1. Sklep z produktami dla zdrowia i urody

Vi sælger skønhedsprodukter.

2,8

Średnia

The package was not sent. Very poor service

Very poor service. I placed an order on 16.01 and still haven’t received any response regarding my order. The phone doesn’t work—there isn’t even a ringing tone. I’ve written on Instagram and Facebook, but there’s no reply. Emails are also unanswered. I honestly don’t know what to think anymore—possibly scammers, although I ordered from them a year ago and had no problems back then.
The package still hasn’t been sent by anyone yet.

24.01 My money has been refunded to me, but without any message or explanation regarding the order. I’m glad that I got my money back, but if this website is not functioning properly, why hasn’t it been shut down so people don’t buy anything and worry about their money?

21 stycznia 2026

Deres venlighed ❤️

De var så venlige, og gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe ❤️👍❤️
Jeg fik hurtigt mine varer👍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Herfra

8 listopada 2024

En dejlig professionel…

En dejlig professionel ansigtsbehandling bare lækkert fra A-Z
Stille og rolig og afslappet, kommer helt sikkert snart igen.
Dejligt ikke at blive påduttet dyre creme, men fin vejledning i forhold til produkter.
Tak for alt jeg svævede derfra.

29 listopada 2024

Svarer hverken på tlf eller mail.

Svarer hverken på tlf eller mail.
Foretager køb, må annullere da jeg ikke kan nå at modtage pakken rettidigt (gave bestilt ugen før den skal bruges). En uge yderligere efter får jeg besked om, at pakken nu er på vej :-/ Kedeligt serviceniveau!!!

15 września 2022

Har bestilt varer 5

Har bestilt varer 12. April og modtaget mail med at pakken er registreret hos Postnord 19. April...Pakken er stadig kun registreret, jeg har skrevet til info@purebeauty 2 gange nu uden at de svarer.
Meget mærkeligt håber ikke det er et fake firma..
pakken var forsvundet hos Postnord, er kommet frem nu og jeg er blevet tilbudt ekstra varer pga. ventetiden...

26 kwietnia 2022