Oceniono na 5 z 5

Virkelig professionel og effektiv hjælp med myrebekæmpelse. Vi havde kæmpet med myrer i noget tid og prøvet flere løsninger selv uden held. Fra første kontakt oplevede vi hurtig respons, god rådgivnin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med ProSafe skadedyrsservice! Vi kontaktede dem på grund af et problem med myrer, og fra start til slut var servicen helt i top. Mathias var utrolig professione... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har lige akkurat lige nu skrevet med Mathias i nærmest panikanfald over at have fundet en bunke småkryb foran min terrassedør, stue og køkken! Han har hurtigt dæmpet panikken meget professionelt og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kontaktede Mathias, da vi havde mistanke om mår på loftet. Han kom ud og bekræftede vores mistanke, og fik hjulpet os med en løsning på problemet. Mathias var meget imødekommende, venlig og virk... Zobacz więcej

1. Ochrona przed szkodnikami

Napisane przez firmę

Hos Prosafe Skadedyrsservice er vi specialister i bekæmpelse og forebyggelse af skadedyr.  Vi tilbyder professionel og effektiv skadedyrsbekæmpelse på hele Fyn og i trekantsområdet – med base i Skårup nær Svendborg. Vi bekæmper alle typer skadedyr hos både private og virksomheder – hurtigt, diskret og til konkurrencedygtige priser. Derfor skal du vælge Prosafe Skadedyrsservice: - Autoriseret skadedyrsbekæmper med base i Skårup - Miljøvenlig og sikker bekæmpelse -Gennemsigtige priser – ingen overraskelser - Altid venlig og professionel service

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fik sprøjtet for borebiller

Fik sprøjtet for borebiller. Kom hurtigt , gav en god info angående processen.
Venlig og imødekommende person.
Et firma som man kun kan anbefale.

4 września 2025

Hej Peter

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med både behandlingen og informationen omkring processen.

Klar anbefaling af Prosafe

Klar anbefaling af Prosafe, de vendte hurtigt tilbage og rykkede ud samme dag, virkelig god service. De hjalp med at få fjernet hvepse højt oppe under den ene kvist på vores hus!

25 lipca 2025

Hej Rasmus

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at vi kunne hjælpe hurtigt og få fjernet hvepseboet, især når det sidder højt og er svært at komme til.

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra. Hurtig og effektiv hjælp til at få fjernet hvepsebo

16 lipca 2025

Hej Rikke

Tusind tak for anmeldelsen og anbefalingen – det sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre, at du oplevede hjælpen som både hurtig og effektiv.

Det summer af venlighed

Jeg kontaktede Prosafe, fordi jeg havde fået ubudne gæster i form af små, flyvende insekter, som summede lige lovligt tæt på. Allerede fra første kontakt blev jeg mødt med venlighed og professionalisme. De kom hurtigt ud, vurderede situationen grundigt og fik løst problemet effektivt – og uden unødig dramatik.

5 czerwca 2025

Hej Connie

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at du oplevede både venlighed og professionalisme fra første kontakt, og at problemet blev løst hurtigt og effektivt.

Jeg havde både murerbier og hvepse

Jeg havde både murerbier og hvepse
Jeg havde både murerbier og hvepse, og ProSafe fik det hele fjernet hurtigt og professionelt. De var søde, dygtige og forklarede alt, så jeg følte mig helt tryg undervejs. Resultatet? Ingen summen, ingen bekymringer – det virkede bare! Kan varmt anbefales, hvis du har ubudne gæster med vinger.

17 czerwca 2025

Hej Monica

Tusind tak for den flotte anmeldelse og den varme anbefaling – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du følte dig tryg undervejs, og at vi fik løst problemet hurtigt og effektivt. Når både murerbier og hvepse melder deres ankomst, kan der hurtigt blive lidt for meget summen.

Skægkræ og myre

Vi havde i en længere periode store problemer med både skægkræ og myrer i hele huset. Det føltes som om, de blev ved med at komme igen, uanset hvad vi selv prøvede. Det var både irriterende og en smule ubehageligt at skulle leve med.

Vi ringede til Prosafe og allerede ved første kontakt følte vi os taget seriøst. De var hurtige til at komme ud og foretage en grundig gennemgang af huset. Teknikeren var venlig, professionel og tog sig tid til at forklare, hvad problemet skyldtes, og hvordan behandlingen ville foregå.

Behandlingen blev udført effektivt og uden nogen form for besvær for os. Allerede få dage efter begyndte vi at mærke en tydelig forskel og nu, nogle uger senere, har vi ikke set hverken skægkræ eller myrer siden.

Alt i alt en virkelig positiv oplevelse. Det er tydeligt, at de ved hvad de laver, og vi er meget lettede over, at problemet endelig er løst. Kan helt klart anbefales til andre, der står med samme udfordringer.

12 czerwca 2025

Hej Marco

Tusind tak for den meget flotte og udførlige anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.

Skægkræ og myrer kan være en frustrerende kombination at få i hjemmet, så det er altid vigtigt med en grundig gennemgang og en målrettet behandling. Det glæder os meget at høre, at I allerede efter kort tid kunne mærke en tydelig forskel, og at problemet nu er væk.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for den varme anbefaling.

ProSafe Skadedyrsservice

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej