Kundeservice er helt i top. 10/10 oplevelse. Trine er så sød og tålmodig, og gør alt hvad hun kan for at man får den bedste oplevelse. QNTS har mine varmeste anbefalinger!!
Reakcja na opinię
Sikke dejligt webshop de er så venlig flink meget opmærksom på kunderne. Det var en rigtig god oplevelse . Mange tak jeg er meget glad med min bestilling som var mere billigere end mange andre steder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har i dag lige modtaget en pakke, og jeg er altid så positiv overrasket over hvor god indpakningen er, og hvor sødt det er med en håndskreven note! Og de fik også skrevet mit navn korrekt!🫶🏻 kæm... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur

Ankersgade 12C, kld. 6, 8000, Aarhus, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od QNTS
Mega nem og overskuelig hjemmeside, lækkert produkt, god pris og hurtig levering, kom dagen efter.
Alt i alt 5/5 kunderejse🌼🌼

Odpowiedź od QNTS
Jeg må indrømme at jeg faktisk aldrig har prøvet at får noget så hurtigt fra nettet - det er selvfølgelig både QUTS og GLS der formår at have et super samarbejde. Fra jeg bestilte gik der EN dag 😍 det syntes jeg godt nok er den perfekte service på nette, bliv endelig ved med jeres god arbejder. Jeg nyder ihvertfald allerede godt af min nye Carhartt taske ;)
Kærlighed til jer fra Otte

Odpowiedź od QNTS
Da jeg bestilte et par bukser til min datter I julegave sad alarmen stadig på, og selvom det er en dårlig ting giver jeg stadig 5 stjerner. For var ingen problemer da jeg henvendte mig til kundeservice venlig og fantastisk betjening.

Odpowiedź od QNTS
Virkelig god oplevelse, hurtig levering og også meget hurtig returnering med god information. Kan kun anbefales.

Odpowiedź od QNTS
Great price, free delivery, and the most important, such a lovely bag!!

Odpowiedź od QNTS
Jeg må desværre tilslutte mig de andre dårlige anmeldelser! Bestemt ikke et sted, der kender til god kundeservice, eller det med at “gå et ekstra mil for en tilfreds kunde”. Find et andet sted at handle, der er så mange fine butikker rundt omkring, der vil sætte mere pris på din ordre!

Odpowiedź od QNTS
Overskuelig hjemmeside med en konkret beskrivelse af produkterne.
Hurtig levering og god opfølgning på om varerne er nået frem som de skulle.
Alt i alt en meget positiv oplevelse at handle hos QNTS.

Odpowiedź od QNTS
Super god service, da der var udfordringer med levering. En afhentning fra butik blev hurtigt lavet om til at varen blev sendt. Endda midt i julen.

Odpowiedź od QNTS
Hurtig levering og gode priser. Kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od QNTS
Varen jeg bestilte svarede fuld ud til min forventning,

Odpowiedź od QNTS
Super hurtig levering og gode produkter til en fair pris.

Odpowiedź od QNTS
Helt fantastisk kundeservice af Trine fra QNTS!
Tak for hurtig ekspedition og venlighed.
Kæmpe cadeau til Trine ❤️

Odpowiedź od QNTS
Bestilte en taske til min datter, bedste online pris, og lyn hurtig levering, 5 store stjerner.

Odpowiedź od QNTS
Hurtig levering og varerne levede op til beskrivelse.

Odpowiedź od QNTS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.