Utrolig god service og super fornøyd med bilen . Kjempe fornøyd. Handler igjen. Trygg og godt sted. Anbefales på det sterkeste.
Zobacz, co mówią recenzenci
Eg er 66 år og handlet utallige biler opp gjennom åra men pro bilsalg er det mest useriøse selskap eg har vert borti. Anbefaler alle å holde avstand frå dette firmaet, skriftlege avtaler blir ikke... Zobacz więcej
Vi är superglada över bilen vi köpte den motsvarade alla våra förväntningar och mer. Ali var otroligt professionell, hjälpsam och gav oss all information vi behövde för att känna oss trygga i vårt kö... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Garanti Lån Kommisjonssalg Gode betingelser
Dane kontaktowe
Zjednoczone Królestwo
- probilsalg.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kjøpe en Tesla x og er veldig fornøyd…
Kjøpe en Tesla x og er veldig fornøyd med bilen og opplevelsen vi fikk ved handelen. Fikk problemer med dør motorikk etter ca 4 mnd , men med garanti vi fikk med bilen dekket de feilen og kostnadene. Og bilen er like god igjen å kjøre. Anbefaler denne firma. Handler gjerne ny bil igjen her:)
Usæriøs bilforhandler
Vi kjøpte en Tesla frå han i Juni. Mange skjulte feil og mangler som han ikkje hadde opplyst om. Er helder ikkje interressert i og ordne opp etter seg.
Et useriøst bilfirma.
Bilen sto ikke til det som selger fortalte. En liten ubetydelig skramme fremme var en godt synbar skade. En skade bake på høyre side ble ikke nevnt. En oljelekkasje som ble oppdaget like etter bilkjøp der jeg mente vi kunne dele 50/50 men nei. Reparasjonen var på 4500 kr. Bilen var en MB C-Class 2014 mod til 200000 kr.
I salgs annonsen var utstyrslisten sterkt overdrevet. Der sto det blant annet at den var en 2015 mod som hadde adaptiv cruisekontroll, oppvarmet frontrute, el seter med minne og et par andre ting jeg i dag ikke husker. Heldigvis fikk jeg avklaret med selger at dette ikke var på bilen før jeg kjørte 550 km for å hente den. Jeg kommer IKKE til å kjøpe flere biler fra Pro bilsalg.
Bra service!
Bra service! Veldig behjelpelig , hyggelig og imøtekommende selger!Anbefaler på det sterkeste !
Styr unna!
Styr unna! Kjøpte en Tesla Model X med de som hadde flere mangler som ikke var opplyst om. I tillegg hadde dei skada store deler av interiøret når dei plasserte piggdekk i bilen. Dei er helder ikkje interressert i og ordne opp etter seg.
Anbefalt
Anbefalt, herlig service. Bra oppfølging. Godt informert om bilen jeg kjøpte.
Styr unna
Bedriften tar generelle forbehold om at utstyr kan mangle i forhold til annonsen. Dette er en praksis som annonsøren deres finn.no fraråder da det ikke gir noen juridisk beskyttelse. I kontrakten fraskriver man seg også retten til å melde mangler slik man normalt ville forventet i forhold til forbrukerkjøpsloven. Usikker på om slik praksis er lovlig, men det er i hvert fall svært lite tillitsvekkende. Ville absolutt ikke kjøpt bil her igjen!
Helt fantastis
Helt fantastis!
Imøtekommende og hyggelig selger. Fin bil og god garanti, anbefaler Pro for alle !!!
Nyere kvalitetsbiler, hyggelig selger og proft salg
Jeg handlet bil fra Pro Bilsalg i dag. Tålmodig, hyggelig og ikke for pågående selger. Lite firma som drives i nøkterne lokaler. Opplevde at de har mange kvalitetsbiler til salgs. Basert på min kjøpserfaring kan jeg anbefale å handle bil fra Pro Bilsalg.
Styr unna!!
Styr unna!!! Sønnen kjøpte bruktbil til langt over 100.000 med 6 mnd garanti. Før garantitiden gikk ut røk bilen. Da han kontaktet forsikringsselskapet som har ansvaret for garantien får han bekreftet det er aldri tegnet noe garanti!!!
Butikken svarer ikke på henvendelser han har prøvd sende etter att han fant ut dette 😡😡
Alt virker flott inntil butikken må stille opp. Styr unna!
Opplyste ikke om feil og mangler
Opplyste ikke om feil og mangler i annonsen, som gjorde det uaktuelt med kjøp. Bilen hadde vært i kollisjon, blant annet var det ene speilet løst, men det mente han ikke kostet så mye for OSS å fikse. Ingenting av dette var informert om på forhånd. Reiste langt for å se på bilen, så det var en ordentlig nedtur. Opplevde det hele som svært uprofesjonelt.
Svindel
Svindel, Kashif Ali Mahmood, prøvde og selge meg en bil som har vært i kollisjon uten og informere om det, dette er alt for dårlig når man kommer 5 timer for å se på bil.
100%!
100%!
Ikke ofte jeg skriver en sånn vurdering og score, men mener i dette tilfelle at Kashif ( eier) Fortjener det.
Kjempe ryddig og helt sømløst bilkjøp fra begynnelse til slutt. Kan trygt anbefales !
Jeg handlet/byttet inn to biler hos Pro…
Jeg handlet/byttet inn to biler hos Pro Bilslag. Alt ble behandlet etter en proff, ryddig og avtalt måte. Veldig hyggelige salgsfolk og ble mottatt og møtt på en hyggelig måte.
Bra service
Bra service, gode vilkår for garanti. Stor fornøyd med ny bil.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.