Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Kjøpte dumplings til jenta. De kom i postkonvolutt som utgjorde at alle var åpnet inni pakken slik at det ikke ble noe «spennende» til hun. I tillegg var kvaliteten og utsendet helt annerledes enn en... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg bestilte en mystery boks som ikke helt svarte opp til mine forventninger. Jeg ønsket å returnere bestillingen, men det var vanskelig å få tak i de og tok lang tid å få respons på epost. Etter mye... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Utrolig gøy og spennende puslespill! Meg og min samboer brukte ca. 5 timer til å fullføre. Veldig fin helgeaktivitet. Endte opp med å vinn 500,- også, så ekstra motivasjon til å fullføre bare der :) P... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte et puslespill som skulle være julegave. Dette puslespillet forsvant under transport. Feilen var åpenbart PostNord sin, men Hobbyspesialisten stilte opp og fikk sendt et nytt puslespill (u... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Ikke fått det som stod i reklamen

Bestilte via en annonse som reklamerte for puslespillet jeg kjøpte, et mysterie puslespill og en kortstokk. I pakken jeg fikk manglet mysterie puslespillet. Sendte dem mail som jeg ikke har fått svar på.
Ellers ok levering osv. Men mye av mailene de sender ut vinkles som at de er et lite selskap som bryr seg, og det virker jo ikke sånn med min opplevelse.

24 stycznia 2025

O lykke !

Jeg ble for noen år siden ufør i ung alder grunnet sykdom, og min verden krymper. Da tok jeg opp igjen en hobby fra barndommen, puslespill. Jeg storkoser meg, og timene flyr. Jeg er en flittig kunde hos Hobbyspesialisten. Her har de flotte puslespill i mange størrelser og motivet til gode priser. Jeg har brukt Chaten flere ganger, og får veldig raskt svar. Kjempeflott kundeservice. Nå vil jeg dele noe som skjedde i går. Jeg legger for tiden et puslespill på 3000 brikker og har kommet et godt stykke på vei. Men så ble det problemer; det mangler en brikke i en del av puslespillet. Et kjempestort lite gapende hull i bildet. En pusler mareritt! Prøvde aktuelle kandidater sikkert 3-4 ganger i ren desperasjon. Endevendte sofaputer, ned på alle fire på gulvet og gikk over tepper med finkam, lyste under sofaen med lommelykt men fant bare hybelkaniner. Tok en alvorsprat med katta for å avdekke en mulig sabotasje på grunn av for liten oppmerksomhet. Brikken er og blir borte. Jeg resignerte og gikk og la meg, men våknet utpå natta. Sto opp og satte meg med puslespillet, prøvde en brikke på måfå i dommedagshullet. O lykke, den smatt på plass, den passet!!! En fargenyanse jeg ikke så for meg kunne være riktig, men det var den. Lykken bruste gjennom kroppen, og jeg sovnet sikkert med et smil på leppene. Puslespill får meg gjennom hele følelsesregisteret, fra dypeste frustrasjon til den største glede underveis. Tilfredshet når puslespillet er ferdig, og en smule sorg når det rives. Noen som kjenner seg igjen?

3 lutego 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Dette var en kjekk tilbakemelding å lese!! :) Kan bekrefte for deg at vi har mange kunder i lignende situasjoner som finner stor glede i og pusle. Godt for både hjerne og kropp :)

Aldri kjekt når en brikke forsvinner, men de har det med å dukke opp igjen om en leter godt :)

Lang leveringstid

God pris, bra produkter. Men det tok lang tid med levering. Først ventet jeg et halvt år på at rammen kom på lager, og så tok det over tre uker før det ble sendt pga. problemer med pakking.

3 lutego 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Så bra at du synes prisene og produktene er bra. Du har helt rett at i ditt tilfelle så ble det en veldig lang ventetid. Vi solgte noen rammer som vi ikke hadde på lager. Alle som kjøpte fikk da tilbud om pengene igjen, eller de kunne stå på venteliste, siden disse rammene er ganske spesielle.

Så når rammene først kom, så kom de uten emballasje, noe som var en første gang for oss. Da måtte vi bestille inn en helt egen maskin som lager emballasje slik at rammene trygt kan sendes i posten.

Men for å oppsummere, du måtte vente alt for lenge på din ordre - Det er vi helt enige i. Ta gjerne kontakt med oss før neste handel, så skal du få en rabattkode. Nå er heldigvis både rammer og emballasjemaskin på lager, så rammer har en rask levering :)

Bra kvalitet på varen

Bra kvalitet på varen, men fikk bare halvparten av varene jeg bestilte. Men fikk resten av varene etter jeg sendte mail

24 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Godt at du likte kvaliteten på varene - Selvsagt ikke bra at du ikke fikk alt du bestilte. Har sett på saken din og ser at vi fikk ordnet opp i denne. Godt er det! :)

Rask levering

Rask levering. Billige varer 😀

27 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Vi har alltid noen varer som er på salg, så det er det alltid mulig å gjøre et kupp! :)

Rask levering

Enkelt og greit, kjapt fra bestilling til ordren var sendt.

