Pyszne.pl Recenzje 4566

2,4

Szeroka oferta jest niewątpliwie zaletą. Natomiast aplikacja jest gorsza niż kiedyś - wymusza podawanie danych przy opiniach, również przy tej - powinna być możliwość używania pseudonimów, jak kiedyś.... Zobacz więcej

Kurierzy zawsze spoznieni. Pracuje w przychodni i nie mam mozliwosci schodzenia na dół by odebrać zamowienie. Specjalnie pisze w notatce które piętro i pokoj, a kurierzy dzwonią, ze nie moga wchodzic... Zobacz więcej

Złożyłem zamówienie przez serwis dostawczy i czekałem na Pyszne. Aplikacja jest dobra, ale dostawa spóźniła się ponad 40 minut, a jedzenie już ostygło. Obsługa klienta odpowiedziała na moją skargę, al... Zobacz więcej

Od pewnego czasu Pyszne bardzo się popsuło.Ciągle coś udoskonala na gorsze. Znikły niektóre rodzaje pizz (kiedyś było ciasto cienkie,tradycyjne,grube)teraz nie ma bo nie da się wybrać.Są tylko dwa r... Zobacz więcej

1. Na miejscu 1. wśród 1 najlepszych firm w kategorii Jedzenie z dowozem

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów
Potwierdzona jakość obsługi

Musisz wiedzieć

2,4

Słaba

5 tys. recenzji

Brak jakiejkolwiek pomocy zero reakcji…

Brak jakiejkolwiek pomocy zero reakcji na zgłoszenie

23 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

Podoba mi się to

Podoba mi się to, że Pyszne.pl dba o klientów, z uwagą i zrozumieniem podchodzi do zgłaszanych problemów i uwag.

19 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Bardzo dziękujemy za opinię, Julia! Cieszymy się, że jesteś z nami!

Czekaliśmy na zamówienie ponad dwie…

Czekaliśmy na zamówienie ponad dwie godziny.
Obsługa jest na bardzo niskim poziomie.
Nie mam możliwości kontaktu z żywym konsultantem.
Taka sytuacja jest niedopuszczalna.
Oczekuję natychmiastowego rozwiązania problemu.

Odpowiedź od Pyszne.pl

Brak odpowiedzialności za zamówienia i brak zwrotu pieniędzy

Brak odpowiedzialności za zamówienia i kurierów. Już nigdy nie zamówię przez tego dostawcę. Kurier dostarczył zamówienie pod inny adres, wydaliśmy na jedzienie ponad 200zł. Brak pomocy przez system, brak kontaktu z kurierem, nie dostaliśmy zwrotu pieniędzy. Zazdroszczę osobą, którzy jedli za darmo za nasze pieniądze a pyszne.pl nic z tym i tak nie zrobiło

Odpowiedź od Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam szczegółową reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl - zweryfikujemy tę sytuację i postaramy się pomóc!

Po zamówieniu otrzymałem informację o…

Po zamówieniu otrzymałem informację o 2h oczekiwania. Poprosiłem o anulowanie, otrzymałem informację że nie można. Po czym zamówienie otrzymałem po ok. 3,5h w dodatku zimne.

Odpowiedź od Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system na podstawie ocen osób, które składały zamówienie w tym lokalu. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście.

Dostałem dostawę dopiero po półtorej…

Dostałem dostawę dopiero po półtorej godziny od złożenia zamówienia. Nie da się anulować zamówienia, a w obsłudze klienta odpowiada AI. Coca-Cola przewróciła się i wylała w torbie.

Beznadziejna obsluga serwisu

Dostawa jedzenia z PizzaHut trwa juz ponad 1.5h i nie ma zadnej sensownej informacji na ich stronie poza tym ze przyjeli zamowienie i skasowali moje pieniadze. Usluga jest beznadziejna i widac ze firma nie panuje nad procesami wspomagajac sie botami odpowiadajacymi tym samym tekstem…

Odpowiedź od Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony…

Brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony portalu w kwestii problematycznych zamówień

Brak dostarczenia zamówień

Nie polecam, kurier pyszne oznaczył zamówienie jako dostarczone, a gościa nawet na oczy nie widziałem, tak jak i zamówienia - a no i moich pieniędzy tak samo xD. Ostatni raz zamawiam przez pyszne, trzymajcie się z daleka bo patrząc po ostatnich recenzjach jest to nagminne.

Nigdy więcej pyszne.pl

Nigdy więcej pyszne.pl. Czas dostawy co chwila wydłużany. Nie zamówię tam nigdy nic więcej!!!

12 lutego 2026

Coraz słabiej

Coraz słabiej, zamówienia nie są śledzone na bieżąco, czas tylko wydłuża się z każdym zamówieniem.

12 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Czas dostawy nie brany pod uwagę.

Zamawiałem na godzinę 14:50 , a zamówienie przyjechało blisko godzinę wcześniej. Rozmawiałem z restauracja, ale powiedzieli ze dostali infirmacje, ze jak najszybciej. Coś chyba poszło nie tak ? Przez to żona zje obiad zimny.

10 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl -  sprawdzimy to i chętnie pomożemy!

Pyszne pl zupełnie nie reaguje na…

Pyszne pl zupełnie nie reaguje na komentarze. Odpisuje tylko automat. To firma która chroni duże korporacje takie jak np McDonalds lub KFC, które nie realizują dostaw a później mają w pyszne pl daną dostawę oznaczoną jako zrealizowaną. SKANDAL!!!!

2 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Agnieszka, przykro nam, że jesteś niezadowolona. Jeśli pojawił się jakiś problem z Twoim zamówieniem, prześlij nam szczegóły na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

Witam jeden wieklki wkurzający minus…

Witam jeden wieklki wkurzający minus dla storny, zamawiając kebaba nie ma opcji wyboru miesa mieszanego w czym jest problem dodać te opcje ????????wkońcu dużo osób lubi mieszany mieszany ...

6 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Cześć Paweł! Każda restauracja dostępna na Pyszne.pl samodzielnie decyduje o wyglądzie swojego menu - to pytanie możesz więc skierować do pracowników lokalu, w którym chciałeś złożyć zamówienie. Jestem pewna, że będą oni mogli wyjaśnić kwestię dostępności pozczególnych produktów!

Bardzo złe podejście do klienta i zatrudnianie osób bez żadnej weryfikacji czy badań

Ta firma przejęła od punktów gastronomicznych dostawy do klientów, które czasem wyglądają w ten sposób, że najpierw masz info, że zamówienie zostało dostarczone, a potem masz status dostarczone mimo, że nic nie otrzymałeś, potem sms, że twoje zamówienie nie może być zrealizowane, ale pieniążki skasowane, a po kontakcie z restauracją dowiadujesz się, że oni wydali jedzenie. Nie weryfikują dostawców, coraz częste są filmy ze wskazaniem co niektórzy dostawcy robią z waszym zamówieniem zanim włożycie swoje jedzenie do ust. Dodatkowo Państwowa Inspekcja Pracy powinna się zając sposobem zatrudniania innostrańców, ostatnio w przewadze z Indii i Afryki, nie posiadających żadnych legitymacji do zatrudnienia w Polsce.

6 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Cześć Wojtek! W przypadku zaobserwowania jakichkolwiek nieprawidłowości dotyczących dostaw zamówień, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl - każdą sprawę zweryfikujemy indywidualnie.

Tragedia . Lepiej poszukać bezpośrednio !!!

Po zamówieniu okazało się , że wyskoczył jakiś błąd i pomimo zapłaty dostawca nie otrzymał potwierdzenia . No i się zaczęło.... Czat nie odpowiada bo wyskakują tylko automatyczne wiadomości , po co obsługiwać klienta !! ??? Telefon do firmy rozłącza się jak tylko wybierzemy opcję , że jesteśmy odbiorcą zamówienia ... przecież ci jak już zapłacili są najmniej ważni !!! A NAJLEPSZE ... Napisałem reklamację i w odpowiedzi ... odpisał mi automat . Także strzeżcie się ... bo jesteście dla nich najważniejsi !!!!

4 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Cześć Mariusz! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 W przypadku trudności z rozwiązaniem sprawy przez naszego bota, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę!

Pyszne ogranicza menu restauracji

Pyszne ogranicza menu restauracji. Nie da się zamówić pełnej oferty. Trzeba dzwonić osobiście. W innym miejscu firma notorycznie odmawia dostawy, bez względu na porę dnia. Nie rozumiem po co firma figuruje w rejestrze "pyszne" skoro nie można w niej zamówić jedzenia. Na dowód mam kilka zwrotów na konto i....pusty żołądek. Jak moę zamawiam bezpośrednio lub odbieram osobiście. Polecam tylko wtedy, gdy nie macie innego wyjścia.

4 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Cześć! Każda restauracja dostępna na portalu samodzielnie decyduje o menu dostępnym na stronie. W sprawie notorycznego anulowania zamówień, odezwij się do nas na kontakt@pyszne.pl - sprawdzimy co jest ich powodem 😊

Zamówione miało być po 20 minutach…

Zamówione miało być po 20 minutach dotarło po godzinie bardzo zimne, zamiast 4 chessburgerow były 2, całość zamówienia było strasznie pogniecione, było od spodu zalane prawdopodobnie woda, za tyle pieniędzy zamówienie a nic praktycznie nie jest do zjedzenia

3 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Cześć! Przykro mi, że zamówienie dotarło do Ciebie w takim stanie 😔 Pamiętaj proszę, że w celu złożenia oficjalnej reklamacji konieczny jest bezpośredni kontakt poprzez czat dostępny na apce, lub mailowo pod adresem kontakt@pyszne.pl.

Brak zwrotu pieniedzy

Nie dostalam zwrotu pieniędzy za brak towaru w sklepie. Zamówienie złożone 26.01. Do tej pory bez odzewu pomimo już jednej reklamacji, kwota 39 zł

1 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Cześć Paulina! Napisz do nas wiadomość prywatną na naszych social mediach, sprawdzimy sprawę Twojego zwrotu 👀

Kpina

Zamówiłam jedzenie przez opcję "powtórz zamówienie", a zamawiam zawsze z dostawą kurierską. Jak się okazało, tym razem samo mi wskoczyło odbiór osobisty - nigdzie aplikacja nie pokazała, że będzie zmiana w dostawie. Zapłaciłam, ale nie mogłam odebrać, bo po to zamawiam przez apkę, żeby z pracy nie wychodzić. Złożyłam reklamację, stwierdzili, że mam się dogadać ze sprzedawcą. Pyszne przytuliło prowizję i umyli ręce, mimo że to ich aplikacja zawiodła. Ostatecznie nie mam ani jedzenia ani pieniędzy. Z plusów - w końcu zmotywowało mnie to do usunięcia konta, czego i innym życzę.

2 lutego 2026

Odpowiedź od Pyszne.pl

Cześć Aleksandra! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😔 W przyszłości, aby uniknąć podobnych komplikacji, zachęcam do weryfikacji mailowego potwierdzenia zamówienia. Znajdziesz tam wszystkie dane, które zostały wprowadzone podczas procesu składania zamówienia. Zachęcam do weryfikacji adresu oraz zamówionych dań, abyś zawsze miała pewność, że Twoje zamówienie zostanie dostarczone bez komplikacji! 😊