Odiffat Recenzje 109

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Grymma produkter och snabb leverans. Är sjukt nöjd och eran telefon laddare till bil måste jag säga är helt världsklass bäst jag någonsin har provat sen att man fick en extra reklam reg skylt gjorde h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Allting var suveränt, lätt och enkelt och snabb support. Beställde en aux-bluetooth sändare som strulade lite och skickade ett Mail, och fick snabbt ett svar och en ny skickad. Snabb leverans också!... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde ett alcantara skal till min mobil samt glas rengöring med avrinning. Super nöjd med skalet, snyggt och grym kvalitet. Har dock inte hunnit testa glas rengöringen än, men har stora förväntnin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Jag hade en fråga och fick snabb hjälp inom 1 dygn med både video och skriftliga instruktioner. Mycket trevligt bemötande.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Fick inte paketet i tid

Fick inte paketet och behövde jaga företaget på alla möjliga sätt innan de till slut svarade. Tar flera dagar mellan svaren men fick till slut min beställning efter 3veckor. Köp direkt av Tershine istället, de har jätte snabb service och samma pris.

24 listopada 2023
Opinia niezależna
Logo Odiffat

Odpowiedź od Odiffat

Hej Peter!
När vi blev medvetna om detta oväntade hinder i leveransen, arbetade vi snabbt för att kompensera dig på bästa möjliga sätt.

För att mildra den besvikelse och olägenhet som du möjligen har upplevt, beslutade vi inte bara att skicka dig ett nytt paket omedelbart utan även inkludera ytterligare produkter till ett värde av 550 kronor som en gest av uppskattning. Detta var vårt sätt att visa vårt engagemang för din tillfredsställelse och för att kompensera för de eventuella besvär du upplevt i samband med denna försening.

Trots vår initiativrika insats, har du begärt ytterligare kompensation, och jag vill betona att vi noga har övervägt denna begäran. Efter en grundlig granskning av ärendet anser vi att den initiala kompensationen, bestående av ett nytt paket och de extra produkterna, var proportionerlig och väl avvägd med tanke på situationen.

Vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders behov och önskar att varje interaktion med vår butik ska vara positiv och tillfredsställande.

Vi är tacksamma för ditt tålamod och förståelse i denna fråga och ser fram emot att fortsätta arbeta för att upprätthålla och förbättra de höga standarder vi strävar efter att uppnå.

Allt gott
Lawe

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej