Trods en lidt træg kommunikation i starten fik jeg uden problemer byttet mine waders inden for garantien. Virkelig behagelig og kundeservice-mindet medarbejder, der gjorde, hvad han kunne for at give... Zobacz więcej
Eneste anmærkning, jeg vil gøre er, at visadankort ikke lod sig anvende. Et "rent" visakort gik derimod fint igennem. Jeg kunne uden problemer anvende en anden leveringsadresse, hvilket er en stor fo... Zobacz więcej
Det er en super god service hvis man skulle ringe for at vide noget og man får det man bestiller (god kvalitets varer) og mega hurtig levering ! Super god shop ikke sidste gang jeg køber derfra! :)
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
ProFishingStore er en dansk ejet virksomhed med online salg af fiskegrej og fiskeudstyr til fordelagtige priser. Vi har mange års erfaring i fiske branchen og kan derfor vejlede vores kunder til det bedste kvalitets fiskegrej. Vores målsætning er at have tilfredse og glade kunder ved at give vores kunder tilfredshedsgaranti når de handler i vores online butik. Her er det nemt at købe kvalitets fiskegrej online døgnet rundt, uden at skulle igennem de traditionelle kanaler som f.eks. den lokale fiskegrejs forretning der sjældent har et særlig stort sortiment at byde på.
Hvidovrevej 158, 2650, Hvidovre
- 70 70 24 64
- salg@profishingstore.dk
- profishingstore.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Lang tid levering
Første handel gik rigtig godt og modtog varen efter 2 dage
Dog har jeg venter 8 dage nu så er lidt skuffet

Odpowiedź od ProFishingStore.dk
Super hurtig god service ved køb.
Bestilte lidt forskelligt grej og det gik meget hurtigt med at få det, så der kunne komme lidt fisk på land.
Nemt og hurtigt
Hurtig levering, gode priser og et god udvalg i webshoppen
Nem og hurtig nethandel
Rigtig godt udvalg af grejtasker. Hurtig og nem bestilling og levering...
Super perfekt
jeg bestilte et fiskesæt til en god pris en tirsdag formiddag. Onsdag formiddag, dagen efter, var pakken allerede ankommet. Super perfekt og lynhurtig service. Vil helt sikkert handle her oftere.
ProFishingStore.dk
Jeg kan godt lide at der er mange forskellige produkter, og sender hurtigt
total i orden service
Der gik 2 dage så havde jeg mine kvalits blik ;-) ikke sidste gang der blir bestilt derfra.
Fin levering og kvalitet. Mangler opfølgende svar på spørgsmål som lovet
Hjemmesiden er fin og leveringstiden super. Var lidt usikker da jeg modtog min bestilling på 2 flydedragter om sikkerheden i forhold til mærkning i dragterne. Sælger lovede at kontakte Rapala og sende en mail med svar. Dette er aldrig sket, og jeg har selv måtte kontakte Rapala og få svaret. Dette fik jeg super hurtigt. Problemet er at mærkningen inden i dragten viser 50N som er minimums certificeringen ved alle dragter. Dette står også i de størrelser af dragter som rent faktisk er på eksempelvis 85N. Dette kan misforstås som kunde. Kunne evt. beskrives bedre på hjemmesiden

Odpowiedź od ProFishingStore.dk
super
Super service og hurtig levering kan klart anbefales. Det er ikke sidste gang jeg handler der
Godt sted at handle.
Hurtig service, og meget behjælpelige ansatte der finder en fair løsning hvis det til tider uundgåelige tilfælde af kludder i en ordre skulle ske. Gode priser og vil uden tvivl forsat handle her og foreslå siden til andre. Udvalget måtte dog gerne udvides, men mon ikke det kommer med tiden.
God oplevelse
Fik en god service og rådgivning. Varen var fremme dagen efter. Er yderst tilfreds med handlen...
Tilfreds kunde
God service, hurtig levering og et godt udvalg af grej.
Hurtig, præcis - perfekt
Ingen slinger i valsen, varerne var der den første hverdag efter bestilling var afgivet - alle varer var som bestilt. Kan klart anbefales.