Qlima Recenzje 934

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Een zo goed als nieuwe luchtbevochtiger, Qlima h824, gekregen en deze deed het de eerste paar dagen geweldig. Totdat er n rood lampje ging branden. Ik heb netjes formulier ingevuld voor reparat... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ik vind ook dat hij erg ruikt naar petroleum terwijl ik de wlima kristal gebruik: ook maakt hij meer lawaai als gedach Ik heb het type laserkachel SRE 3531 TC-3 Wel gemakkelijk in gebruik nemen alle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca systemów klimatyzacji
  2. Dostawca paliw
  3. Dostawca urządzeń grzewczych

Napisane przez firmę

Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

gisteren gekocht ,vandaag aan gezet…

probleem met qlima netjes opgelost,bedankt

Opinia niezależna
Logo Qlima

Odpowiedź od Qlima

Beste Ben,
Jammer om te horen dat jouw apparaat niet direct werkt zoals je verwacht had. Helaas kan ik aan jouw review niet aflezen om welk product het gaat. Mag ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice via http://qlima.nl/contact? Zij zullen samen met jou kijken naar het probleem en een manier vinden om dit op te lossen.
Vriendelijke groeten,
Team Qlima

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldige aanwinst voor de…

Wat een geweldige aanwinst voor de komende dure Winter. In een ruimte van 110m3 verwarmt hij van 19° naar 23° in 1,5 uur.
Gebruik originel Qlima Kristal brandstof voor een vrijwel geurloze verbranding.
Beste aankoop sinds jaren!

Super goed product

Super goed product, geeft genoeg warmte af, makkelijk te bedienen en ook de installatie handleiding was duidelijk. Wel een minpunt ( want anders was het 5 steren geweest ) het spaar programma van Qlima is zeer onduidelijk, het zou moeten kunnen om de spaarpunten digitaal sparen, maar hoe en wat is mij onduidelijk. ( er staat scan de barcode op de verpakking maar dit werkt niet , getest met 3 verschillende toestellen )

Kleine petroleum kachel

Vandaag de petroleum kachel gekocht. En we hebben hem meteen uitgeprobeerd. Hij warmt geweldig, ook al is hij klein. Hij ruikt alleen bij het aansteken, maar dat is binnen 5 minuten weer weg. Hopen dat het zo blijft.

Simply the Best

Zeer tevreden over product en betrouwbaarheid. Dit is ons tweede product 😉 voor de huiskamer en is veel zuiniger dan de cv installatie.

Aangeschaft als bijverwarming

Om de energie kosten proberen te verlagen richting de winter, een Qlima kachel aangeschaft als bijverwarming, na aankoop inmiddels een paar keer getest en tot op heden nog geen spijt gehad van de aanschaf, we gaan met goede moed de winter met enige besparing tegemoet.

Oceniono na 5 z 5

Van te voren had ik mij goed…

Van te voren had ik mij goed geïnformeerd d.m.v. de Qlima site en diverse filmpjes over petroleumkachels op Youtube. Qlima maakt het tot nu toe helemaal waar. De 3531 TC 2 verwarmt de huiskamer (6,5X9) binnen een kwartier van 17 graden naar 20 graden (op verschillende plekken gemeten). Daarna heb ik de kachel uitgezet en weet dus niet hoe de thermostaat reageert.
Het brandstof verbruik kan ik nog niet beoordelen omdat ik pas 2 keer de kachel een korte tijd heb laten branden.
Het vullen van de tank gaat makkelijk en zonder knoeien.
inderdaad geeft de kachel de eerste keer branden wat geur af. Deze verdwijnt snel.
Ik heb de kachel op een vilten matje gezet zodat ik deze makkelijk kan verschuiven.
Ik gebruik de kachel om de kilte te verdrijven. Als het echt koud wordt zal ik ook de CV aanzetten.

Oceniono na 5 z 5

Deze petroleumkachel aangeschaft ivm de…

Deze petroleumkachel aangeschaft ivm de exorbitante prijzen voor gas en elektra. Het bedrijfsklaar maken ging heel makkelijk. Na het instellen van de tijd meteen alle functies uitgeprobeerd. Het werkt allemaal perfect. De doorslag voor het model SRE3230 TC-2 was de thermostaat en de spaarstand. Binnen enkele minuten hadden we een behaaglijke temperatuur.

Oceniono na 4 z 5

Vandaag qlima oliekachel gekocht met…

Vandaag qlima oliekachel gekocht met wat ze zeggen reukloze olie.
Helaas moet ik constateren dat het helemaal niet reukloos is.
Na 1 uur branden blijft ik het nog steeds ruiken en krijg hoofdpijn.
Verder moet ik het nog ondervinden of het beter wordt.

Logo Qlima

Odpowiedź od Qlima

Beste Stanly,
Het kan zijn dat er bij het opstarten en uitschakelen van de kachel kort een lichte geur vrijkomt, omdat er op die momenten geen volledige verbanding plaatsvindt. Het hoort niet zo te zijn dat je na langere tijd branden nog een geur ruikt. Mag ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice? Zij kunnen samen met jou op zoek naar een oorzaak en oplossing van de langdurige geur. Je kunt dit doen op http://qlima.nl/contact.

Vriendelijke groeten,
Team Qlima

Oceniono na 5 z 5

Net gekocht en meteen geprobeert.

Net gekocht en meteen geprobeert.
Heel eenvoudig te bedienen en geeft een berg warmte. Binnen 10 min. was de kamer van 18° naar 21°
Prima aankoop.
Als de gaskraan dicht gaat zit ik nog warm.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej