Jätte oseriösa bolag. De knappt skickat några förfrågningar. En månad skickar bara 1 st (från 10 som va avtalad om), andra månad ingen men man måste betala fakturan ända ! Har sagt upp dem 2 mån seda... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag vill bara säga att den säljaren som jag snackar med är jätte grym och när jag behöver ha hjälp med något kring faktura. Eller liknande så svarar han direkt😃👍 En bra säljare ska vara så på de sä... Zobacz więcej
Vi är inte nöjda med denna tjänsten, jobbar främst med el jobb och en del bygg jobb inom Örebro. Det kommer knappt ut några förfrågningar att svara på, alltså så betalar vi för en massa kuponger som v... Zobacz więcej
Jag "HasseSnickare.se" använder mig av "Proffs.se" för det är där jag hittar den vanliga människan och dess behov av små och lite större uppdrag. Och det ger omedelbar kundkontakt och snabba svar vil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Letar du efter ett proffs? Gör det inte själv, få jobbet gjort av ett proffs. Proffs.se hjälper dig att hitta tillgängliga proffs när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Att använda proffs.se är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig. Är du ett proffs? Dra nytta av vår marknadsföring på sociala medier, Google och några av Sveriges mest välbesökta sajter. Varje månad får vi in tusentals offertförfrågningar inom en mängd olika branscher när kunder vill komma i kontakt med proffs! Ser du dig som ett proffs i din bransch så kommer vi gärna i kontakt med dig
Dane kontaktowe
Sankt Eriksgatan 121D, 11343, Stockholm, Szwecja
- 0702831760
- kontakt@proffs.se
- proffs.se
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedrövligt!
Hej
Jag har fått mail från er om att jag kommer få en faktura trotts att jag aldrig köpt något från er. När jag försöker få tag på er är er mailadress ni anger inaktiv och ert telefonnummer ni angiver svarar ingen på.
Vänligen ge mig korrekta uppgifter som jag kan nå er på.
Fantastiskt service för oss som kunder
Fantastiskt service för oss som kunder! Alltid tillmötesgående och hjälpsamma vid behov !

Odpowiedź od Proffs.se
Många säljare som ringer angående dessa…
Många säljare som ringer angående dessa tjänster, vi har fått testa på några men vill säga att proffs var faktiskt den ända tjänsten som funkade bra, vi fick utdelning ganska omgående som företag.

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
Jag vill varna för detta företag. De skickar ut mail till mitt företag om att olika kunder har lagt ut förfrågningar att de vill ha hjälp med olika tjänster. När man klickar på deras länkar blir man debiterad för tjänster som man i förväg inte har acceptarat att man skall betala och hur dessa skall betalas.
Proffs.se har även registrerat mitt företag i sin databas och skapat ett användarkonto utan min vetskap. Man blir totalt grundlurad.

Odpowiedź od Proffs.se
Inte ärliga eller att lita på
Inte ärliga eller att lita på. Rekommenderas ej!

Odpowiedź od Proffs.se
Proffs.se really help me to get new…
Proffs.se really help me to get new customers and to grow my business. Great customer service and a very professional staff!

Mycket nöjd!
Fantastiskt smidigt sätt att hitta någon som kunde måla om i min lägenhet! Kändes smidigt och proffesionellt hela vägen.

Odpowiedź od Proffs.se
Proffs.se har hjälpt mig att spara en…
Proffs.se har hjälpt mig att spara tid på letandet efter det perfekta städföretaget. Nu får jag hjälp från ett väldigt seriöst, tryggt och bra företag med min städning.

Odpowiedź od Proffs.se
Snabbt och enkelt att använda
Snabbt och enkelt att använda. Mycket användbart. Hittar enkelt det man söker.

Odpowiedź od Proffs.se
Hitta rätt hantverkare enkelt!
En fantastisk och enkel tjänst som hjälp mig hitta rätt hantverkare!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.