20 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Slikt liker vi å høre! :)

Gode puslespill

Det er fordi at det er veldig enkelt å handle og veldig gode puslespill. Noe forskjell er det jo men de fleste er bra. Mystiskboks er en veldig hyggelig overraskelse har handlet flere å neste ikke blitt skuffet.

21 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Alltid kjekt å høre fra en kunde som har handlet mange ganger hos oss! Bra at mystery boksen falt i smak :)

Var kjekt puslespill

Var kjekt puslespill. Men står ingenting om at pengene må brukes i butikken og ikke går til utbetaling. Ellers litt problemer med feil i levering.

11 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Så flott at du synes puslespillet var kjekt :)

Du skriver at det står ingenting om at pengene må brukes i butikken og ikke går til utbetaling. Vi har en veldig tydelig oversikt over premiene som står på produktsiden :)

Hva er premiene? Alle puslespillene har en premie, fordelt på summene under:
1. Premie: 100 000(Utbetaling til konto)
2. Premie: 25 000(Utbetaling til konto)
3. Premie: 10 000(Utbetaling til konto)
4. Premie: 1000,-(Utbetaling til konto)
5. Premie: 500(Utbetaling til konto)
6. Premie: 25(Rabattkode)

Flotte puslespill

Flotte puslespill. Spennende overraskelser selvom vi vant bare 25 kr hver.

13 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Så kjekt at du likte puslespillene! :)

Hurtig levering

Hurtig levering. Puslespill var i bra kvalitet. Veldig fornøyd.

18 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Så bra at du ble fornøyd! :)

Kjøpte to lotteri puslespill

Kjøpte to lotteri puslespill, i første omgang så fikk jeg kun en av to av puslespillene. Kontakter kundeservice og de skal sende en ny en. Da jeg får den siste pakken er pakning brutt, puslespillet er i plastikken men koden er brukt. Sender mail og får ikke svar…

1 stycznia 2025

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Dette var litt merkelig.

1. Om koden er brukt så er det ikke at puslespillet er brukt. Det skjer av og til når kundene skriver inn koden at den laster inn uten at du får det opp på mobilen din. Men det er ingen problem å resette denne koden.

2. Vi svarte deg innen 48t fra du sendte e-post, og vi har sendt deg flere e-poster for vi ønsker å hjelpe deg. Men du svarer ikke. Noe som er veldig rart når du tar deg tiden til å gå inn her å lage en konto, og lage din første tilbakemelding, som er en 1-stjerners review.

Som sagt, vi står klare til å hjelpe deg. Om det du sier stemmer så er det bare for oss å resette koden så kan du scanne den på nytt. Du selvsagt fått et ubrukt puslespill.

Svar på e-postene vi har sendt, så løser dette seg på 1-2-3 :)

Oceniono na 1 z 5

Elendig flaske, null smak, og kundeservice

Kjøpte DRNK UP drikkeflaske i fjot og har testa den og prøvd den fleire ganga. Den kom jo pakka med ein ananassmak, noko eg dessverre ikkje såg at eg kunne be om å endra. Ananas er den verste smaken eg veit om. Heile flaska luktar ananas i det eg opna den, og etter x antal vask luktar den framleis ananas. Det til tross for at eg har satt på colapatronen som eg kjøpte. Og det bringer meg over til hovudproblemet.
For anten så fungera ikkje hjernen min, eller så er rett og slett heile opplegget bullshit. Eg har lest nøye om både Air Up og den norske varianten her DRNK UP før eg kjøpte og tenkte eg ville støtta eit norsk firma. Eg gjer alt i henhold til bruksanvisningen, og eg har prøvd x antal gonger (med alle tre patronane). Det smakar faktisk ikkje noko ant enn vatn med smak av plastikkflaske/silikonflaske. Heilt grusom smak av sjølve drikkeflaska, og eg har brekt meg fleire ganga. Har teke den med på jobb for å spørja kollegane mine om det er noko gale med meg, men dei ler og seier eg er blitt lurt av eit system som ikkje fungerer. Sambuaren og kidsa kjenner heller ingen colasmak når dei drikk.

Per dags dato er det ei relativt dårleg drikkeflaske (som lukta av ananas sit fast i) som ingen i familien vil drikka av. Faktisk så finn eg heilt likt opplegg på Temu, så det irriterar meg jo veldig at eg gjekk fem på og betalte nesten 500kr (med frakt) for ei (beklagar språkbruken) dritdårleg og overprisa drikkeflaske som ikkje held det den lovar.
Ein kan godt seie at den ikkje er kjøpt eller droppahippa frå Temu eller lignande, men det er ikkje heilt overbevisande dessverre. Den smakar i alle fall som noko som kjem frå Temu eller Alibaba.

Eg har klaga direkte til Hobbyspesialisten, men kundeservice kjem kun med forsvar om at andre folk likar drikkeflaska og at den funkar, og artiklar som syner det same. Å fortella meg kor fornøyde andre er vil ikkje få meg til å vera tilfreds med produktet. Eg er blitt tilbudt å kjøpa nye patroner med an smak til ein billigare peng. Altså, i staden for å vera ydmyke og tilby meg pengane tilbake fordi eg er misfornøyd så tilbyr dei meg heller å bruka MEIR peng hjå dei for å sjå om eg fortsatt er misfornøyd. For her skal tydlegvis feilen absolutt ligge hos meg og ikkje dei. Det blir useriøst for min del, og vitnar om dårleg kundeservice som absolutt ikkje skal ha feil, eller som ikkje taklar at nokon er misfornøyd.

Flaska er kasta, 500kr kunne like godt vore skylt i do, og eg har fraråda alle rundt meg om å kjøpe både sånne flasker og frå nettbutikken her generelt.

No kjem det vel enda eit forsvar frå nettbutikken om at eg blei tilbydd ditt og datt, og at alle andre er såå fornøyde med bevis på det. Det hjelper lite, for eg er slettes ikkje fornøyd. Og denne typen forsvarsmekanisme og kundebehandling irriterar meg.

1 lipca 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei. Vi ønsker alltid at våre kunder skal bli fornøyde, men i noen tilfeller er det rett og slett ikke mulig. Det er nok aldri anbefalt å ta en offentlig krangel med en kunde, men når du legger igjen en slik tilbakemelding må vi nesten svare på tiltale.

Du kontaktet oss og var veldig misfornøyd med at flasken kom med Ananas smak, det var den verste du visste. Nå luktet hele flasken ananas og du brakk deg og så videre. - Det stod i teksten at det følger med en ananas smak, det står også at du kan ta kontakt om du ville bytte denne med en annen. At du ikke gjorde dette tror jeg alle kan være enige i at vi ikke kan klandres for. At du velger å bruke ananas smaken som du hater kan vi heller ikke noe for.

Løsningen vår når du kontaktet oss og var så misfornøyd med dette var at du kunne få andre smaker til en billig pris slik at du kunne få prøve andre smaker for å se om det falt mer i smak. Nei, det var helt uaktuelt. Du skulle ha alle pengene igjen for flasken, dette var noe stort tull.

Da får du til svar at vi kan ikke gi deg pengene tilbake for en flaske som er brukt. Det tror jeg alle skjønner. Vi kan ikke selge en brukt flaske videre til noen andre. Dette ble du selvsagt også veldig sur for. Du anklaget oss for å selge et produkt som bare var svindel, alt var tull, det fungerte ikke for noen.

Da fikk du til svar at denne flasken er å finne i kjedene Vita og Sunnkost, to store annerkjente kjeder, og at vi har veldig mange fornøyde kunder. Dette gjorde deg også veldig sur. Grunnen til at du fikk dette svaret var for å underbygge om flasken bare var svindel, og ingen likte den, så hadde det vært mye mediadekning på at to så store kjeder solgte et produkt som er bare svindel. Men dette var du ikke enig i. Til dags dato har vi mange faste kunder som kjøper nye smaker hver måned. Om alle hadde ditt inntrykk av flasken så hadde ikke det vært mulig. Men selv om du sitter med ditt inntrykk og det er sikkert reelt, så kan du ikke bare få pengene igjen. Slik fungerer ikke verden. Om du går på Rema og kjøper en vannflaske med Ananaslukt og finner ut at du hater den etter du har brukt den, så kan du ikke få pengene igjen. Hadde du ikke brukt flasken og ville returnert den for du ikke likte ananas, så hadde det ikke vært noe problem.

Så er det hele Temu-tematikken. Ja, så og si alt du har kan du kjøpe billigere i Kina. Klæra dine, kjøleskapet ditt, kjøkkenmaskinene, vaskemaskine - Absolutt alt vi har her i livet kan kjøpes billigere i Kina. Det er to vesentlige forskjeller med oss og Temu. Vi samarbeider med fabrikker som har alle sine godkjennelser og sertifikat. Temu er i media gang på gang med at produktene inneholder giftstoffer og andre ting. Det ser ut som Temu går mot å bli ulovlig i Sverige, og Norge følger kanskje etter?
https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/xl/finner-kreftfremkallende-stoff-i-vare-fra-temu-1.16939092 -

Når du handler fra oss så støtter du norske arbeidsplasser. Alt dette gjør selvsagt at vi kan ikke tilby et produkt like billig som Temu kan, men vi står inne for at kvaliteten er bedre hos oss enn hos Temu. Dette er en diskusjon en aldri vil bli enige om. Noen støtter norske bedrifter, noen handler hos Temu. Slik er verden.

Kjedelig at din handelsopplevelse med oss ble slik. Som du ser her har vi veldig mange fornøyde kunder, mange som sier kundeservicen er veldig hyggelig. Så det kan være at du faktisk må se innover og gjøre en ny vurdering om det du sier er helt fornuftig. Vi selger fortsatt denne flasken, og vi har gjort det i over 1 år. Om alle kunder hadde din opplevelse, så hadde vi aldri kunne gjort det. Er du enig i det?

Tilbudet om å få andre smaker til en billigere penger står fortsatt ved lag. Om du mener at ananas-smaken har satt seg i flasken så kan vi også se på det å gi deg en ny flaske til en veldig god pris.

Vi kan dessverre ikke gi deg pengene igjen for en flaske du har brukt.

Mvh

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej