Puppy Bohème Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Alt fint, hurtig levering, godt produkt… det er ikke første gang og heller ikke sidste gang jeg handler hos jer!

Oceniono na 5 z 5

Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

129 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg er ekstremt tilfreds med mit køb…

Jeg er ekstremt tilfreds med mit køb fra Puppy Boheme. Jeg købte en sele, et halsbånd og en snor til min hund, og kvaliteten og håndværket er fremragende. Produkterne er både stilfulde og funktionelle, og min hund elsker dem også! Leveringen var hurtig, og kundeservicen var venlig og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale Puppy Boheme til alle hundeejere!

7 września 2023

Tak for jeres hjælp 🌸

Tak for jeres hjælp 🌸
Men nu må I gerne lukke den side ned 😂 altså jeg kan ikke med alle de hammer lækker ting I får hjem konstant 🥰
Først så tænker jeg.. nu skal jeg have navnetegn, så kikker man og tænker næhhh hvor er de halsbånd lækker, så lige et klik til og nu nye seler 🤤😍
Par dage efter… nye flotte jakker..
Og nu i dag… regnjakker 🥰
I må stoppe 😂🌸
Jeg må snart til at spille Lotto så jeg kan få råd til det til to hunde 😂😂😂
Igen jeres ting er så vanvittige flotte.
Ps modtager gerne prøver 🤣

5 września 2023

Kan bestemt anbefales

Købte en vinterjakke til min lille Kalle på 2 kg. Jeg har haft store problemer med at finde noget til ham, der ikke var for stort. Denne her passer perfekt :-)
Overskuelig hjemmeside, okay pris, god kvalitet og hurtig forsendelse.
Kan kun anbefales.

15 sierpnia 2023

Tusind tak for anmeldelsen Lene! Dejligt at høre at i er glade for jakken 🐶🤍

Oceniono na 4 z 5

Fin sele

Så fin sele og snor.jakken er også fin,den er blå så skal en hanhund vel kunne tisse med den på,men mådte lige sy den lidt om så er den ok.(bukkede det nederste stykke ind og syede efter at have fjernet knapperne) den er måske lavet til en gravhund,det er en yorkshire terrier jeg har.

7 sierpnia 2023

Odpowiedź od Puppy Bohème

Hej Susanne, tak for din anmeldelse! vi kan se at det er Teddy selen Sailor som du har købt, den er lidt længere på maven end vores andre jakker, men fint du kunne tilpasse den din lille Yorkshire terrier 🐶🤍

Oceniono na 5 z 5

Det er så fint og lækkert

Det er så fint og lækkert. Nu har Mille både sele og sele der passer sammen. Så flot ❤️🐶❤️

9 sierpnia 2023

Odpowiedź od Puppy Bohème

Hej Jytte, mange tak for din anmeldelse🐶🤍 vi er glade for at høre at du er glad for produkterne!

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte 2 regnfrakker til mine små…

Jeg købte 2 regnfrakker til mine små chihuahuaer….. og det er det bedste køb jeg længe har gjort.
De elsker at have dem på…… og de sidder perfekt på dem.
Tak for god service.
Vil bestemt handle her igen.

4 sierpnia 2023

Hej Christina, mange tak for din anmeldelse 🐶🤍

Oceniono na 5 z 5

Smukkeste ting til din hund

Jeg bestilte et personliggjort halsbånd til min hund Bailey, som er blevet så flot. Virkelig god kvalitet og god kundeservice. Tusind tak!

1 lipca 2023

Odpowiedź od Puppy Bohème

Tusind tak for anmeldelsen! :)

Rigtig god kundeservice

Jeg købte et hundetegn tilbage i november, som desværre gik i stykker inden der var gået 1 år. Jeg skrev til dem både på mail og Instagram, hvor de inden for 24 timer skrev at det var de kede af at hører, og at de gerne ville sende mig et nyt hundetegn efter eget valg. Det må siges at være god service.
Desuden har både jeg og min søster købt deres halsbånd og sele herfra til vores hund, som bare er så fine!

Vil helt klart anbefale andre at købe hos Puppy Boheme.

4 lipca 2023

Odpowiedź od Puppy Bohème

Hej Ida, Tusind tak for anmeldelsen :)

Hundetegn

Bestilte et hundetegn, som i sig selv var super flot. Dog var jeg ikke helt tilfreds med skrifttypen, som så anderledes ud end forventet.
De var rigtig søde at sende mig et nyt, som levede op til mine forventninger og sendte endda billeder af eksempler på skriften. Ydermere var de så søde at rette en mangel jeg selv havde glemt på det første hundetegn. Super god service og rigtig flot produkt

31 maja 2023

Odpowiedź od Puppy Bohème

Hej Silje, mange tak for anmeldelsen :)

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

Købte i april det flotteste hundetegn. Det blev leveret i en lille fin æske og selve hundetegnet er dejligt tykt og i god kvalitet. Varerne er så fine, til gode priser og servicen er i top. Vil klart handle her igen.

12 kwietnia 2023

Hundetegn og god kundeservice

Jeg hentede min pakke i går, hvor der lå et så fint håndskrevet kort i, med en lille personlig hilsen.
Jeg er super tilfreds med det hundetegn jeg b.la. havde bestilt, vil dog bemærke at det er af plastik, hvilket jeg ikke lige havde forventet. Halsbåndet og linen jeg bestilte ville jeg gerne have byttet, da det ikke var lige min smag alligevel. Retur/bytte processen var simpelthen så STJERNE god, har aldrig oplevet en bedre kundeservice, de var hurtige, enormt venlige, og super serviceminded.

Jeg endte med de fineste produkter, og jeg er 100% tilfreds. 😊

9 kwietnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Mega flotte designs og hurtig levering

Mega flotte designs og hurtig levering. Vi har købt tre seler (step ins) fra Puppy boheme, og de passer perfekt til vores West Highland White Terrier på 3 år ❤️ vi har brugt dem hver dag i 1,5 år og de bliver selvfølgelig slidte, men holder generelt fint (westies er kendt for at trække en del).

1 października 2022

Odpowiedź od Puppy Bohème

Hej Sarah, Skønt at høre at i har været glade for produkterne :)

Jeg elsker Puppy Boheme

Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en forkert størrelse, og ringede ind ifht. ombytning, hvorefter jeg fik tilsendt en returlabel gratis og byttet selen til den rigtige størrelse. De var så rare. God og hurtig service!

23 lutego 2023

Meget godt service

Meget godt service, og produkter af god kvalitet:)

9 marca 2023

Odpowiedź od Puppy Bohème

Hej Sofia, Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at du er glad for produkterne og servicen :)

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej