte mig omkring den samme løsning om at jeg kan sende den retur, men de har allerede skrevet på mail at de ikke vil tage den som reklamation, så derfor gider jeg ikke miste penge på det.
Er rigtig træt af at blive spammet ned pga jeg har haft en dårlig oplevelse!!! Min holdning er stadig den samme på trods af spam, og en løsning som jeg ikke er enig i.
Update: Jeg har også svaret på den mail, og i bliver ved at skrive, hvilket jeg opfatter som spam.
Update: Dejligt i bliver ved at svare, det føler man slet ikke er spam :) især når i ikke kommer med en brugbar løsning, men bare skriver fordi i prøver at få en til at slette ens dårlige anmeldelse, men kommer desværre ikke til at ske.
Kan kun anbefale jer mindre og mindre, og håber også andre kunder kan se dette.
Update:
Det var da også på tide, tak for det! En ærlig anmeldelse fra en af jeres tydeligvis værdsatte kunder, kan vel aldrig være over grænsen :)

26 lutego 2024
Opinia niezależna

Hej Alberte.

Som vi også skrev i tidligere anmeldelse du nu har slettet, så er vi kede af du oplever en ærgerlig oplevelse hos os.
Vi vil gerne tage imod din bluse som en reklamation, men er fejlen selvforskyldt, så dækker en eventuel reklamation desværre ikke. Dette er helt standard praksis, som ikke kun er gældende for vores virksomhed. Du skal bestemt ikke selv betale for fragt såfremt der er tale en reklamation, hvilket vi også har informeret om i vores mailkorrespondance :-)

Grunden til at vi nævner for dig at der ved en selvforskyldt skade ikke dækkes af en reklamationsret er, som du også selv nævner, at du har taget trøjen i brug. Du har altså ikke kontaktet os da du får trøjen, hvilket vi må antage du ville gøre, hvis du modtog en varer der er i stykker. Man kan være super uheldig og ødelægge sit nye tøj allerede ved første brug, og det er mega ærgerligt...
Vi nævner dog også for dig at det kan være en fejl med produktionen, og at du er velkommen til at sende den ind til os, så vi kan se nærmere herpå. Dette nægter du.

Det er meget svært for os at tage en vurdering i denne sag, når du ikke vil sende din bluse ind til reklamation, og du selv har antaget udfaldet af din reklamationssag.
Vi har informeret dig om de udfald der kan ske at være i denne reklamationssag, men dermed ikke sagt hvad udfaldet bliver.

Du er altid velkommen til at sende blusen ind med det sendte returmateriale, som vi sendte dig d. 26/2 :-)

Svar til din update:
Vi har sendt dig én mail, efter du har haft slettet din trustpilot for at skrive en ny, så en korrespondance via. trustpilot netop kunne undgåes. Det er blot mere besværligt at tage den herover. Jeg beklager at du betragter én mail som spam. Vi tager imod ris og ros, og svarer på alle vores trustpilots, om de så er positive eller negative 🤍
Kommentar til ny update:
Jeg sendte dig én mail, hvori du udtrykte du ikke ønskede svar fra os længere, og vi ikke skulle kontakte dig. Jeg har ikke svaret på pågældende mail. Men når du bliver ved med at skrive nye kommentarer til din trustpilot, så svarer vi selvfølgelig på disse, og det vil vi blive ved med.
____________________________________________________________________________

Hej igen Alberte.

Nu synes jeg simpelhen at dette er ved at være over grænsen. Vi stopper med at svarer på dine opdateringer her på trustpilot, da vi tydeligt kan se at du opfatter det som spam, men alligevel bliver du selv ved med at opdaterer og skrive nye ting i din anmeldelse. Vi synes bestemt ikke dette er sjovt, og vi bruger enormt meget tid og energi på at svarer dig på dine opdateringer af din trustpilot. SELVFØLGELIG vil vi også gerne frem med vores side af sagen.
Vi ønsker ikke at du sletter din trustpilot, og dette har vi på intet tidspunkt spurgt dig om heller, men vi har en politik om at vi svarer alle trustpilot anmeldelser OGSÅ når de bliver opdateret flere gange af en bruger, og det er uanset om de er gode eller dårlige.

Hav en rigtig skøn dag!🫶🏻

Nemt og hurtigt

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi håber du er blevet glad for indholdet af din pakke🫶🏻

Super god oplevelse

Super hurtig levering og god kundeservice. Alt i alt en god oplevelse.

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din fine anmeldelse, den er vi virkelig glade for! Vi håber du er blevet glad for din ordre, og så håber vi at se dig igen på vores shop en dag🤩

Rigtig god service

Rigtig god service, og det købte blev hurtigt leveret og var som det skulle være.

Odpowiedź od QNTS

Vi er super glade for at høre at du har oplevet en rigtig god service hos os, og at alt var som det skulle være! Og mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på🤩

God service.

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse af os, den er vi glade for! Vi håber du er glad for din pakke, og at vi ser dig igen en dag på vores webshop💫

Oceniono na 5 z 5

Det var en fantastisk købsoplevelse

Det var en fantastisk købsoplevelse. Hurtig levering og onlineshoppen var rigtig god.

Odpowiedź od QNTS

Hvor er det dejligt at høre du har haft en fantastisk oplevelse hos os - det er vi virkelig virkelig glade for! Vi håber at se dig på webshoppen igen en dag, hvor vi lover at gøre det mindst ligeså godt🤩

Hav en rigtig dejlig dag!

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse af os, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at du er tilfreds med leveringen og varerne✨

Super oplevelse!

Super oplevelse
Hurtig levering, godt produkt, og til en fair pris.
Hertil var der også god info om status på ordren jf. ordrebekræftelse, afsendelse etc.

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse, og rosende ord - det sætter vi stor pris på! Vi håber at indholdet i pakken kunne bruges🤩

Det gik hurtigt og nemt

Det gik hurtigt og nemt. Prisen var også helt perfekt.
Kan klart anbefale qnts.

Odpowiedź od QNTS

Vi er mega glade for at du kan anbefale os, og sætter pris på din anmeldelse af os🫶🏻 Vi håber at se dig på webshoppen igen en dag!

Oceniono na 5 z 5

Havde ikke hørt om siden før

Havde ikke hørt om siden før, men fuldstændig legit og meget hurtig levering. Vil bruge igen hvis de har noget jeg skal have! Kan klart anbefale

Odpowiedź od QNTS

Vi er mega glade for at høre at du vil besøge os igen, og at du kan anbefale os! Vi håber du er blevet glad for din pakke🤩

Hav en rigtig dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og dejlig overraskelse

Hurtig levering og dejlig overraskelse. Da jeg åbnede pakken, lå der en masse fine gaver som var kommet med uden beregning. Wauwww 😄

30 marca 2024

Odpowiedź od QNTS

Tak for din anmeldelse🤩 Det lyder til at du har været en af de heldige, der har fået en af vores goodiebags! Vi håber du blev glad for tingene, og at vi ser dig igen en dag på vores webshop🫶🏻

Rigtig dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god kundeservice med…

Hurtig levering og god kundeservice med returlabel

30 marca 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi gør vores bedste for at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, også når der skal returneres. Så vi er glade for at du har lagt mærke til dette🥰

Nanna // QNTS🌸

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej