Zobacz, co mówią recenzenci
Dit bedrijf heeft mij opgelicht. Ik heb het proefpakket tijdig opgezegd en dit ook duidelijk per e-mail bevestigd. Ik heb expliciet aangegeven dat ik geen verdere supplementen meer wilde ontvangen... Zobacz więcej
Propharma zijn oplichters. Ze bellen en blijven aandringen dat je een gratis proef pakte ontvangt. Daarna sturen ze een volledig pakket. Vervolgens krijg je nog een factuur over de gratis ontvange... Zobacz więcej
Vitamines en supplementen van goede kwaliteit. Service goed en duidelijk. Opvallend dat sommige mensen de doelstelling van de firma niet begrijpen. Voor mij was het duidelijk. Ik hoop dat ze dat bi... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Wat met Pro Pharma?
Ik moet de andere mensen volgen want ik heb exact hetzelfde meegemaakt. Voor een gratis proefpakket betaalde ik zogezegd 5€. Bij ontvangst bleek dat 6,95€. Wat ik niet verwachtte was een tweede zending met 3 dozen magnesium (?) en glutosamine(?). Ik kon via vele kronkels aan een e-mail adres komen en later het ÉCHTE telefoonnummer. Ik maakte duidelijk dat ik daar geen weet van had maar tóch moest ik het pakket betalen. Gezien ik al eerste stappen had gezet beloofden ze dat het daarna zou stoppen. Maar ik ging ervan uit dat een frauduleus Nederlands (nep) bedrijf voor de rechter te brengen meer zou Kosten aan dossier kosten dan de ca. 75€ die ze mij aan rekenden. Als het al zou gebeuren. Ik twijfel tot op vandaag over de kwaliteit van de supplementen. Zijn het wel echte? Gezien alle andere gegevens nep zijn
HB (82 jaar)
Vitamines en supplementen van goede kwaliteit.
Service goed en duidelijk.
Ik hoop dat ze dat bij de huisdokter dan tenminste wel doen.
Propharma zijn oplichters
Propharma zijn oplichters. Ze bellen en blijven aandringen dat je een gratis proef pakte ontvangt. Daarna sturen ze een volledig pakket. Vervolgens krijg je nog een factuur over de gratis ontvangen supplementen.
Propharma is een dochter van een Nederlandse onderneming gevestigd in Cappelle aan de IJssel. Pure pressie verkoop. Ook kinderen zijn hier slachtoffer over van.
ik heb nu een advocaat ingeschakeld en een behoorlijke schadevergoeding geeist. en als Propharma niet gaat betalen worden ze gedagvaard. Ik laat niet met mij sollen.
En ik hoop dat ze dan stoppen met hún praktijken zodat er niet nog andere mensen de dupe worden.
I tried to contact the company since i…
I tried to contact the company since i received the vitamins without confirmation and even though I emailed them stating I want to send it back and needed a return address they didn't respond. Instead sent two more letters. I have tried calling and they are unreachable and also emailed them four times.
Opgebeld op mijn verjaardag
Opgebeld op mijn verjaardag. Of ik een proefpakket wou, slechts €5 voor verzending. Bij ontvangst blijkt dit €6,95! Afmelden via site, die niet bestaat!! Propharma.online niet te vinden! Mail gestuurd naar *@propharma.online waar ik duidelijk én op tijd laat weten dat ik afzie van enige verdere leveringen en abonnementen. Ik vraag duidelijk een bevestiging. Maar als ik het hier zo lees!
Dit bedrijf heeft mij opgelicht
Toch bleven zij leveringen sturen. Eén keer heb ik nog betaald, maar daarna eisten ze opnieuw betaling, terwijl ik al lang had opgezegd.
Dit zijn agressieve handelspraktijken die door dit bedrijf worden toegepast. Ze liegen hierover ook schaamteloos.
Ik ben gebeld voor gratis zending
Ik ben gebeld voor gratis zending. Ga akkoord maar daarna begint de ellende. Verzendkosten moeten worden betaald €5,00. Verder alles stopgezet via website. Maar het resultaat is dat klantnummer niet was erkent want dan verschilt een cijfer van eerste en tweede zending. Deze praktijk van werken staat mijn erg tegen. Naderhand gebeld en wel telefonisch kunnen stopzetten. Maar gratis is het niet! De vraag moet ik nu die verzendkosten wel of niet betalen?
Doe geen zaken met ProPharma is mijn advies.
Wel goed geregeld
Wel goed geregeld, alleen verzendkosten betalen en als je op tijd afmeld is er niets aan de hand.
Er was een probleem met een factuur
Er was een probleem met een factuur . Na telefonisch contact hebben ze alles onmiddellijk heel vriendelijk en fair opgelost wat wij als heel positief ervaren hebben.
PURE OPLICHTING EN AFPERSING
Gratis proefpakket gekregen, opgezegd. Ze blijven pakketten sturen terwijl je al hebt opgezegd. Via het aangegeven retour adres te gebruiken je pakket terug sturen Bpost herkent het adres niet eens. Pure oplichting. Vervolgens krijg je aanmaningen en dreigbrieven dat ze incasso gaan inschakelen terwijl je factuur al is betaald zogezegd dat ze een betaling hebben ontvangen maar zogenaamd vergeten bent je klantnummer te noteren en ze het niet kunnen koppelen
Ik heb een klacht ingediend bij de ombudsman en ga aangifte doen bij politie van oplichting.
Koop hier nooit iets je wordt opgelicht waar je bij staat
Jammer dat je geen halve ster kan geven anders hadden ze die al gehad ipv 1 ster. De enige ster die ze kunnen krijgen is de ster tussen m’n bilnaad
Het adres van ProPharma (handelsnaam…
Het adres van ProPharma (handelsnaam van Fecti B.V.) in Nederland is:
Rhijnspoor 261, 2901 LB Capelle aan den IJssel.
Er werkt blijkbaar maar 1 persoon in die BV.
Oplichters
Dit bedrijf staat bekend bij de economische inspectie om zijn verboden praktijken. Er zijn meerdere nieuwsartikels om te waarschuwen voor de praktijken van dit 'bedrijf'.
Oplichters
Het zijn pure oplichters. We gingen akkoord om een proefpakket te ontvangen, hierbij moesten we zelf de verzendkosten betalen, dat hebben we gedaan.
Hierna kregen we nog een vervolgzending ter waarde van 69,95 euro, terwijl we meermaals duidelijk hebben aangegeven dat we hier geen interesse in hadden. Wij gaan dit dus zeker niet betalen, het is onwettig.
Pure oplichting
Pure oplichting, ze versturen zogezegd producten op als soort 'klantenservice' die je duur moet betalen. Die producten werden niet gevraagd. Frusterend dat zo´n praktijken ongestraft toegelaten worden.
OPLICHTERS kregen zomaar pakket…
OPOLICHTERS kregen zomaar pakket toegestuurd zonder enige vraag van onze kant...
na nog enkele weken een pakket met 6 dozen...
+ betalingsopdracht....
daar doe ik niet aan mee hoe kregen zij onze gegevens???
terugestuurd... gans dat boeltje.
Pure OPLICHTING!!
Pure OPLICHTING!!!
Ik zou volgens hun een zogenaamde gratis proefpakket ontvangen. Gelijk na het pakket heb ik een mail ontvangen dat er opeens een nog één pakket van letterlijk 12 stuks vitamines in zaten van ruim 111€ euro. Ze hebben dat zonder mijn toestemming gestuurd! Ik ben ook volgens hun een abonnement aan gegaan terwijl ik dit helemaal niet wist !
En nu heb ik ook een briefje ontvangen van de incasso!!!!! Ik ga dit zeker niet betalen ik ga gewoon naar de rechter !
Scam
Scam. Aansmeren na een gratis proefpakket is illegaal in België. Toch doen ze het. Daarnaast zijn de producten ook waardeloos. Visolie koopt men best in een fles die bewaard wordt in de frigo na openen. Ruikt altijd fris. Doe zelf de test: prik met een naald zo een gel en er komt stank uit. Ver wegblijven van deze oplichters!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.