QNTS Recenzje 4406

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Kundeservice er helt i top. 10/10 oplevelse. Trine er så sød og tålmodig, og gør alt hvad hun kan for at man får den bedste oplevelse. QNTS har mine varmeste anbefalinger!!

Oceniono na 5 z 5

Sikke dejligt webshop de er så venlig flink meget opmærksom på kunderne. Det var en rigtig god oplevelse . Mange tak jeg er meget glad med min bestilling som var mere billigere end mange andre steder... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg må indrømme at jeg faktisk aldrig har prøvet at får noget så hurtigt fra nettet - det er selvfølgelig både QUTS og GLS der formår at have et super samarbejde. Fra jeg bestilte gik der EN dag 😍... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag lige modtaget en pakke, og jeg er altid så positiv overrasket over hvor god indpakningen er, og hvor sødt det er med en håndskreven note! Og de fik også skrevet mit navn korrekt!🫶🏻 kæm... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z butami

O QNTS

Napisane przez firmę

Hos QNTS sælger lækkert modetøj til piger i alle aldre, og fører brands såsom GANNI, Mads Nørgaard, Clarks, Nørgaard paa Strøget, H2O Fagerholt, Maria Black, MessyWeekend, New Balance, og mange flere. Hos os fører vi alt fra lækkert tøj til en masse lækre accessories

Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag. QNTS ønsker at være til for de piger, som har kant, er personlige og kan lide at style deres unikke stil ved hjælp af mange forskellige brands. Så vores målgruppe kan altså lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tøjet. Det betyder også, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning består i lækkert loungewear.

QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, har QNTS en fysisk butik i Aarhus på Ankersgade 12C. Her er et unikt brandmix, hvor fire ud af fem af de brands, der er, ikke findes samlet under ét tag i Aarhus i dag samt er der ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.

Hos qnts.dk sætter vi en ære i at yde en god, personlig service, så du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Husk altid fri levering på ordre over 600,- og nem retur!

QNTS kundeservice

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur

Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur
Fri fragt over 600,-
Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved køb over DKK 600,-

Hurtig levering: 1-2 hverdage
Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.

Nem retur
Du har altid 30 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot vores returportal, som du finder på vores hjemmeside.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Perfekt service

Perfekt service , meget hurtig levering

14 września 2024

Odpowiedź od QNTS

Tusind tak for din fine anmeldelse, og de fem stjerner ⭐️ Det sætter vi utrolig stor pris på! Og dejligt at høre at din ordre kom hurtigt frem til dig 💛

Ha'en skøn dag!

Oceniono na 2 z 5

Første og sidste bestilling her fra

Øv..
Jeg har bestilt en trøje jeg skal have byttet til en mindre men jeg skal så betale 10kr mere for at bytte min trøje.. princippet i at jeg skal betale mere for at bytte, det er virkelig for dårligt. Det er første og sidste bestilling her fra.. det er et firma der mangler penge..

10 września 2024

Hej Sigrid,
Tak for din feedback.
Som jeg nævnte i vores email korrespondance er det helt rigtigt, at vi ikke tilbyder gratis returfragt eller ombytning. En information, der tydeligt i vores handelsbetingelser og returpolitik - og som man accepterer at have læst og forstået inden man køber hos os. Det kan jeg sagtens forstå er frusterende, men det er desværre sådan vores betingelser er, og accepterer man ikke det, er man velkommen til at handle et andet sted.

Vi ønsker dog at alle vores kunder for en god oplevelse hos os, og derfor har jeg forsøgt at sende en løsning til dig, men du har ikke vendt tilbage på dette endnu.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for andet hjælp, så er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Oceniono na 5 z 5

Let at bestille og varen kom hurtigt og…

Let at bestille og varen kom hurtigt og var tip top

5 września 2024

Hej Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner! Vi er så glade for, at du synes det var nemt at bestille og varen kom hurtigt frem til dig 🤩

Ha' en dejlig dag!

Meget fin oplevelse

Meget fin oplevelse. Mange tak!

30 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Sikke en skøn anmeldelse, Susanne! Den er vi bare så glade for 😍 Og hvor er det bare dejligt at høre at du havde en god oplevelse. Vi håber at se dig igen!

De allerbedste hilsner

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerede perfekt med bestilling og…

Alt fungerede perfekt med bestilling og levering. Dejligt at få en takkeseddel underskrevet personligt! Derfor skal man støtte “small businesses” 🥰 Mange tak!

4 września 2024

Odpowiedź od QNTS

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord 🥰 Og hvor er vi bare så glade for, at du vil støtte en lille virksomhed som os - det er virkelig værdsat!

Ha' en fantastisk dag

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, god service og lækre mærker!

Odpowiedź od QNTS

Tak for din anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på! Og hvor er det dejligt at høre, at du synes om de mærker vi har i vores brandpakke 💛 Vi håber, at se dig igen!

Ha' en skøn dag

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg købte på denne…

Første gang jeg købte på denne hjemmeside og absolut ikke sidste gang👌👌👌👌👌👌👌

27 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Hvor er det bare dejligt at høre, Gitte! Og tusind tak for din første ordre, vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🥰

Dejlig dag til dig!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, god pris. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

27 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Tusind tak for din fine anmeldelse, Anne! Det er virkelig værdsat her hos os. Og dejligt at høre, at du fik din ordre hurtigt hjem til dig 😍 Vi glæder os til at se dig igen!

Oceniono na 5 z 5

De har et skønt udvalg af mærker

De har et skønt udvalg af mærker. Bestillingen og leveringen gik nemt og hurtigt igennem. Ikke sidste gang jeg handler der

26 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Hvor er vi glade for at høre at alt bare var lige som det skulle være, og at det ikke er sidste gang du vælger at handle hos os🤩

Skøn dag!

Oceniono na 5 z 5

God service, lækker indpakning med en lille personlig hilsen på et stykke papir.

26 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har lagt mærke til de små detaljer, som vi gør os umage med🥰

Nanna // QNTS

Meget hurtig og god service

Meget hurtig og god service

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du synes vores service er god😍 Vi håber at se dig på shoppen igen en dag.

Odpowiedź od QNTS

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at du har fundet vores service god - det er det allervigtigste for os🤩

Skøn dag.

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte varen som kom som lovet…

Jeg bestilte varen som kom som lovet efter et par dage

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse af os, den sætter vi stor pris på! Vi håber at du har lyst til at shoppe hos os igen en dag, så lover vi at sende pakken ligeså hurtigt igen✨

Hav en skøn dag🌼
Nanna // QNTS

Oceniono na 5 z 5

God information og yderst hurtig levering

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for! Dejligt at informationen har været god, og at du modtaget dine varer hurtigt. Vi håber at se dig på shoppen igen en dag😍

Hav en skøn dag.

Hurtig levering 🤩

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od QNTS

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi håber at du er glad for det bestilte, og at du har lyst til at shoppe hos os igen✨

Hav en god dag!

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god pris og hurtig levering.

Rigtig god pris og hurtig levering.

Jeg vil gerne handle der igen

31 lipca 2024

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse, det er værdsat her hos os! Og dejligt at høre, at du fik din ordre hurtigt hjem til dig 😍 Vi glæder os til at se dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, og gratis levering og returlabel med i pakken til nem retur;)

1 sierpnia 2024

Hej Naomi,

Sikke en skøn anmeldelse, den er vi glade for! Vi håber, at du er blevet glad for det du bestilte ☺️

Ha' en skøn dag

Oceniono na 5 z 5

Havde forudbestilt en vare som kom…

Havde forudbestilt en vare som kom præcis på den oplyste dato. Meget tilfreds.

31 lipca 2024

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på, og hvor er det dejligt at din forudbestilte kom til tiden. Vi håber, at se dig igen!

Dejlig dag til dig ☺️

Hurtigt levering og god service

Hurtigt levering og god service

29 lipca 2024

Hej Mike,
Tak for din fine anmeldelse, den er vi bare glade for! Og hvor det er godt at høre at du fik din vare hurtigt 😄

God dag til dig!

Amalie,QNTS

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej