Qmbusiness Recenzje 5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Min varmeste anbefaling🌟

Fra skeptisk til bæredygtig forretning💫

Jeg startede i forløb hos QM Business i september 2024 som helt ny selvstændig – med både håb og skepsis. Jeg var usikker på, om det her reelt ville gøre en forskel.

I begyndelsen var jeg både kritisk og modvillig. Men da jeg begyndte at følge de anbefalinger, Jørgen og Lotte gav – konsekvent og med vedholdenhed – begyndte resultaterne at vise sig.

Allerede efter grundforløbet på 6 måneder havde jeg opbygget et solidt fundament under min forretning – og jeg havde solgt for markant mere, end forløbet havde kostet.

Et år efter start nåede jeg en omsætning, jeg kan leve rigtig godt af, og forretningen er fortsat med at vokse derfra.

Jeg valgte derfor at fortsætte i deres LevelUp-forløb, som jeg stadig er en del af i dag, fordi jeg fortsat oplever værdi, udvikling og kvalificeret sparring.

Det, der især har gjort en forskel for mig, er, at både Jørgen og Lotte oprigtigt interesserer sig for mig og min forretning. Jeg har oplevet tilgængelighed, tydelig retning og sparring, når jeg har haft brug for det.

Materialerne er gennemarbejdede og fungerer som et stilladserende framework, jeg fortsat bygger videre på. Det har givet mig struktur, klarhed og et bæredygtigt fundament.

Forløbet har ikke været et quick fix – det har krævet ansvar, mod og handling fra min side. Men jeg var aldrig nået dertil, hvor jeg er i dag, uden forløbet og den støtte, Jørgen og Lotte giver mig uge efter uge. Jeg er SÅ taknemmelig!

5 klare stjerner og den varmeste anbefaling herfra!
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Camilla Møller Bennetsen
Camilla Bennetsen Consulting

16 lutego 2026

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele din rejse

Det har været en fornøjelse at følge din udvikling fra start og se, hvordan du har taget ansvar, implementeret og skabt de resultater, du står med i dag.

Du er et rigtig godt eksempel på, hvad der sker, når man arbejder konsekvent med det – også når det kræver mod undervejs.

Vi glæder os til at følge din videre rejse i LevelUp

Oceniono na 5 z 5

De har ambitioner på mine vegne

Jeg har købt et forløb hos QM business, fordi jeg gerne vil have hjælp til at løfte min virksomhed et niveau højere op. Jeg har ramt et omsætningsloft med mine nuværende salgsfunnels, så jeg har brug for at finde nye veje unden at skulle arbejde mere.

Jeg har nu været i deres forløb i 2 måneder.
Jeg oplever en oprigtigt stor interesse fra Lotte og Jørgens side for at hjælpe mig med at udvikle min virksomhed.
De lytter, udfordrer, inspirerer, motiverer og skubber på. De har ambitioner på mine vegne, det er virkelig fedt.

De tjekker ind med mig ugentligt, for at høre status og om der er noget jeg har brug for hjælp til.

De deler åbent om deres egne erfaringer med at udvikle deres virksomhed. Og de har fingeren på pulsen.

Deres materiale er iøvrigt yderst professionelt, let at forstå og nemt at gå til.

Jeg vil absolut anbefale dig Lotte og Jørgen, hvis du leder efter en mentor, som ved hvad de taler om, fordi de har gået vejen selv.
Og en mentor som er oprigtig interesseret i at du lykkes med din virksomhed.

13 lutego 2026

Hej Nanna

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget 🙏

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig og følge din udvikling. Du tager ansvar, er nysgerrig og villig til at justere undervejs – og det er præcis det, der skaber fremdrift.

Vi er glade for, at du mærker både sparring, retning og opbakning – det er netop det, vi ønsker at give videre.
Vi glæder os til at følge din rejse videre og se, hvor langt du kan tage det her

Oceniono na 5 z 5

Jeg har deltaget i et 6 måneders forløb…

Jeg har deltaget i et 6 måneders forløb hos QM Business med Jørgen og Lotte som mentorer, og det har været en virkelig værdifuld investering for min virksomhed.

Undervisningen har været meget professionel og struktureret. Der har været mange ugentlige online møder, og hvis jeg ikke havde mulighed for at deltage live, har der altid været replay tilgængeligt. Det har givet mig fleksibilitet og mulighed for at tage materialet i mit eget tempo.

I løbet af de 6 måneder har min omsætning fordoblet sig. Min virksomhed har fået et markant løft, og jeg har fået langt større klarhed over, hvordan jeg bruger min energi rigtigt. Som selvstændig har man mange hatte på, og forløbet har hjulpet mig med at prioritere og arbejde mere strategisk i stedet for blot at arbejde mere.

Jørgen og Lotte er en stor inspirationskilde. Ingen spørgsmål er forkerte, og de er meget tilgængelige. Deres materiale er enkelt, overskueligt og let at arbejde med, og forklaringerne undervejs gør det nemt at implementere i praksis.

Det har også været en stor styrke at være en del af et fællesskab med andre selvstændige, hvor vi har kunnet sparre og støtte hinanden.

Jeg kan til enhver tid anbefale Jørgen og Lotte og QM Business.

Kærligst
Lene Stovgaard
Yogalivet, Munkebo

12 lutego 2026

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse 🙏

Det har været en fornøjelse at følge din udvikling og se, hvordan du har arbejdet fokuseret og taget ansvar undervejs. Det er netop den indsats, der skaber de resultater, du oplever i dag.

Vi er glade for, at du både har fået klarhed, struktur og et fællesskab, der har støttet dig i processen – det er en vigtig del af det samlede forløb.

Og stort tillykke med den udvikling, du har skabt i din forretning

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Oceniono na 1 z 5

Levede ikke op til forventningerne

Jeg deltog i et betalt businessforløb hos QM Business, som ved salget blev præsenteret med fokus på løbende støtte, sparring og hjælp til at opbygge en bæredygtig forretning.

Jeg fulgte forløbet seriøst, arbejdede med materialet og deltog i undervisning samt brugte replays, når live-deltagelse ikke var mulig. Da jeg oplevede manglende fremdrift, kontaktede jeg udbyderen med ønske om konkret sparring.

Henvendelsen blev besvaret med henvisning til yderligere gruppebaseret undervisning og faste Q&A-sessioner. Der blev ikke tilbudt konkret, individuel sparring på min situation. Herefter blev der ikke etableret yderligere støtte, og jeg opnåede ikke det udbytte, der var stillet i udsigt ved salget.
Jeg opsagde forløbet rettidigt og foreslog efterfølgende en saglig løsning i form af delvis refundering. Dette blev afvist, og ansvaret for manglende udbytte blev placeret hos mig.

Jeg deler denne erfaring for at give andre et oplyst grundlag, før de tager stilling til forløbet.

Tilføjelse efter deres svar:

Tak for jeres svar.

Jeg vil gerne præcisere, at sagen i Nævnenes Hus ikke blev behandlet, fordi den blev vurderet som en B2B-aftale. Der blev altså ikke taget stilling til indholdet af min klage.

For mig handlede det om, at jeg gik ind i forløbet med en forventning om mere individuel sparring, som jeg ikke oplevede blev indfriet, da jeg bad om konkret hjælp undervejs.

Jeg deler min oplevelse, så andre kan tage stilling på et oplyst grundlag i forhold til, hvad forløbet indebærer.

2 stycznia 2026

Hej Sara

Vi er kede af, at forløbet ikke levede op til dine forventninger.

Vores forløb er bygget op omkring undervisning, fælles sparring og løbende mulighed for at få feedback i vores Q&A-sessioner, som er en central del af den støtte, vi tilbyder. Vi oplever, at det fungerer rigtig godt for mange – men vi anerkender også, at det ikke passer til alle.

Vi kan samtidig se, at du undervejs i forløbet gav udtryk for, at du var glad for samarbejdet. Din henvendelse om refundering kom tæt på afslutningen af forløbet, hvilket naturligvis gjorde det vanskeligt at imødekomme.

I forhold til din henvendelse om refundering har sagen været indbragt for Nævnenes Hus, som har valgt ikke at behandle sagen.

Vi tager din feedback med videre, særligt i forhold til forventningsafstemning omkring format og sparring.

Vi ønsker dig det bedste fremover.

Oceniono na 1 z 5

Fortryder samarbejde - ingen vej ud

Jeg købte et 6-måneders forløb hos Jørgen og Lotte (QMBusiness), da jeg blev forsikret om, at de kunne hjælpe mig med at øge min omsætning. Jeg er helt ny selvstændig og gjorde dem fra start opmærksomme på min situation: deltidsarbejde, børn og begrænset tid. Jeg blev fortalt, at det sagtens kunne lade sig gøre, hvis jeg fulgte deres anvisninger.

Jeg underskrev en kontrakt med en garanti om, at jeg ville få alle mine penge retur, hvis jeg ikke nåede en minimumsomsætning på 75.000 kr. inden for 6 måneder. Det var afgørende for min beslutning, da jeg derfor følte, at jeg ikke havde noget at tabe.

Allerede få dage efter opstart blev jeg i tvivl om forløbet og ønskede en gennemgang af kontrakten og en tydeligere forventningsafstemning. Fordi ikke alt vi havde aftalt stod på skrift i kontrakten, men var kun mundtligt. Jeg oplevede, at mine spørgsmål blev affejet med beskeder om “at vente og se” og fokus på, at pengene nok skulle komme.

Jeg fulgte deres anvisninger med opslag, salgsbeskeder m.m., men efter ca. 2 måneder uden resultater gav jeg udtryk for, at forløbet – og især salgsmetoden – ikke passede til mig. Jeg ønskede derfor at stoppe samarbejdet og tilbød at betale for det arbejde, der allerede var udført.

Det blev afvist, og jeg fik at vide, at forløbet ikke kunne afsluttes før tid. Jeg står derfor nu i en situation med en fast månedlig betaling for et forløb, jeg ikke føler mig tryg eller komfortabel i.

Senest har jeg fået besked om, at min penge-retur-garanti er bortfaldet, da de vurderer, at jeg ikke har været samarbejdsvillig – hvilket jeg er uenig i.

For mig har dette været en meget negativ oplevelse, og det er min største fortrydelse, at jeg indgik dette samarbejde. Jeg ville ønske, jeg havde haft et mere nuanceret billede af forløbet og vil derfor advare andre.

13 listopada 2025

Hej Camilla

Vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse.

Vi vil gerne knytte et par kommentarer, så andre får et mere retvisende billede:

Vi har faktisk valgt – af kulance – at afslutte samarbejdet før tid og samtidig stoppe alle fremtidige betalinger, så du ikke længere er bundet af aftalen.

Vores forløb kræver aktiv deltagelse og løbende implementering, og vores garanti er betinget af, at man følger de aftalte rammer. I din situation vurderede vi, at det ikke var det rigtige match – og valgte derfor at afslutte samarbejdet på en måde, hvor du ikke skulle betale yderligere.

Vi tager altid feedback alvorligt og arbejder løbende på at blive endnu skarpere i vores forventningsafstemning.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

QM Business Mentoring

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej