Prolicenties.org Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Terrible idea, don’t do it. In 8 months I had to ‘join a new team’ about 50 times. Most times it took days of time so I could not use my lisence meanwhile. Their service it SUPER bad, they simply neve... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik ben altijd wat huiverig met het kopen van keys dus eerst per whatsapp even contact gehad. Keurig antwoord gekregen dus uiteindelijk de key aangeschaft. Binnen een kwartiertje de inloggegevens ontva... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Deze beste man genaamd Admin (als dat het echt is) is een uitstekende oplichter. Na 3 maanden stopte mijn account ermee. Op mijn berichtje werd pas na 2 weken gereageerd. Opnieuw in en uitloggen… dat... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32

Napisz recenzję

Echte aanrader

Eerst getwijfelt om een licentie aan te schaffen, maar toch gedaan. Geweldig goede ondersteuning via whatsapp. Er wordt vlot geantwoord en dingen worden snel opgepakt. Nooit problemen gehad. Helaas moest mijn computer door andere omstandigheden opnieuw geconfigureerd worden. Na alles opnieuw te hebben geinstaleerd werkte mijn licintie niet meer. Via whatsapp weer contact opgenomen en weer snelle reactie. Toen het allemaal lastiger beek om op te lossen ben ik echt geweldig geholpen. Nu werkt alles weer, echt top.

Mocht je twijfelen aan Prolicenties? Niet doen, je kan met een gerust hart licenties aanschaffen. Ook de ondersteuning is echt erg goed. Een echte aanrader.

7 listopada 2025

Is het waard!

Het heeft zijn ups en downs, maar door de enorme lage prijs; het zeker waard. De licentie deed het ineens niet meer, maar na gelijk bericht gedaan te hebben, gingen ze voor mij aan de slag en werkt het weer prima. Nu meer dan 8 maanden aan het gebruiken en nu pas 1 klein foutje en dat gelijk opgelost is.

4 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Klantenservice is onbestaand en je wordt gewoon genegeerd

Klantenservice is onbestaand. Ik stuur een berichtje via whatsapp, want dat is de enige vorm van contactgegevens die online staat, en ik krijg na een week antwoord. Ik stuur nog een berichtje met de vraag of ik een factuur zou kunnen ontvangen van mijn aankoop en ik wordt genegeerd voor de volle 2 maand.

Echt degoutant.
Ik raad het ten volste af om hier ooit iets te kopen.

15 października 2025

inlogprobleem Adobe creative

Ik had een inlogprobleem bij mijn Adobe creative suite waardoor ik mijn programma'sniet meer kon gebruiken. Via WhatsApp communicatie is deze dezelfde dag nog opgelost! Zeer tevreden met geleverde na-service!!
Bedankt en top!

4 sierpnia 2025

Niet doen!

Onbetrouwbare partij die waarschijnlijk te linken is aan het oplichtende SRT Licenties. Het bedrijf is niet te vinden in het kvk-register, LinkedIn of ergens anders. Onduidelijke, onvolledige website met spelfouten en placeholder-teksten.

16 lipca 2025

Aanrader!

Super goede service en werkte binnen de genoemde tijd.
Whats app service is ook super handig! Ik raad het iedereen aan.

8 czerwca 2025

Aanrader

Ik had binnen een paar uur na mijn bestelling toegang tot Adobe Creative Cloud. Alles werkte meteen en ik kon gewoon mijn bestaande Gmail-account gebruiken. Ideaal, vooral voor de prijs! Aanrader als je professioneel werkt met Adobe-software.

1 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Doordat mijn licentie ging stoppen

Doordat mijn licentie ging stoppen, bij Prolicenties een bestelling gedaan. Binnen een paar uur reactie ontvangen met nieuwe gegevens. Goed lezen, en met deze gegevens de programma’s geactiveerd. Verliep prima! Je kunt vragen stellen via WhatsApp, werkt prima. Snelle reactie. Helemaal super!

16 maja 2025
Oceniono na 4 z 5

Met omweg maar werkt prima

Na een teleurstellende ervaring met een andere aanbieder eerst per email geïnformeerd naar de legaliteit van Prolicenties, kreeg snel een bevredigende reactie. Contact ook verder heel direct verlopen. Kwam er zelf achter dat ik mijn oude account eerst moest verwijderen voordat ik de nieuwe kon installeren en dat op een nieuwe naam, dat wel. Alles werkt nu prima.

16 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej