Een zo goed als nieuwe luchtbevochtiger, Qlima h824, gekregen en deze deed het de eerste paar dagen geweldig. Totdat er n rood lampje ging branden. Ik heb netjes formulier ingevuld voor reparat... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De Qlima SRE 8040TC laserkachel aangeschaft om de woonkamer te verwarmen. Na de handleiding én Youtube filmpjes bekeken te hebben is de ingebruikname makkelijk. Na enkele minuten! was de kamer van 16... Zobacz więcej
Ik vind ook dat hij erg ruikt naar petroleum terwijl ik de wlima kristal gebruik: ook maakt hij meer lawaai als gedach Ik heb het type laserkachel SRE 3531 TC-3 Wel gemakkelijk in gebruik nemen alle... Zobacz więcej
Zojuist onze Qlima SRE8040 C petroleumkachel ontvangen. Makkelijk in gebruik te nemen en geeft meteen een heerlijke warmte af. Prima kachel dus en ben zeer tevreden. Reukloze brandstof Qlima Kristal g... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
Dane kontaktowe
Kanaalstraat 12C, 5347 KM, Oss, Holandia
- 0412-694 694
- sales@pvg.eu
- qlima.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vorst beveiliging
Qlima aangeschaft bij ‘n bouwmarkt.
Deels waarschijnlijk mijn eigen schuld maar ik vind het onlogisch dat er bij het type welke ik heb aangeschaft geen vorst beveiliging stand aanwezig is. Bij latere modellen is deze keuze namelijk wel mogelijk.
Het zou ook geen probleem zijn als de kachel zichzelf niet na 36 / 48 uur volledig uitschakelt. Langer dan 2 dagen laten werken kan dus gewoon niet.
Mijn advies koop dit product niet als je langer dan 2 dagen ‘n ruimte wenst te verwarmen.

Odpowiedź od Qlima
voor mij steeds Qlimamijn derde aankoop bij Qlima eerst twee…
mijn derde aankoop bij Qlima eerst twee maal lazer kachel SRE 3631 TC 2 heel jaar gebrand zonder problemen en nog steeds goed.
Nu nog nieuwe aangekocht Qlima SRE 8040 prachtig toestel verwarmd zeer goed zeer te Vreden over Qlima producten

Odpowiedź od Qlima
Service en garantie tot de deur
Service en garantie tot de deur. Mijn advies: koop geen producten van Qlima

Odpowiedź od Qlima
verwarmt door bij het bereiken van de ingestelde temperatuur
Ik ben op zich tevreden over Qlima SRE3531C-2; ik heb er 2 in huis staan. Het enige nadeel vind ik dat de kachels op vol vermogen blijven draaien als de ingestelde temperatuur bereikt is. alleen door het gebruik van de save knop stopt het bij 3 graden boven de ingestelde temperatuur, maar dan schakelt hij uit en gaat pas weer branden als de temperatuur 1 graad onder de ingestelde temperatuur is gezakt; dat is een verschil van 4 graden; dat is wel erg veel en niet comfortabel in het gebruik.

Qlima SRE 8040 TC stinkt enorm en heeft oranje vlam
Gisteren een Qlima SRE 8040 TC aangeschaft.
Na ruim 8 uur 'inbranden' stinkt de hele kamer nog enorm naar petroleum. Terwijl er goed geventileerd wordt. Hier valt niet in te leven.
Ook heeft de kachel op lagere temperaturen (< 17 graden) geen blauwe, maar oranje vlam.

Odpowiedź od Qlima
Waardeloos bedrijf dat de consument niet serieus neemt
Heb een airco gekocht voor mijn thuiswerkplek. Blijkt een niet deugdelijk product te zijn. De airco gaf een foutmelding, waarvoor een monteur moest komen, hiervoor heeft qlima en contract afgesloten met een ander bedrijf (wat ze zelf moeten weten natuurlijk). Het bedrijf kon pas na 4 weken komen! Uiteindelijk bleek de printplaat buiten kapot te zijn, die de monteur zelf niet op voorraad had in zijn bus. Daarna bleef het akelig stil vanuit Qlima totdat ik zelf contact met hen opnam. Eerst gaven ze aan dat ik een afspraak had met de monteur en het met hen moest regelen. Dit klopt niet aangezien ik een product hebt gekocht wat niet deugd en qlima daarom de monteur genoodzaakt was een monteur te sturen om het probleem te verhelpen. Inmiddels zijn we alweer 3 weken verder nadat de monteur is langs geweest en is er nog steeds geen afspraak gemaakt om de printplaat te vervangen. De eerste melding van de storing is inmiddels al bijna 2 maanden geleden gemaakt en het enige wat er is gebeurt is dat er vastgesteld is dat de printplaat kapot is. Je wordt als klant totaal niet serieus genomen wanneer ze een ondeugdelijk product hebben geproduceerd.

Voelt onbetrouwbaar
Voelt onbetrouwbaar. Kocht een kachel die regelbaar zou zijn in warmte. Staat ook zo in de handleiding. Praxis doet niks (juridisch volgens mij fout?) en verwijst direct naar de fabrikant. Die ontkent vervolgens het probleem. Kachel is niet regelbaar en dus niet stuk. Zit nu met een kachel die alleen op volle sterkte verwarmt en dat is heel vaak niet nodig. Teruggeven kan niet want hij is gebruikt.

Fantastische service!
In onze winkel hebben wij 2 Qlima ontvochtigers staan. Helaas viel er, na bijna 2 jaar trouwe dienst, 1 uit. Gebeld met Qlima en wij kregen het verzoek het apparaat aan hen op te sturen. Het verzendlabel werd gemaild. De dag erna kregen wij al een mail dat deze niet meer gerepareerd zou worden maar dat er een nieuwe machine naar ons onderweg was. Werkelijk wat een fantastische service! Een fantastisch apparaat maar ook een fantastisch bedrijf!

Odpowiedź od Qlima
Qlima Mini Split Unit Airco meegenomen…
Qlima Mini Split Unit Airco meegenomen op vakantie naar Spanje in de caravan. Werkt echt uitstekend - installatie/montage is heel eenvoudig en je hebt binnen no-time een lekker koele caravan. Doordat je hem in het raam kunt hangen staat het niet in de weg. Apparaat is ook niet heel erg groot dus neemt onderweg en thuis ook niet veel plek in beslag met opbergen. Heel erg blij met dit apparaat!

HVAC
Hi
Start of an HVAC.
Due to a lack of brico dépôt , Myriam, support client, did a good job and succeed that the company in charge of the start of the HVAC will be done on time for me .
Regards
Qlima en service bij defect.
Qlima, een fijne airco als deze het doet maar als er iets stuk is dan word je min of meer aan je lot over gelaten. We hebben een sc5032 en de buiten unit doet niets meer. foutmelding P0 en dat zou een piekbelasting zijn aldus vriendelijke medewerker Qlima PVG international. We gaan kijken wat we kunnen doen, uw garantie is wel voorbij maar we doen ons best. Contact gehad met een door Qlima opgegeven gerenomeerde installateur. antwoord printplaat waarschijnlijk stuk maar wanneer we deze gaan plaatsen kunnen we niet met zekerheid zeggen dat de boel hersteld is en zult u wel alles kosten dienen te betalen. bedrag ergens tussen de 350 a 450 euro naar schatting. Maw wij moeten eerst flinke kosten maken maar weten dus niet of de airco het dan weer doet. Nogmaals contact met qlima....nee helaas wij kunnen dan ook niets voor u betekenen wellicht uw verzekeringsmaatschappij wel. Qlima verkoopt dus wel apparatuur maar is er iets dan ben je van derden afhankelijk en is er helaas geen eigen servicedienst oid. Gemiste kans.

Onlangs een qlima sc6053 aangekocht
Onlangs een qlima sc6053 aangekocht. Na een uur gaat hij uit, maakt niet uit op welke stand hij staat. Op de binnenunit komt een melding El 0c. In de handleiding niet terug tevinden wat dit betekent. Helemaal niet tevreden over. Geld kwijt en een gat in de muur.

Odpowiedź od Qlima
We hebben de Qlima SRE9046C2 gekocht in…
We hebben de Qlima SRE9046C2 gekocht in juni 2022, begin maart 2023 viel de kachel uit met een knal. De zekering in de meterkast lag eruit. Alles weer ingeschakeld en de kachel probeert steeds op te starten maar dit lukt niet.
Kachel stinkt en geeft storingsmelding E02/E03.
De kachel teruggebracht naar de Praxis waar we hem gekocht hebben, deze hebben de kachel opgestuurd naar Qlima. Na een tijdje krijg je bericht kachel is niet meer te repareren. Lijkt me toch stug dat Qlima hun eigen kachel van 8 maanden oud niet meer kunnen repareren, zeer vreemd.
Ik kan mijn geld terug krijgen is de oplossing, heb de kachel met een 20% actie korting en als showmodel gekocht bij de Praxis. Moet nu dus een voor dezelfde kachel ruim €100 meer betalen als die te krijgen zou zijn :(. En dat midden in het stookzeizoen.
Slechte zaak Qlima !!!!!!!!!!!

