Pscallme, Geeft een snelle reactie Mooi verzorgd en ingepakt verzonden Sieraden zijn van goede kwaliteit Ook een gewaardeerd cadeau! met verjaardag of feestdagen! Heel blij met al mijn aankopen... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ring was helaas geknapt ,dus een mail gestuurd of dit gemaakt kon worden .en idd is dit mogelijk .na opsturen en de reparatiekosten te hebben betaald ,binnen 2 dagen mijn ring weer (als nieuw) ontvan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastische service! Met Moederdag een ketting cadeau gekregen, maar was geregen op draad waardoor de ketting niet mooi aansloot. Via Instagram contact opgenomen met de vraag of het mogelijk was om d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prachtige, hoogwaardige armbanden. De goudkleur past perfect bij mijn echte gouden sieraden. Je ziet hier echt de kwaliteit. Ik was zo enthousiast dat ik meteen een tweede bestelling heb geplaatst.... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!
Dane kontaktowe
Koninginnelaan 93, 7315 BP , Apeldoorn, Holandia
- +31850047966
- info@pscallme.com
- pscallme.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot

Top service
Top. Snel antwoord op vragen.
Prachtige armbanden. Ben er heel blij mee!

Prachtige sieraden
Prachtige sieraden die mooi verpakt worden verstuurd, het is een cadeautje voor jezelf

Odpowiedź od Pscallme
Super leuk ingepakt en een prachtige…
Super leuk ingepakt en een prachtige armband. Verzending was erg snel!

Odpowiedź od Pscallme
Super mooi armbandje en super service…
Super mooi armbandje en super service want ik had eerst de 4mm besteld maar later gelukkig toch omgeruild voor de 5mm.

Reparatie Ketting
Wat een service
ik stuurde mijn ketting in ter reparatie en krijg een geheel nieuwe terug gestuurd.
kijk daar ligt nou de kwaliteit van het bedrijf Pscallme

Odpowiedź od Pscallme
Mooie sierraden en betrouwbare webshop
Mooie sierraden. Goede klantenservice en snelle verzending.

Odpowiedź od Pscallme
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service. Mijn armband kon direct kleiner worden gemaakt terwijl ik een kopje thee aangeboden kreeg. Mooie winkel en dan ben je geneigd meer te kopen🤩

Odpowiedź od Pscallme
Binnen een uur waren de 3 armbandjes…
Binnen een uur waren de 3 armbandjes klaar.
Heel fijn

Odpowiedź od Pscallme
Opnieuw in uw mooie winkel geweest.Heel…
Opnieuw in uw mooie winkel geweest.Heel goed geholpen door een hele vriendelijke vrouw.Ik wou een armband en ring hebben die niet op voorraad waren,dus werden die gemaakt voor me.Top geregeld dus!Tot de volgende keer en bedankt.

Odpowiedź od Pscallme
Altijd snel verzonden en keurig…
Altijd snel verzonden en keurig verpakt.
Een cadeautje om open te maken.
Cadeaubonnen mooi om te krijgen in doosje.
Service heel goed.
Kortom: blij!

Odpowiedź od Pscallme
Goede service, wordt alle tijd aan je besteed en heel goed advies. Kom graag terug!
En natuurlijk supermooie sieraden, blijft ook mooi!

Odpowiedź od Pscallme
Mijn pakket is kwijtgeraakt en de…
Mijn pakket is kwijtgeraakt en de service was echt fantastisch. Gelijk aktie vanuit pscallme. Chapeau

Altijd goede service
Altijd goede service. Leuk verpakt. Sieraden blijven mooi. Dus n aanrader.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.