Hittade en BMW 116i där på en söndag…
Hittade en BMW 116i där på en söndag tog en rövare o ringde dom och de svarade direkt så en timme sneare fick vi provköra väldigt trevlig personal och dagen efter åkte jag hem med min nya bil
Hittade en fin bil (Toyota Avensis) i Norrköping. Kontaktade dem - mycket trevligt bemötande. Åkte ned och kikade. Den verkade perfekt men saknade dragkrok vilket vi behövde. Vi gjorde upp en affär där dragkrok ingick. Det ordnades snabbt av Rijad. Mycket smidigt. Körde upp bilen till Norrtälje och vid service upptäcktes ett svagt missljud på vattenpumpen ( inget som ngn hade kunnat höra). Rekommenderades byte. Proffsbilar ersatte kostnaden på garantin utan problem. Så här ska en seriös bilfirma fungera! Mkt bra!
Hittade en fin bil på detta företaget. Telefonkontakt som gav positiva svar angående om att visa bilen på en söndag trots att det var stängt. Så jag tog tåget från Göteborg upp till Norrköping. Där möttes jag av Ricki som gav mig skjuts till bilfirman. Trevligt och varmt första möte denna kalla -12 vinterdag 12 januari. Provkörning av en jättefin bil och sedan gjorde vi affär. Affären gjordes smidigt och proffsigt av Inda som är affärspartner till Ricki. Hemresa till Göteborg i ett väldigt varierande väder. Hemma så upptäckte jag att parkerings sensor inte fungerar. Tog kontakt med Ricki och Inda som sa att jag kunde lämna in bil på märkesverkstad i Göteborg och dom står för kostnaden. Jättebra och en väldigt positiv upplevelse med dessa trevliga människor. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Tack så mycket Ricki och Inda
Mvh. Sören Andersson 😁
Hittade en annons på måndagen, ringde tisd morgon, åkte till Norrköping vid lunch var affären klar.
Mycket trevligt o proffsigt bemötande. Ett mindre fel upptäcktes vid hemfärd, inga konstigheter vid överskommelsen hur det skulle åtgärdas.
Tillgängliga även på en söndag, med snabb återkoppling.
Det är proffsigt, de gör verkligen skäl för företagsnamnet.
Vi är så nöjda med vår nyinköpta bil.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.