Ondanks Qlima brandstof geen garantie voor SRE 1330 TC-2
Zoals een vroegere review van iemand anders heb ik dezelfde ervaring dat ze geen garantie respecteren, ze komen met allerlei beschuldigingen af dat je de verkeerde brandstof gebruikt, die zelfs niet ouder mag zijn dan drie maand, hoe controleer je dat als er geen vervaldatum op de bidons staat? Die petroleumkachels zoals SRE1330 TC-2 branden heel goed de eerste maanden maar dan krijg je foutmeldingen en dan betaal je sowieso de herstelkosten, zelfs al heb je de correcte Qlima brandstof gebruikt. Ze geven niet toe dat dit een ziekte is van deze toestellen. Die ene ster verdienen ze terecht omdat ze vlug antwoorden op mijn mail, toch nog iets positiefs maar ondertussen draaien ze rond de pot en overtreden de wetgeving door het niet naleven van de garantie.

Plank mis geslagen!
Het gedeelte ‘klant is koning’ heeft dit bedrijf niet begrepen. Klachten rondom kachel die vanaf moment 1 niet loopt zoals die had moeten lopen, steeds met andere redenen komen Ipv dat er iemand komt kijken naar de kachel. Werd erg onbeschoft, zelf het gesprek beëindigd. Onprofessioneel gesprek, niet behulpzaam, niet mee denkend. Plank mis geslagen.

Kachel valt uit na 10-15 minuten
Zeer tevreden over kachel helaas de laatste week spring die van zelf af na 10-15minuten branden.
We hebben De Qlima R8128s-c2 aangekocht vorig jaar Oktober werd gebruikt ongeveer 3uur per dag in de winter bij koudere dagen s'morgens en s'avonds.
Wat zou de oorzaak kunnen zijn?

Odpowiedź od Qlima
Prima Kachel maar wel modificeren zodat er ook andere petroleum ik kan
Prima Kachel tot hij na een anderhalve maand goed werken code E17 steeds maar aangaf en toen was het uit met de pret. De kachel schakelde steeds weer uit en na nazoek werk bleek dat de Co² sensor te zijn. in mijn naïviteit had ik er geen dure Qlima Kristal brandstof in gekieperd maar gewoon petroleum van de pomp uit België. Fout dus en de kachel kan dus volgens Qlima alleen op Qlima Kristal brandstof werken en niet op gewone petroleum. Geen garantie meer want ja...ik had het verkeerde spul gebruikt. Maar ik kom niet uit een zijstraat zoals we in Rotterdam wel eens gekscherend zeggen, dus ben is even in de kachel gaan kijken hoe en wat. Nou ik heb denk ik wel de oplossing want aan de achterkant van het branderhuis is nog een extra plaat gemonteerd die de luchttoevoer lekker knijpt. Daardoor is de verbranding zo afgesteld dat er alleen maar zuivere Qlima brandstof in kan. Die heb ik er dus uit geschroefd en wat denk je...branderhuis is gewoon nog dicht alleen is de luchtinlaat optimaler. Nu krijgt de verbrandingskamer dus wat meer zuurstof van de ventilator en de kachel brand al maanden op de gewone petroleum en niks geen storingen meer. Alle beveiligingen zitten gewoon nog in de kachel en werken gewoon naar behoren. Ook is de kachel niet gaan ruiken en wordt ook niet heter. Wel is de warme luchtstroom optimaler. Vind het een prima ding is mijn ervaring.

De qlima R8128s-c2
De qlima R8128s-c2, fijne kachel, dubbele verbranding ,ruikt niet tijdens het gebruik, stinkt als je de kachel uitzet, heel erg.Groot nadeel is het metalen rekje voorzijde wat heel moelijk open gaat en nog moeilijker teruggeplaatst kan worden.Dit vind ik het grootste nadeel van deze kachel.Geeft krassen op de mantel.
Het moet zo nu en dan open omdat er stof ligt.Hier moet men als fabrikant een oplossing voor zoeken ,echt waardeloos,vroeger heb ik een Zibro kachel gehad ,was degelijker en had een betere constructie qua ombouw/ rekje dan de Qlima en die kachel stonk niet zo.
N.a.v. de reactie Qlima, het rekje geeft met dichtgaan meer moeite ,krasjes.
Normaliter zal men het niet openen,maar door het gebruik komt er stof in en ook kleine vliegjes.Ik ben uiterst zuinig erop ,zal er nooit iets opzetten ,hou alles schoon.Bij de Zibro kon ik er beter bij.
Graag van u een reactie hoe ik het weer dicht doe,

Odpowiedź od Qlima
Kachel werkte prima totdat er veel…
Kachel werkte prima totdat er veel roest uit de tank de boel verstopte.

Odpowiedź od Qlima
Bij ons voor nieuwjaar bin geweest nog…
Bij ons voor nieuwjaar bin geweest nog geen jaar oud met de klachten E13 nu 4 weekn verder alleen gebruikt in tweekend tis weer van dat slaat weer altijd uit met E13 erop
Zeker niet tevreden van deze kachel onbetrouwbaar mag weer bin gedaan worden
Er staat dag en nacht een venster open erbij zelfs als je de deur open laat slaat hij telkens uit en komt dit erop heel veel mensen diezelfde problemen zo te lezen

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.