Na een goed telefonisch kennismakingsgesprek besloot ik in te stappen. Alles wel redelijk snel geregeld. Ik kwam in een app terecht waar ik mijzelf eerst moest voorstellen voordat anderen dat deden. D... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik werk nou een goed half jaar met Promoview en de communicatie is super, ze denken met je mee en mijn Instagram account is met ruim 4000 volgers gegroeid. Ik haal er veel nieuwe klanten en connecties... Zobacz więcej
Doet exact wat het beloofd. Geen problemen met accounts gehad terwijl er ongelofelijk veel beweging op gecreëerd wordt. Laagdrempelig in contact en zeer behulpzaam. Wel zelf ook actief blijven natuu... Zobacz więcej
Ik kreeg deze fantastische tip van iemand die ik ken. Ik durfde daarom deze stap te zetten, hoewel ik alsnog wat voorzichtig was. Het heeft me in alle opzichten verbaasd en veel verlichting gegeven.... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Doet exact wat het beloofd
Wel zelf ook actief blijven natuurlijk! Algoritmes veranderen voortdurend, dus blijf bij de les dan blijkt promoview een waardevolle ondersteuning voor meer bereik!
Promoview voor echte volgers
Promoview helpt je bij het groeien van je echte Instagram volgers! Goed contact en tot nu toe tevreden!
Quality service
Quality service, very happy. Would recommend if you want a steady increase for your social media profile. Great support aswell!
Oplichters die blijven factureren nadat…
Oplichters die blijven factureren nadat je al maanden geleden je dienstverlening hebt opgezegd.
flinke groei in het aantal volgers
flinke groei in het aantal volgers, goede communicatie! Maken de beloftes waar
Ik was eerst echt sceptisch
Ik was eerst echt sceptisch, maar na het lezen van de reviews van anderen dacht ik laat ik het toch maar doen. Want jah alleen continue posten en dan paar volgers erbij hebben loont ook niet echt. De maandelijkse groei is echt zichtbaar. Ze houden ook goed contact. Je kan ze makkelijk bereiken. Dus echt een top dienst. Niet twijfelen, maar neem deze dienst af en je bereikt je doelgroep. Persoonlijk vind ik het nog effectiever dan meta ads!
Heel tevreden, klantvriendelijk en effectief
Ik ben positief verrast door de effectiviteit van team Promoview. Er wordt echt meegedacht en een stukje webcare uit handen genomen: dat levert relevante volgers en leads op. Ben heel tevreden!
Ook voor kunstenaars is een groeispurt mogelijk.
Ik was er wat huiverig voor om ‘het roer uit handen te geven’ maar onterecht, ik ben heel enthousiast. De hele dag door veel likes, reacties en volgers. Ik ben kunstschilder en wil graag onder de aandacht komen van galeries en musea. Mijn profiel groeit gestaag, heel blij mee!
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden; ik heb er echte en gerichte volgers bijgekregen . De ondersteuning is zeer persoonlijk en er wordt snel op vragen gereageerd. Ik zou deze service zeker aanbevelen.
Het werkt
In korte tijd heel veel relevante volgers er bij. Goed contact en wederzijds enthousiasme.
Het systeem werkt
Het systeem werkt , en het is echt.
Echte volgers
Ze zijn behulpzaam en vriendelijk.
Ze passen dingen aan wanneer je het vraagt.
Tevreden klant!
We zijn al heel erg gegroeid met de volgers, de communicatie is duidelijk en snel. Op naar de 20K. Dankjewel!
binnen no time aardig wat volgers…
binnen no time aardig wat volgers erbij, omdat je echt je doelgroep kan benaderen is dit de perfecte tool!
Fijn geholpen
Super tevreden & nieuwe klanten
Super tevreden, krijg volgers in mijn niche en geen nepvolgers. De interactie door middel van het welkomstbericht heeft mij al nieuwe klanten opgeleverd.
Gedragenheid en ondersteuning en mooie…
Gedragenheid en ondersteuning en mooie resultaten. Aanrader 👌
mooie organische groei
We hebben een mooie organische en stabiele groei ervaren. Precies zoals het beloofd werd en beter!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.