Eigenlijk te duur voor de dienstverlening. Maar vooral: heel veel opdrachten blijken niet opgevolgd te worden. Staan er eindeloos, opdrachtgevers reageren niet (respectloos; "bedankt we kiezen iemand... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
This is a scam organisation, please stay away. Completed two projects on Hoofdkraan.nl as a freelancer and I'm still waiting for my money. Support tells me they're "looking into it" but this has been... Zobacz więcej
Via Freelancer.nl nu ProLinker in contact gekomen met een aantal leuke potentiële klanten waar mooie samenwerkingen uit zijn gekomen. Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren... Zobacz więcej
Bedrijf begint mij ineens te mailen dat ik mij heb aangemeld en dat ik mijn profiel compleet kan maken. Waarschijnlijk is dit weer zo'n smerige partij die KvK gegevens heeft weten te bemachtigen en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
The marketplace for skilled professionals. Hire a trusted pro within 48 hours.
Dane kontaktowe
Stany Zjednoczone
- prolinker.com
Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik ben absoluut onder de indruk van dit…
Ik ben absoluut onder de indruk van dit platform. Het was gemakkelijk om een project te vinden. Ik kon meteen met de klant communiceren en aan de slag gaan. Betalingen werden gedaan zonder problemen. Dus ik kan Prolinker van harte aanbevelen.
Great site
Great site! Good projects with trustful payment sistem! All you might need on one place
Ook al verwijder je je account en mail…
Ook al verwijder je je account en mail je prolinker om je data te verwijderen, blijven ze je nieuwsbrieven sturen.

Fijne samenwerking
Zo negatief als het maar kan !
Puur bedrog, als je verschillende categorieën wil aanschrijven moet je blijven upgraden, je kan niet zomaar voor hetzelfde ' bedrag ' op verschillende opdrachten reageren.
De hulp van de backoffice is ook zeer mager, als je 3 maanden ' onbeperkt ' neemt als abonnement zou je denken dat je er bent omdat er geen ' rode kruisen ' meer in je profiel staan, maar je kan helemaal niét overal op reageren, telkens moet je ' upgraden ' ...

Odpowiedź od ProLinker
Verspil je tijd en geld niet aan prolinker
Verspil je tijd en geld niet op deze website Het is namelijk vrijwel onmogelijk om opdrachten binnen te halen, ongeacht de prijs of kwaliteit die je aanbiedt. De service is ronduit slecht en teleurstellend. Je kunt je middelen beter besteden aan traditionele vormen van adverteren. Deze website is echt een afzetterij en niet de moeite waard.

Odpowiedź od ProLinker
Mijn ervaring met de opdrachtgever van…
Mijn ervaring met de opdrachtgever van Prolinker was zeer teleurstellend. Mijn laatste facturen zijn niet betaald en het werken met hem was chaotisch. Er ontbrak een duidelijke koers en prioriteit, wat leidde tot inefficiëntie. Daarnaast was het platform instabiel, wat de voortgang ernstig belemmerde. Ik raad anderen af om met deze opdrachtgever samen te werken.

Top platform!
Erg goed platform als je op zoek bent naar klussen. Heb er al een paar leads uit gekregen! Goed voor je netwerk. Betrouwbaar!
Great platform for connecting clients…
Great platform for connecting clients and freelancers
Ik vind Prolinker ideaal voor het…
Ik vind Prolinker ideaal voor het vinden van passende klussen bij mij als freelancer.
Wat is dit voor een schimmig bedrijf?
Wat is dit voor een schimmig bedrijf?! 3 jaar geleden ooit eens een opdracht geplaatst voor mijn website. Nu opeens krijg ik om de 3 dagen een mail of ik 100Euro wil betalen. Ja, ammehoelaaaaa...
Lieve mensen van Prolinker, ik wil even zeggen dat de opdracht van drie jaar geleden inmiddels en allang is afgerond, nee niet door jullie. Veel succes met je louche praktijken!

Odpowiedź od ProLinker
Begon prima toen het freelancer.nl was
Begon prima toen het freelancer.nl was, helaas zijn de tarieven inmiddels enorm verhoogd. Beschikbare werk is oke.
Zeer triestige kwaliteit
Zeer triestige kwaliteit van opdrachtgevers. Na ruim een jaar 100 euro per maand te betalen en de laatste 2 maanden 150 voor hun 'premium' account kan ik zeggen dat dit platform ABSOLUUT het geld niet waard is. We reageerden over deze tijdspanne op 130 opdrachten waarvan er gemiddeld 80% nooit is gelezen, laat staan er antwoord op is gekomen en hebben we er 3 leads uitgehaald. Tevens dienen we de conact info te verkrijgen van de opdrachtgever indien er geen reactie komt (na 5 dagen dacht ik), helaas blijft dit ook uit. We hebben dus per direct ons abo stopgezet. De opdrachten voor onze niche, webdesign en graphics en SEO zijn van zeeeer lage kwaliteit en onrealistisch. Om een voorbeeld te geven: een website bouwen met een budget van 350 euro, daar passen wij voor.

Ongevraagd ongewenste mails
Ik kreeg als zelfstandige ineens ongevraagd een mail van deze partij. Hierin stond dat ik al langere tijd mijn profiel op niet beschikbaar zou hebben staan voor opdrachten. Ik heb nog nooit van deze partij gehoord, laat staan dat ik hier een profiel heb.
Erg vaag dus en daardoor in de basis niet betrouwbaar.
Ik begrijp uit eerdere reacties hier, dat het de opvolger is van freelancer. Hier heb ik ooit een gratis profiel gehad dat ik 5 jaar geleden heb beeindigd. Als het klopt gaan zij dus ook niet AVG proof met de gegevens om. Wat mij betreft dus pure scam.

Geen zaken mee doen
1) Ongevraagd mail versturen
2) Vage beloftes doen over het winnen van 500,=
3) Afmelden werkt niet, dus maar geblokt
Geldende regelgeving is blijkbaar voor hen niet van toepassing, geen zaken mee doen.

Odpowiedź od ProLinker
Sturen zomaar scam mails ("je hebt een…
Sturen zomaar scam mails ("je hebt een bonus van 500 euro ontvangen" en dergelijk). Heb nog nooit van hun gehoord en zeker niet aangemeld ervoor.
Gezien de manier van doen en taalgebruik 100% niet legit!

Odpowiedź od ProLinker
Ik heb een probleem met de geboden prijzen…
Ik heb een probleem met de opdrachtgevers.
Uurlonen aanbieden vanaf 25 euro per uur is niet meer van deze tijd. Zelfstandigen die dat aannemen moeten op termijn failliet. Na afdracht van sociale zekerheid en belasting hou je toch niets meer over... en dat voor gespecialiseerde jobs waar kennis en ervaring van levensbelang zijn.

Odpowiedź od ProLinker
Scam: Prolinker doesn't pay its invoices
While Freelancer.nl is already bankrupt (which is how Prolinker was called first), Prolinker is also not paying all off its invoices (I still get money from them). Don't do business with this company or with the founder. It will only result in invoices not being paid (as I have experienced myself).

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.