Hobbyspesialisten Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hei bestilte 1 "dumpling" til jentungen. Og det som skjedde var at leveringen brukte veldig lang tid. Jeg sendte da mail etter ca 8 dager. Fikk svar med enn gang at dette ikke var bra. Dagen etterpå v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hei! Jeg er super fornøyd med Hobbyspesialisten!🤩 Jeg bestilte en gang å er veldig førnøyd med både squishysene og leveringstiden😊 Nå har jeg bestilt for andre gang og er ganske sikker på at de leve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min datter elsker squishy og har flere en vi kan telle😅 alle hennes favoritter hat vi kjøpt hos dere🤩 rask levering og dere har akkurat det mest populære i nettbutikken.

Oceniono na 2 z 5

Jeg kjøpte to squishys, en pakke med fire Needoh nice babys, og en pineapple bread squishy. Pineapple squishyen luktet veldig sterkt diesel, jeg prøvde å vaske det av, men lukten ble ikke borte, endt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep hobbystyczny

Napisane przez firmę

Vi i Hobbyspesialisten.no tidligere kjent som puslespill.org er norges største leverandør av puslespill med norske motiver. Vi har utviklet kvaliteten mye det siste året, og er nå fornøyd med å kunne si at kvaliteten på våre puslespill er like gode som de beste merkene :) Vi gjør alt vi kan for at kunden skal sitte igjen med en god opplevelse etter å ha handlet med oss. Vi har derfor fornøydgaranti. Har en brikke forsvunnet eller er det noe galt med puslespillet sender vi alltid nytt. :)

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 118

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Bestillingen kom veldig fort

Bestillingen kom veldig fort! Men manglet halve bestillingen…

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Om du mangler halve bestillingen så håper jeg du har kontaktet oss på post@hobbyspesialisten.no , så blir det selvsagt ordnet.

Pakken kom på bare 2 dager

Pakken kom på bare 2 dager, med et ekstra puslespill og kortstokk på kjøpet🤩 og dette var rett før jul også. Jeg vant såklart bare 25 kr som sikkert de fleste gjør🤦‍♀️ men det var morro å pussle det selv om det ikke tok mer enn 2-3 timer å gjøre ferdig😅 Men jeg la det ned igjen og pussler det alltids igjen senere🤩

13 grudnia 2024

Bare 2-3 timer? Imponerende! Har hørt om folk som bruker opp til en uke, hehe

Dere levere raskt

Dere levere raskt, god kvalitet, flotte motiver. Får mye tid til og gå med puslespill.

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Så bra å høre at du har fått varene levert kjapt. Bra tidsfordriv med pusling ja :)

Ekstra puzzlespill

Bestilte puzzlespill fikk pakken innen få dager og i pakken fikk jeg en kortstokk og ett ekstra puzzlespill. Til min store glede. Hadde dermed nok å holde på medi romjulen.

23 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Kjekt å kunne pusle litt i romjulen :)

Oceniono na 4 z 5

Helt ok

Helt ok, puslespillet var passe lett å legge (uten bilde å se etter - naturlig nok!). Det kom raskt i posten før jul, og jeg fikk med en kortstokk og et annet random puslespill som ble artig gave i en pakkelek;) Var selvfølgelig skuffende å kun vinne 25kr - selvom det var forventet. Håper å få høre om de som vinner 100.000kr, selvom det antagelig ikke annonseres før alle puslespillene er solgt…

29 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! 100 000 premien er enda ikke gått, så fortsatt sjanser. Så bra at du fikk brukt gaven fra oss videre i en pakkelek! :)

Oceniono na 1 z 5

Skuffende kundeservice

Skuffende kundeservice! Jeg bestilte puslespill til tantebarn til jul. Det jeg mottok var feil motiv, og ikke særlig pent, noe som gjorde at jeg ikke kan beholde det. Jeg har skrevet til dem på epost flere ganger, men får ikke noe svar. På live chat er det heller ingen som svarer, har prøvd flere ganger. De har ikke noe auto-reply på epost som sier noe om at de har stengt og på live-chat ser de ut som de er klart til å svare. Heldigvis kjøpte jeg gjennom Klarna og har rapportert via der. Der får man stoppet faktura. Bestiller ikke hos denne leverandøren igjen.

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Veldig kjedelig at du fikk en negativ opplevelse med oss. Det ønsker vi aldri. Nå håper vi du synes dette ble løst på en fin måte.(Du fikk beholde puslespillet som var feilsendt gratis og du fikk refundert frakten)

Du var litt uheldig med tidspunktet dette skjedde på. Vi hadde ingen på jobb i jul/romjul, så vi fikk først ordnet dette på nyåret.

Beklager det.

Lotteri puslespill

Jeg hadde ikke fått med meg at det pågikk en kampanje da jeg kjøpte lotteri puslespillet. Så da jeg hentet pakken (veldig rask levering btw) så ble jeg gledelig overrasket over kortstokk og et ekstra puslespill!🤩
Hadde sett for meg at kvaliteten på puslespillet var så son så, men det overrasket. Mye bedre enn antatt 👍🏻

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Takk for fin tilbakemelding!

God Service og rask levering

Jeg har nå bestilt ved flere anledninger og hver gang, til og med nå mot julen, så har service og leveringen levd opp til forventningene. Så jeg kommer til å bestille fra dere igjen.

18 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Fantastisk! Vi prøver alltid sende så kjapt vi kan :)

Hobbyspesialisten leverer varene

Hobbyspesialisten leverer varene! Før de lover til og med, og du får alltid med litt ekstra gøy! Jeg hat kjøpt i to omganger og fikk da med et par ekstra puslespill og noen kortstokker. Jeg kjøpte det utrolig apennende lotteripuslespillet i julegave til noen venner, det var så godt motatt og spennende at jeg måtte kjøpe ett til meg swøv også, så det anbefales virkelig til "en som har alt" virkelig den store snakkisen rundt mange julebord i år! Jeg kommer til å handle igjen! De følger deg også alltid opp i etterkant med ett takkebrev , noe jeg synes vat utrolig hyggelig!! Så igjen, dette er min nye hovedleverandør av puslespill!

26 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Så bra! Ja - Vi har hørt at det har vært mye snakk om lotteripuslespillet rundt bordet i jula! :)

Oceniono na 3 z 5

Kjøpte 3 puslespel på 1000 brikker

Kjøpte 3 puslespel på 1000 brikker. Alle tre øskjene var skada på undersida - også den som låg midt i sendinga, så då må det vel ha skjedd før dei blei sendt?

Emballasjen frå posten var ikkje skada. Eg har ikkje sendt e-post. Når øskja i midten også var skada er det lite sannsynleg at det har skjedd under transport.
Eg kan sende bilete om de ynskjer det.

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Esker som er skadet blir ikke sendt uten at vi kontakter kunden først for å høre om det er greit, så det høres ut som disse må ha fått seg en trøkk under frakt. Har du kontaktet oss på e-post? Skader må vi melde inn til posten 24t etter kunden henter ut pakken.. :)

Oceniono na 5 z 5

Veldig god service og kundebehandling.

Jeg ble oppringt av en veldig hyggelig kar fra Hobbyspesialisten fordi han ville forsikre seg om at jeg hadde bestilt riktig vare. Det viste seg at jeg hadde bestilt feil. Da fikk han gjort om så jeg fikk riktig vare tilsendt, og jeg ble spart for mye å rette opp i. Så tusen takk for super service, sjeldent å komme over så god kundebehandling:)

6 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Slike kommentarer setter vi stor pris på. Vi prøver alltid gjøre det vi kan for kundene våre, så gøy når det blir lagt merke til! :)

Oceniono na 4 z 5

Fine motiver

Jeg synes pusslespillene er fine og har lagt flere av dem. Premien jeg vant glimrer dessverre fortsatt med sitt fravær, ellers er jeg veldig fornøyd med motivene på spillene

24 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Så kjekt å høre at du ble fornøyd! :)

Oceniono na 2 z 5

Ikke overbevisst

Pusle for å vinne? Trur nok dette er tull. Gøy å pusle da, litt utfordringer er gøy! Men når den først stopper helt opp på 10000kr, for så å rulle ned igjen til 25kr. Også får du det kun som gavekort i nettbutikken.

23 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Hei! Kjekt at du synes det var gøy å pusle. Premiene på puslespillet står på nettsiden. Det er lagt inn i animasjonen at den nesten stopper på 100 000 for å gjøre det litt spennende. :)

Rask levering

Rask levering. Utrolig hyggelig med en overaskende gave i esken. Kvaliteten ser bra ut.

21 grudnia 2024

Odpowiedź od Hobbyspesialisten

Godt å høre at du ble fornøyd med overraskelsen i pakken! :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej