Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

trevlig

Trevliga och lagom svåra fråga med stor variation

5 kwietnia 2026

Odpowiedź od PubQuizSverige

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder väldigt mycket för oss. Vi blir så glada att höra att du tyckte om quizet. Varmt välkommen tillbaka 💛

Bra upplägg på quizzen

Många bra frågor i olika kategorier

26 marca 2026

Odpowiedź od PubQuizSverige

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir jätteglada att höra att du tyckte om både upplägget och frågorna. Varmt välkommen tillbaka! 💛

Oceniono na 4 z 5

Kul för familj och vänner

Dom erbjuder flera olika typer av quiz inom flera typer av ämnen som passar alla åldrar.
Det skapar massa kul för vänner och familj.
Priset är inte så farligt heller.

8 listopada 2025

Odpowiedź od PubQuizSverige

Hej! Tack för ditt fina omdöme 💛 Kul att du gillar det!

Oceniono na 5 z 5

Precis vad jag letat efter

Precis vad jag letat efter! Jag köpte det här julquizet till vår familjekväll och det blev verkligen en succé! Frågorna var både roliga och varierade – en bra blandning av julmusik, traditioner och allmänbildning och det skapade många skratt och härliga diskussioner. Quizet var dessutom snyggt utformat och enkelt att använda. Rekommenderas varmt för alla som vill ha lite extra stämning inför julen!

5 listopada 2025

Odpowiedź od PubQuizSverige

Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att quizet bidrog till en riktigt mysig kväll! Och skönt att vi inte är ensamma om att ha börjat julmysa redan!
Varmt välkommen tillbaka! 💛

Oceniono na 1 z 5

Fullt med TEMU reklam

1 listopada 2025

Odpowiedź od PubQuizSverige

Hej! Tack för din kommentar. Vi vill bara förtydliga att våra quiz levereras som PowerPoint- och PDF-filer och är helt fria från annonser. En av sakerna som gör oss unika är att vi inte arbetar med betalda annonser alls. Det verkar som ett missförstånd, men vi vill gärna reda ut det och har mejlat dig för att följa upp. Hoppas vi kan reda ut det tillsammans!

Toppen

Toppen ! En stämningshöjare på festen.

4 września 2025

Odpowiedź od PubQuizSverige

Hej Emelie! Tack för ditt fina omdöme 💛 Vad glada vi blir att ni gillade det och att vi fick vara med a bidra till feststämningen! Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 1 z 5

Odpowiedź od PubQuizSverige

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad tråkigt att höra att det var svårt att ladda ned quizet – det ska självklart fungera smidigt. Vi hoppas att det löste sig, men om du fortfarande upplever problem är du varmt välkommen att höra av dig så hjälper vi dig gärna. Vi finns här för att göra upplevelsen så enkel som möjligt!

Snyggt gjorda

Snyggt gjorda, användarvänliga och framförallt bra frågor. Köpte till och med ytterligare två efter att kört först quizet.

Till påsken blir det ett quiz med hela släkten!

29 marca 2025

Odpowiedź od PubQuizSverige

Tack för ditt fina omdöme – vi blir verkligen glada att höra att du gillar både upplägget och frågorna! Hoppas påskquizet med släkten blir en riktig succé – glad påsk och varmt välkommen tillbaka!

Jättebra quiz!

Jättebra quiz!! Bra nivå, varken för lätt eller för svårt och bra blandning av frågor.
Lätt att använda och toppen att man kan ha det på storskärm 😃. Kommer absolut köpa fler quiz härifrån!

3 stycznia 2025

Odpowiedź od PubQuizSverige

Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du gillade nivån och blandningen av frågor. Och visst är det smidigt med storskärm! Välkommen tillbaka! :)

Oceniono na 5 z 5

Smidigt och roligt, en omgång till tack!

Första gången jag testar ett quiz spel som kan visas på tv:n i vardagsrummet, och måste säga vilken succé! riktigt smidigt var det! vårat glögg mingel blev toppen, med roliga och bra frågor! blir nog till att köpa en pubquiz till, till nästa träff! :D

7 grudnia 2024

Odpowiedź od PubQuizSverige

Hej! Tack för ditt omdöme Linnea! Vad roligt att ni gillade det :) Välkomna tillbaka!

Otroligt roligt!

Billigt, snabbt och enkelt! Otroligt roligt att köra det med grabbarna!

11 grudnia 2024

Hej! Tack för ditt fina omdöme 🎉

Otroligt rolig upplevelse

Otroligt rolig upplevelse. Billigt och bra. Kommer garanterat använda den här tjänsten igen. Kanske till och med testa nyårsquizet!

6 grudnia 2024

Odpowiedź od PubQuizSverige

Hej! Tack för ditt fina omdöme 🎉 Välkommen tillbaka :)

Jättebra julquiz!

Bra, intressant, snyggt och roligt julquiz! Kan bara rekommendera! Tack!

30 listopada 2024

Odpowiedź od PubQuizSverige

Hej! Stort tack för din fina recension. Så kul att höra att du gillade vårt JulQuiz! 🎉

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej