Aanbevolen keuze 🎯 Beste welkomstdeal vandaag Recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Nigdy nie wygrałem fortuny, ale lubię

Najwyższa moja wygrana to jakieś 400 zł, co nie jest jakąś kosmiczną kwotą. Mimo to mam sentyment do tego miejsca, bo ani razu nie czułem się tu oszukany. Jak przegrywam, to wiem, że to była moja decyzja, a nie jakieś kręcenie systemu.

Zaskoczyła mnie szybkość strony

Mam stary komputer i większość nowych stron chodzi jak mucha w smole. Tutaj wszystko ładuje się całkiem znośnie, nawet jak mam kilka kart otwartych. Dzięki temu nie rezygnuję z gry po pięciu minutach czekania.

Po prostu działa

Nie mam jakichś wielkich emocji, po prostu kasyno, które robi to, co ma robić. Gry się włączają, kasa przychodzi i wychodzi, nic mi się nie zawiesza co pięć minut. Dla mnie wystarczy.

26 lipca 2026

Przy wypłacie chcieli dowód, normalne

Trochę mnie zaskoczyło, że przy pierwszej większej wypłacie musiałem wysłać skan dowodu, ale poczytałem w necie, że to standard. Po weryfikacji kasa przyszła, więc nie ma o co się obrażać. Lepiej tak niż jakieś lewe akcje.

Gra w tle serialu

Włączam Netflixa, na drugim ekranie slota i tak sobie klikam od czasu do czasu. Nie skupiam się mocno, traktuję to jak dodatkowe tło. Kasyno działa stabilnie, więc nie muszę co chwilę sprawdzać, czy coś się wywaliło.

26 lipca 2026

Wolę tu niż w stacjonarnym

Kiedyś chodziłem do automatów na mieście, klimat wiadomo, ale zawsze ktoś zaglądał przez ramię. Tutaj siedzę sobie w domu, cisza, nikt mi nie komentuje, czy źle klikam. Jak przegram, to przynajmniej w spokoju.

26 lipca 2026

Mogę grać na przerwie w pracy

Kolega mi pokazał tę stronę i od tamtej pory czasem wchodzę na przerwie na kawę. Na telefonie śmiga, nawet na LTE z piwnicy. Szybko się loguję odciskiem palca, kilka spinów i wracam do roboty. Podoba mi się, że nie wylogowuje mnie co chwilę jak inne serwisy bankowe. Gram groszami dosłownie, więc jak przegram, to najwyżej kawa mniej w tygodniu. Nie miałem jeszcze potrzeby wypłacać, bo wygrane przepuszczam na kolejne gry, ale jak do tej pory nie widzę tu nic podejrzanego.

26 lipca 2026

Konto można łatwo czasowo zamknąć

Jak poczułam, że trochę za często myślę o graniu, to w ustawieniach zablokowałam konto na miesiąc. Zrobiłam to sama, bez pisania do supportu. Teraz wróciłam z bardziej spokojną głową. Fajne, że dają taką opcję.

26 lipca 2026

Konto niby zamknięte, maile dalej

Poprosiłam o zamknięcie konta i dostałam potwierdzenie. Mimo to po kilku tygodniach znów przyszedł newsletter z nową ofertą. Musiałam jeszcze raz wypisywać się z list mailingowych. Po takim czymś definitywnie tam nie wrócę.

26 lipca 2026
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (50 recenzji)