Net bij Profile Waalre geweest. Probleem met een ventiel na het zelf oppompen van de band. Daar laten fixen, kon snel even tussendoor, ventiel vervangen, andere banden ook maar even gecontrolleerd E... Zobacz więcej
Lokalizacja
Zmień lokalizacjęOnze Lieve Vrouwedijk 43A, 5581 VX Waalre, Noord-Brabant, NL
Zobacz, co mówią recenzenci
Fijne ontvangst (vriendelijk en professioneel). Band was snel gemaakt en auto netjes voor de deur gezet zodat ik niet door de regen hoefde (Heel fijn!). Al en al top service!
Mijn set zomerbanden onvindbaar. Probleem netjes opgelost met een andere set all–season banden.
Friendly and efficient staff.
Informacje dotyczące firmy
- Warsztat samochodowy
- Stacja kontroli samochodów
- Naprawa samochodu
- Naprawa samochodów
- Wulkanizacja
- Serwis samochodów ciężarowych
Napisane przez firmę
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Dane kontaktowe
Onze Lieve Vrouwedijk 43A, 5581 VX, Waalre, Noord-Brabant, Holandia
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mijn set zomerbanden onvindbaar
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Probleem is niet opgelost
Probleem is niet opgelost. Probleem is dat oranje licht van de bandenspanning op dashboard brandt. Sensor vervangen maar licht brandt nog steeds. Dus niets mee opgeschoten.

Odpowiedź od Profile Nederland - Waalre
Net bij Profile Waalre geweest. super service.
Net bij Profile Waalre geweest. Probleem met een ventiel na het zelf oppompen van de band. Daar laten fixen, kon snel even tussendoor, ventiel vervangen, andere banden ook maar even gecontrolleerd EN koffie.
helemaal super
2.5 Uur moeten wachten op een…
2.5 Uur moeten wachten op een bandenwissel.
Erg snel ging het allemaal niet.
Ben bij euromaster 20 minuten gewent.

I waited over 1h for my car
I waited over 1h for my car. When a MEN came to tel me that my car is not ok and i need repair it (that was ok for me). After that i waited another 1hour to get my car back. In Main time they finished 3 another cars with apk and i still was waited for mine… :/

Heeel erg duur
Voor een klein simpel autotje, 160 euro voor de diagnose dat een condensor defect is zonder dat er iets gedemonteerd is geweest, is tot daar aan toe. Maar vervolgens een offerte uitbrengen om het te repareren voor 590 euro. Dit riekt naar oplichting.

Odpowiedź od Profile Nederland - Waalre
Behulpzaam en welwillend team maar…
Behulpzaam en welwillend team maar rommelig georganiseerd. Het verrichten van de gevraagde service duurt (te) lang. Verder worden er diensten verleend en in rekening gebracht waar vooraf geen toestemming voor is gevraagd. Samenvattend: Ik werd er niet enthousiast van.
Friendly and efficient staff.
Fijne ontvangst (vriendelijk en…
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.