Goed advies en problemen worden netjes opgelost
In de winkel hebben we goed advies gekregen en namen ze de tijd voor ons. Ook over de bestellingen en de service daarbij ben ik tevreden.
Wat een onzin dat Pro Racing geen goede service biedt! Pro Racing weet juist precies waar ze over praten. Veel kennis en een eerlijke uitleg over spulletjes. Zeer deskundig. Absolute aanrader..
Bij pro racing leuke sleutelhangers gehaald ‘voor in de schoen’
Één sleutelhanger had helaas een defect, meteen na thuiskomst gebeld en een dag later lag er per post gelijk een nieuwe op de mat.
Fijne service!!
Schandalige winkel. Het is lang geleden dat ik zo onfatsoenlijk (eerlijk gezegd ronduit associaal) te woord ben gestaan.
Hier zijn 'klanten' duidelijk niet welkom. Als het de verkoper bekoort, zal U misschien geholpen worden; maar eigenlijk heeft de verkoper geen enkele interesse om U te helpen - als klant bent U hem vooral tot last.
Deze winkel is echt niet meer van deze tijd en niet de moeite waard om Uw geld bij achter te laten. Er zijn zoveel andere winkels die wel fatsoenlijke service verlenen.
Helaas. Ik had graag een andere ervaring gemeld, maar kan U in ieder geval waarschuwen, zodat U niet hier Uw tijd aan verdoet.