Oceniono na 1 z 5

Oral b Iq 8 tandbørste, produktet holder kun i to år 14 dage efter garantien udløb døde nummer to af denne tandbørste, så et dyrt og avanceret produkt holder kun halvdelen af tiden af hvad en billiger... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hold Jer langt væk ! Slæbende e-mail kommunikation. Forudbetaling, forkert vare tilsendt. Efter returnering ingen returpenge. "Produkt-guiden", med tlf.tid 2 gange om ugen, fandt aldrig frem til r... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

God oplevelse - fik hurtig svar pr. mail vedr. om produktet kunne passe til min bærbar. Leveringen skete dagen efter bestillingen (under 24 timer). Den manglende stjerne skyldes, at der Intet t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er ikke altid ting lykkes som forventet. Leveringen af et tastatur varede så længe, at jeg kontaktede firmaet, der oplyste, at pakken rent faktisk var forsøgt leveret 4 dage før. Da jeg ikke v... Zobacz więcej

1. Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
  2. Sklep z bateriami
  3. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  4. Sklep z komputerami i akcesoriami

O Produkt-Guiden.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har gjort det nemt for dig!
Prøv vores Produkt-Guide og find de dele du mangler - Med blot 3 klik, søg efter din enhed og find alle kompatible reservedele.
Dag-til-dag levering, inden kl. 15
Alle lagervarer som er på lager sendes samme dag ved bestilling inden kl. 15.00 (gælder ikke helligdage).
Hurtig og enkel Kundeservice
Kontakt os via vores support mail og få et hurtigt svar på dine spørgsmål.
E-Mærket godkendt Webshop
Vi er godkendt af e-mærket og følger alle deres retningslinjer, derfor kan du handle ved os med ro i maven.
14 dages returret og 2 års garanti
Når du handler ved Produkt-Guiden.dk har du altid 14 dages returret og 2 års fuld garanti.
Fast lav fragt 49,-
Bestil til døren eller nærmeste GLS Pakkeshop, altid lav fragt på 49,- uanset varer antal, ved køb over 1299,- sender vi fragtfrit. (Ingen skjulte gebyrer).
Vi er en af DK's største
Indenfor IT-Reservedele og tilbehør med over 650.000 aktive produkter.
Produkt-Guiden.dk blev grundlagt i 2011.

3,1

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

3,1

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Nemt og hurtigt

Der er ikke så meget at sige - det var supernemt at bestille, varen kom inden for den lovede leveringstid, og i god stand. Deres hjemmeside var derudover meget hjælpsom i forhold til at finde det rette produkt. Anbefaling herfra.

2 października 2017
Oceniono na 3 z 5

Købt strømforsyning 10.07.17.

Købt strømforsyning 10.07.17.
Oplysninger om produktet var noget mangelfuld, idet netledningen ikke fulgte med.
Strømforsyningen kunne derfor ikke umiddelbart bruges.

13 lipca 2017

Bolsje firma

Jeg forstår ikke at man som kunde skal rykke for svar 3 gange over 2 uger og stadig ikke hører noget. De bryster sig af at kunne svare indenfor 1 time. jeg har så ventet 2 uger på svar om hvornår mine varer bliver leveret. det er sku ikke ok. det er heller ikke ok at man ikke kan ringe til dem.

bolsje firma

9 czerwca 2017
Logo Produkt-Guiden.dk

Odpowiedź od Produkt-Guiden.dk

Hej Jesper

Vi vil gerne beklage din dårlige oplevelse hos os. Vores mailsystem har været lagt ned i forbindelse med ny hjemmeside + server, og derfor har vi misset mange e-mails.

Det er på ingen måde en undskyldning, og vi har sendt dig en email nu, da problemet skulle være løst.

Mvh.

Simon, produkt-guiden.dk

Lige præcis

Lige præcis, ingen forbehold. Super service og levering med korrekt informationer og ovenikøbet leveret lidt tidligere end lovet. Tusind tak I er gemt i foretrukne, smil

26 maja 2017

Fint

Fint. Mangler lidt kommunikation når noget ikke er på lager, og skal lige hentes hjem, men ellers kører det bare, med hurtig levering etc.

7 maja 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej