Lige fra jeg trådte ind i deres showroom i Allerød blev jeg mødt af venlige og behjælpsomme medarbejdere og er ked af jeg ikke kan huske deres navne, da de fortjener ros. Alt var ++ Modtage... Zobacz więcej
Så blev min nye Endurance Aero Road-X hentet i Horsens to dage efter bike fit hos Pronghorn i Horsens. Hade nogle super gode timer sammen med fysioterapeut Torben Eriksen som var super dygtig. Ved... Zobacz więcej
Pronghorn i Horsens. Der får man en super professionel vejledning ved køb af deres fantastiske og smukke cykler både til race og gravel. De er venlige og hjælpsomme og har stor cykelviden. Henvend di... Zobacz więcej
Har desværre oplevet en reklamation på mine carbonfælgene fra DT Swiss fra producentens side af. Så fandt man ud af, hvor meget Pronghorn har tænkt sig at hjælpe sine kunder, som man er forpligtet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Østerlundvej 4, 8700, Horsens, Dania
- info@pronghorn.dk
- pronghornracing.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Cykel og kundeservice i top klasse
Pronghorn leverer ikke blot en fantastisk cykel (Carbon Road Aero) - den er skøn og er yderst behagelig.
Jeg er dog mest imponeret af deres kundeservice, ekspertise og engagement ved såvel cykelkøb i 2021 samt løbende service.
Stor anbefaling herfra.
Ultralækre danskbyggede og -designede…
Ultralækre danskbyggede og -designede cykler for enhver smag. Kender ikke MTB-serierne, men deres gravel, road og road X er - synes jeg - de fedeste i DK !!!
Har købt to gravel cykler
Har købt to gravel cykler, god rådgivning ved køb. God service da noget skulle rettes. Er super glade for cyklerne
kontaktede Pronghorn for hjælp til valg…
kontaktede Pronghorn for hjælp til valg af størrelse på ramme. Jeg gjorde Pronghorn opmærksom på at der var tale om køb af en brugt Pronghorn racer, men på trods af dette fik jeg det svar jeg søgte, så mange tak for det. fik selvfølgelig også et tilbud på en ny cykel, men det bliver først næste gang.
det skal også tilføjes at svarene fra Pronghorn kom meget hurtige tilbage.
super service, og tak for det
Altid god service og idag kørte jeg den…
Altid god service og idag kørte jeg den første tur på min nye pronghorn racer. Skønt. 50 km
Lækker racercykel
Lækker racercykel. Manglede lidt service ift. leveringstiden, men ellers ok, men man skal vide en del om cykler i forvejen - som nybegynder vil jeg nok ikke starte med en pronghorn, da alt foregår online 🙂
Saglig rådgivning og god service …
God service på værkstedet i Skanderborg. Var i Silkeborg og havde akut brug for service på min 2 år gamle Pronghorn Mtb fully. Bestilte service i søndags og modtog cyklen færdig som aftalt onsdag med korrekt udført reparation og service.
Tak fra en tilfreds kunde.
Havde kontakt med virksomheden i…
Havde kontakt med virksomheden i forbindelse med en garantisag på en MTB. Service og fleksibiliteten var særklasse.
Pronghorn giver altid en virkelig god…
Pronghorn giver altid en virkelig god service på værkstedet, saglig og korrekt udført, de har kun mine allerbedste anbefalinger.
Overvejer at købe en endnu bedre cykel, det skal i så fald være en Pronghorn.
Tak fra en tilfreds kunde.
Karsten Ø. Hansen / Vejle
Fantastisk hurtig klargøring
Fantastisk hurtig klargøring. Bestilte i webshoppen kl 21 og hentede cyklen i Skanderborg næste eftermiddag! Tog så min sædvanlige aftenrunde på cyklen og den barberede 5 min af min hidtil hurtigste tid i blæsevejr 👍 det er godkendt
Leverer ikke varene
Som den glade modtager af et Sponsorgavekort, ved Rold24Race, glædede jeg mig til at komme hjem og bestille den Carbon saddelpind fra Pronghorn Racing. Jeg fik bestilt og betalte differencen mellem gavekort og pris. Så nu var det bare at vente. Mellem 3-7 dages leveringstid. 10 dage gik, jeg havde intet hørt. Sendte så en mail via deres kontakformular, hørte intet. Har intet hørt her 3 uger efter. De kan ikke ringes op. Jeg syntes simpelthen det er dårlig service. For det første at stå som kæmpe sponsor ved så stort et løb hvor arrangørerne er stolte af det. For så ikke at leve op til de forventninger kunderne er blevet stillet i udsigt.
Kan kun sige at jeg er MEGA skuffet, og det er for amatøragtigt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.