Ik had wel wat vragen rond voedingsschema en prijs en werd heel grondig en snel geïnformeerd. Mijn plan werd aangepast zonder enig probleem. En onze hond die heel kieskeurig is, eet onmiddellijk zijn... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Floydje krijgt nu ongeveer 3 weken de snoepjes tegen Allergieën-jeuk. Ik zie zeker verbetering, hij is rustiger geworden, ook had hij korsten op zijn neus die aan het verdwijnen zijn. Zijn ontlasting... Zobacz więcej
Pakket werd vroeger verstuurd dan overeengekomen, aangezien ik het de week voor 16 augustus had verwacht. Enkel vakantiealternatief. Is dan nog wel nog enkele dagen bij Bpost blijven hangen. Leve... Zobacz więcej
Onze Teckel van 7 maanden liep niet meer gelijk naar zijn voerbak en at minder. Proef bestelling in zijn voerbakje gedaan. Kwam binnen na een wandeling, neus omhoog, snuffelen en gelijk naar zijn... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Pure Bob is zeker een aanrader!
Een heel fijn bedrijf met lieve medewerkers die voor je klaarstaan! De voeding is van topkwaliteit, mijn hond is er helemaal gek van. Ik merk ook echt een verbetering in de gezondheid van mijn hond. :)
Verder zijn de supplementen top, vooral die tegen angst en stress, werkt ook wonderen voor mijn hond. Zeker een aanrader!
Bestelling snel geleverd
Bestelling snel geleverd, perfect verpakt en met een duidelijke beschrijving over hoe te gebruiken en welke voedingsstoffen erin zitten.
Het product net ontvangen kan nog…
Het product net ontvangen kan nog weinig kwijt maar de persoonlijke benadering op WhatsApp en aandacht Luna, golden retriever vind ik top bedankt 👍👍👍
Snelle levering, netjes verpakt.
De hond vind het lekker, wel aan de prijzige kant. Daarom nog niet meteen vaste klant.
Ze heeft het gelijk opgegeten op de…
Ze heeft het gelijk opgegeten op de groente na, morgen ff zien of ze dan ook eet ( meestal niet )
Gr becky
Supersnelle levvering!
Supersnelle levering .Gisterenavond besteld en vandaag al in mijn brievenbus. Pure Bob houd via Whatsapp contact zodat je op ieder moment weet waar de bestelling zich bevind. Dit is echt super! Wat betreft probiotica anti -jeuk supplement zal ik later een beoordeling geven daar ik nog moet beginnen met de behandeling.
Proefpakkerje besteld
Proefpakkerje besteld, supersnelle servive, en mooie regeling.
Nu hopen dat ons boefje het goed verdraagt
Snel geleverd
Snel geleverd! Eenvoudig te bestellen en te pauzeren. Probeer de proef zak!
bestelling
betaald en geen ordernummer na verschillende mails toch pakket ontvangen en onze hond lust die niet zo graag mengen met andere brokken.
Snelle levering en de hond eet het in…
Snelle levering en de hond eet het in 1,2,3 op wat bij de vorige voeding niet zo was.
Heb eerder besteld en alles verloopt…
Heb eerder besteld en alles verloopt steeds super👍
Onze kieskeurig toonde direct interesse…
Onze kieskeurig toonde direct interesse en vond het smakelijk!
Ik heb nu een bundel abbonement en dat…
Ik heb nu een bundel abbonement en dat gaat prima , ik krijg een melding en het wordt vlot opgestuurd. Ik ben nog steeds tevreden met de verschillende snoepjes. Ik zie duidelijke verbeteringen wat betreft de klachten.
Nadat ik de reclame had gelezen en…
Nadat ik de reclame had gelezen en gezien nam ik contackt op ik mocht een vragenlyst invullen in verband met myn hond ZITTA gewicht allergisch heeft ze veel beweging de nodige dingen om een gepast lekker eten te bekomen die goed zou zyn voor zitta ik kreeg 3dagen erna een proefpakket gratis alleen verzendkosten heb deze morgen de helft vh pakket eten gegeven aan myn hond en kzag dat ze het lekker vond ik ga zeker overschakelen naar PureBOB hun buffetje wordt met veel zorg uitgekozen Smakelyk voor de honden x👍👍👍
Snel gereageerd
Snel gereageerd, leuke mail ter info gehad en vlot geleverd! Nou nog hopen dat Desi het lekker vind! 🐶
Heel goede opvolging en snelle levering
Mijn bestelling is vlug geleverd en dat…
Mijn bestelling is vlug geleverd en dat is goed voor mijn volgende bestelling super super bedankt
Doświadczenie Trustpilot