Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Wysyłka była szybka i prosta, bez żadnych problemów. Jestem pozytywnie zaskoczona całym procesem i zdecydowanie mogę polecić.
Polecam pscwymiana.pl, szybka wymiana pieniędzy, małe prowizje i bezproblemowy kontakt, pozdrawiam Ekipe i zachęcam do wymiany swoich środków, nie znajdziecie nigdzie indziej takiej stronki
Najlepsza wymiana PSC🧢🧢, nigdzie indziej nie groził mi jeszcze nikt pozwem, po wspomnieniu o różnicach w prowzji na stronie, a w wiadomości. Polecam wszystkim serdecznie🧢🧢
Bardzo miły pan odrazu wszystko bezpiecznie nawet dodał lekki bonusik napewno u nich jeszcze kiedyś wymienię i jak by kogoś interesowało wymieniałem ze skrilla na blik
Wymienisz u nas swoje waluty takie jak paysafecard , blik, revolut, skrill, przelew bankowy , paypal . Zapraszamy bardzo serdecznie 😎
Kalwaryjska 69/9, 30-504, Kraków, Polska
- 728484484
- pscwymianapl@gmail.com
- pscwymiana.pl
zamówienie zrealizowane w 20 minut
zamówienie zrealizowane w 20 minut
Super miła obsługa
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie
Wczoraj wymieniałem psc wszystko szybko…
Wczoraj wymieniałem psc wszystko szybko bez problemu polecam
Świetny i jedyny dobry serwis do wymiany Paysafecard
Świetny i jedyny dobry serwis do wymiany paysafecard, obsługa bardzo miła, napewno polecę znajomym
Wymiana PayPal na Blik
bardzo przyjemna obsługa, wymiana w moim przypadku Paypala na Blik poszła sprawnie, bez problemowo. Z czystm sumieniem moge polecić
Bardzo miły pan odrazu wszystko…
wszystko bardzo przyjemnie i sprawnie…
wszystko bardzo przyjemnie i sprawnie polecam
Bardzo miła i szybka obsługa pełna…
Bardzo miła i szybka obsługa pełna profeska
Serdecznie polecam
Serdecznie polecam, szybka i bez problemową wymiana. Jeszcze raz dziękuję za bezpieczna wymianę.
Bardzo super i szybki serwis
Bardzo super i szybki serwis, polecam gorąco z cslyxh sil

Odpowiedź od pscwymiana.pl
Bardzo szybka wymiana
Bardzo szybka wymiana, około 2h czekania w niedziele z rana i niska prowizja. Szacun

Odpowiedź od pscwymiana.pl