Je n ai reçu aucun mailde confirmation apres ma commande. C était un cadeau.avec l emballage puzzle you en grand c etait raté pour la suprise .en plus j ai commande un 500 pieces ,j ai recu un 200 pi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer goede kwaliteit Mooi afgewerkte doos waar de puzzelstukjes in zaten maar... het geleverde glas voor de kader was net zoals de puzzel in 1.000 stukjes. De manier waarop het glas werd verpakt, h... Zobacz więcej
Heel goede kwaliteit en snelle correcte levering. Had bij één puzzel een stukje tekort en dit werd direct rechtgezet door het leveren van een nieuw exemplaar. Kaders met de juiste afmetingen zijn ee... Zobacz więcej
Het concept, de mogelijkheden en de kwaliteit is super. Mijn grootmoeder was superblij met haar puzzel van haar dorp. We hebben een mozaïek van verschillende nieuwe en oude dorpsfoto’s gemaakt. Schitt... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Een fotopuzzel is altijd een origineel cadeau. Ons assortiment bestaat zowel uit puzzels met 48, 100, 200, 500, 1000 en 2000 stukjes.
Dane kontaktowe
PuzzleYOU, een absolute aanrader!
PuzzleYOU, een absolute aanrader!
Een gunstige prijs voor een hoog kwalitatief product in vergelijking met de concurrentie.
Veel lay-outmogelijkheden, ook het samenbrengen van de foto's op het ontwerp is heel eenvoudig en ook heel efficiënt: Als een foto minder voldoet aan resolutie krijg je daar een verwittiging voor. Zo vermijd je een troebel eindresultaat. De leveringstijden zijn zeer gunstig en de klantenservice achteraf is gewoonweg uitzonderlijk goed. Bij eventuele gebreken van het aangekocht product, staat PuzzleYou garant voor een perfecte vergoeding. Ik ben een zeer tevreden klant.
Bon rapport qualité prix
Livraison rapide, bonne qualité du puzzle... On en recommandera !
Heel mooie puzzel
Heel mooie puzzel, snelle levering. Gemakkelijk online te maken. Nadeel: betaling met Visa, geen Bancontact.
Alles verliep perfect naar wens!
Alles verliep mega vlot: van het maken van de puzzel tot het ontvangen er van. Ik ben fan!!
Puzzle personnalisé de très bonne…
Puzzle personnalisé de très bonne qualité et livraison très très rapide !! Je recommande
Très bien mais pas complet
Super cadeau mais malheureusement il manquait des pièces! La personne était triste de ne pas l’avoir complet.

Odpowiedź od puzzleYOU BE
Puzzels Elvis
Heb al verschillende bestellingen gedaan en steeds van onberispelijke kwaliteit!
Proficiat daarvoor.
Het product is oké evenals de bezorging.
Heel blij met een mooie puzzel van een…
Heel blij met een mooie puzzel van een hoge kwaliteit. Ook zo snel geleverd.
Vanaf nu krijgt iedereen van mij zo een puzzel voor zijn/ haar verjaardag.
Bonjour,
Bonjour,
Je suis satisfaite du produit.
Juste une chose, le rendu fini était un peu trop clair au final.
Cependant, je repasserai commande d’ici peu.
Merci.
Bàv,
J. Bodson
1.000 puzzelstukjes - 1.000 glasscherven
Zeer goede kwaliteit
Mooi afgewerkte doos waar de puzzelstukjes in zaten maar... het geleverde glas voor de kader was net zoals de puzzel in 1.000 stukjes. De manier waarop het glas werd verpakt, heeft ervoor gezorgd dat het glas enkel in 1.000 stukjes kon geleverd worden.
Veel geld betaald voor heel veel glasscherven.
Enorme teleurstelling. Van 5 sterren beoordeling naar 1 ster. Jammer want de kwaliteit van de puzzel en de kader is dik in orde.
Er ontbrak 1 puzzelstukje ,we kregen en…
Er ontbrak 1 puzzelstukje ,we kregen en volledig nieuwe puzzel opgestuurd.
Goede service zeer tevreden 😊
très vite servi
Super bonne qualité
Super bonne qualité, livraison rapide. À recommander absolument
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.