ProveIt Recenzje

215
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Am avut o discuție foarte utilă și bine structurată cu echipa Provelt despre situația pensiei mele, atât în România, cât și în Marea Britanie. Am primit informații clare despre pensia de stat, posi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

din păcate nu sunt mulțumită de firma Proveit . Am plătit s‐a încep și eu procedura am fost sunată de câteva ori de mai multe persoane pentru câteva minute ca să îmi facă programare să vorbesc și să m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Am luat legatura cu ProveIt pentru ami retrage banii de la pensia privata și chiar am avut o suma mare de bani pe care iam luat de la pensia privata șanț niște oameni deosebiți și cu mult respec... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Multumesc, din suflet doamnei Georgiana pentru timpul si suportul dansei,oferit azi in complectarea aplicatiei de a-mi recupera comisisionul ascuns din cumpararea masini ,pentru raspunsul la toate... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne
  2. również w kategorii:
  3. Konsultant ds. edukacji

Napisane przez firmę

ProveIt ajuta comunitatea de romani din UK cu multe sfaturi financiare si sa isi recupereze banii datorati de companii. Spre exemplu ajutam romanii sa isi recupereze dobanda platita in plus la masinile in rate.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 78% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(215)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Am plătit taxa de 97 lire pentru…recuperarea pensiei private și nimeni nu mai răspunde

Am plătit taxa de 97 lire pentru recuperarea pensiei private după data de 27 ianuarie 2025 și acum suntem în martie și nimeni nu mai răspunde nici pe nr nici pe e-mail nici pe wattap sunt o firma șarlatană și va recomand sa nu plătiți înainte sa pățiți ceam pățit eu Marius Caradima ma numesc .......

27 stycznia 2025

Buna ziua,

In primul rand ne cerem mii de scuze. Aveti dreptate, a fost o eroare tehnica si nu am reusit sa ne ocupam de cazul dvs. pana acum.

Ne bucuram ca am putut sa discutam astazi la telefon si sa incercam sa va furnizam pana la urma acest serviciu.

Am agreat sa va facem refund 100% si in acelasi timp sa incercam sa va gasim pensiile. Aveti deja pe email dovada refund-ului si planul de actiune.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Prin urmare apelul telefonic l-ati avut cu dl. Adrian Defta, fondatorul ProveIt. Tot dumnealui se va ocupa personal de cazul dvs. pentru a ne asigura ca veti primi un serviciu de nota 10, asa cum meritati.

Va intelegem ca ne-ati suspectat ca suntem o firma "sarlatana", vom incerca sa reparam raul facut.

O zi buna

Great team

Great team, helpful and professional. Trustworthy and quick response from all team.

18 marca 2025

Thanks for your reply!

Profesionalism

Dra Georgiana a fost foarte profesionista, explicita si cu multa rabdare in tot ce ne-a explicat si ajutat in a demara recuperarea banilor. Multumim!

17 marca 2025

Odpowiedź od ProveIt

Multumim pentru feedback! O sa ii comunicam colegei noastre!

Great company

Great company, friendly and professional staff.
Just waiting to get my money back from finance agreement.

17 marca 2025

Thanks for the feedback!

Oceniono na 5 z 5

Am avut placearea de a vorbi cu D-na…Georgiana

Am avut placearea de a vorbi cu D-na Georgiana, care a fost foarte explicita in discutia avuta.
Multumesc echipei PROVEIT si in special multumesc doamnei Georgiana

15 marca 2025

Odpowiedź od ProveIt

Multumim pentru feedback. O sa ii transmitem colegei noastre.

Oceniono na 5 z 5

I had an amazing experience with this…

I had an amazing experience with this company! The customer service was top-notch, I highly recommend them to anyone looking for quality and excellent service.
Last year they working hard to get my claim unfortunately we was refused and they give me money back, after so many weeks working on my claim.
Second try they have succeeded 🤩🤩

Much appreciated for all your support.
Thanks

14 marca 2025

Odpowiedź od ProveIt

Thank you for your feedback! Glad that we could help!

Excelent customer service

Serviciul relatii cu clientii excelente.Andreea ne a explicat in detailiu tot procesul de aplicare si ne a raspuns la toate intrebarile.Recomand cu incredere Andrea .

10 marca 2025

Odpowiedź od ProveIt

Multumim mult pentru feedback!

Very professional

Very professional, people , i am very proud that i ask for help, i encourage all the people to have a confidence.

10 marca 2025

Odpowiedź od ProveIt

Thanks for your feedback. Glad we could help.

It really works

It really works , Customer service is top notch 👌 , instructions and steps to follow very clear , although had lost hopes now I have clear answer from finance company admiting that there was hidden commission in my finance contract , now just waiting to see how much exactly I ll get back , thank you ProveIt!

7 lutego 2025

Odpowiedź od ProveIt

Thank you for your review! Always glad to help.

Buna ziua

Buna ziua. Ma numesc Mara Viorel iar astazi am avut norocul sa fiu sunata de GEORGIANA din echipa Domnului Adrian- Proveit- UK. O reala placere interactiunea cu Georgiana doarece :
- Stie sa asculte clientul/ intelege nevoile clientului/ raspunde punctual la toate intrebarile/ are RABDARE sa ajute si are toate informatiile de acre un client are nevoie.
De mare folos mi-a fost Georgiana si o recomand cu caldura oricarui client.
Multumesc Georgiana,
Multumesc Proveit.

24 lutego 2025

Odpowiedź od ProveIt

Multumim mult doamna Mara. Ne pare bine ca am putut fi de folos.

Oceniono na 5 z 5

Astazi am avut placerea de a purta o…

Astazi am avut placerea de a purta o conversatie telefonica, cu Dna Georgiana. Am reusit sa trimit cererile pentru recuperarea dobanzilor celor 2 masini achizitionate in rate, cu ajutorul doamnei Georgiana, care a dovedit o rabdare imensa si un professionalism deosebit! Va multumesc si doresc mult succes intregii echipe!

19 lutego 2025

Odpowiedź od ProveIt

Multumim pentru feedback! O sa il transmitem colegei noastre!

Oceniono na 5 z 5

The person I spoke with is very well trained…

The person I spoke with is very well trained professionally, he explained the procedure very well, but also helped me fill in all the necessary documents, so I finished very quickly. Thank you.

18 lutego 2025

Odpowiedź od ProveIt

Thank you Mr. Stefan! I am pleased we managed help you!

Oceniono na 5 z 5

Excellent și foarte professionala…

Excellent și foarte professionala Doamna Elena voi recomanda cu încredere si la alte persoane .
Va multumesc pentru răbdarea care ați avut-o cu mine
TOP 💪💪💪💪

17 lutego 2025

Odpowiedź od ProveIt

Multumim dl. Laurentiu. O sa ii transmitem colegei noastre Elena.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej