Zobacz, co mówią recenzenci
Probleem gehad met mijn bestelling toch nog netjes geholpen door de klantservice . Bedankt
Der Stoff ist leider zuspät angekommen trotz Express Overnigth Aufpreis. Die Produktion war dann auch tatsächlich einen Tag später fertig, worüber ich informiert wurde. Leider hat der Versand... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Printwerk. Dat is waar we goed in zijn. Printshopz.nl is er voor resellers, marketeers, creative agencies en particulieren. Eenvoudig en snel jouw printwerk samenstellen, bestellen en laten verzenden. Alles voor binnen- en buitenreclame, textiel, stickers en promotiemateriaal. Vind hier precies wat je zoekt om jouw creaties tot leven te brengen. We hebben de productie in eigen huis. Een productiehal van 4000m2 met de nieuwste printers, snijmachines, een on demand verpakkingssysteem én stellingen vol hoogwaardige materialen. Hier ontwerpen, produceren en verpakken we álles. Dankzij professionals die weten waar ze over praten, de precisie van de machines en de snelle (blanco) verzending die zorgt dat jij het printwerk op tijd op plek van bestemming hebt. Ontwerp je product in de ontwerpmodule. Stel het product samen, bepaal het formaat en de afwerkingen en laat je creativiteit de vrije loop. Upload ontwerpbestanden, afbeeldingen en logo's of maak je ontwerp op in de ontwerpmodule zelf. Gaat het om complexe vraagstukken, dan denken wij mee, geven we advies en doen we ontwerpvoorstellen.
Dane kontaktowe
Dieselweg 6, 7591 HG, Denekamp, Holandia
- 085 27 35 924
- support@printshopz.nl
- printshopz.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Probleem gehad met mijn bestelling toch…
Zeer goede service
Dankzij de zeer goede service hebben we een mooi werk aan de muur. Dank!
Super goed service!!
Het doek wat we besteld hadden bleek een fout te bevatten. Hierover een mailtje gestuurd en deze werd heel snel beantwoord! Super klantvriendelijk en binnen een week hebben we een nieuw doek ontvangen! Echt dikke chapeau voor de medewerkers!!
Tuinposters/spandoeken zien er fantastisch uit!
Wij hebben 6 tuinposters/spandoeken besteld voor onze carnavalsvereniging en wat zijn ze mooi geworden! De plaatjes zijn erg duidelijk net zoals de tekst. Ook handig dat je dit zelf kan doen met jullie programma. De kosten vielen reuze mee en ook nog eens zeer goede kwaliteit. Dit adresje bewaren we voor een volgende keer.
Eerst waren de banners die ik bestelde…
Eerst waren de banners die ik bestelde de foto een beetje geel aangegeven en 2 nieuwe gekregen ivm dat er echt iets fout was gegaan kan gebeuren! Netjes opgelost
Super ervaring!
Super ervaring!
Ik kwam mijn spandoek ophalen en kreeg piepke bier. Super!
Schade...habe 4 Fahnen bestellt…
Schade...habe 4 Fahnen bestellt linkswehend. Sofort nach bestellabschluss um Änderung auf 2 links 2 Rechtswehend gebeten per Mail. Keine Antwort erhalten.
Heute die Antwort das meine Bestellung zur Produktion gegeben wird. Sofort nochmals die Änderungsantrag gesendet.
Antwort nicht möglich ich solle nochmals neue bestellen.
Das ist eine Frechheit
Werde nie mehr was hier bestellen.
Das ist kein Kundenservice.
Zumal ich 2 Min.nach Bestellung um Änderung Anfrage per Mail gesendet habe.
Keine Antwort
Superservice!
Ik had een dibond besteld met gelijke bedrukking aan beide zijden.
Toen ik het thuis kreeg was er maar 1 kant bedrukt.
Klaarblijkelijk had ik maar 1 print geupload waardoor er maar 1 kant bedrukt werd.
Na een bericht van mij hierover werd er
gelijk een nieuwe gemaakt en opgestuurd.
Superservice van dit bedrijf!!
Aanrader!!!!
Pressewand / Fotowand
Pressewand Bestellt. Kam defekt und teils verbeult an.
Nach Aufbau der Wand war sofort klar, dass die Wand nicht stehen bleibt. Fällt in sich zusammen und hängt trotz Standfüßen schräg da…
Absolute Frechheit für den Preis!
Verarbeitung ist auch nicht wirklich super.
Rechnung habe ich zudem bis heute auch keine erhalten, obwohl mehrmals nachgefragt wurde.
Zeer goede kwaliteit
Bij problemen goede communicatie en afhandeling.
Artikelen en drukwerk van zeer goede kwaliteit en fijne behulpzame telefoongesprekken.
Aanrader!
Top: Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundige personeel en een duidelijke, fijne en prettige website / webshop. Het product was zelfs twee dagen eerder klaar! Chapeau!!! Tip: de wijze waarop de textiel prints waren opgevouwen / verpakt verdient meer aandacht / mag zorgvuldiger / netter.
Een super bedrijf
Een super bedrijf, toch spijtig dat levertijd niet kon worden aangepast ( vervroegd!) heb nieuwe bestelling moeten plaatsen
Dit heb ik nog nooit meegemaakt....
Ongelooflijk wat een service. Eén lettertype werd brokkelig bij vergroting; ik kreeg al heel snel een mail hierover.
Behalve mailcorrespondentie ook telefonisch contact gehad. Idem......erg goed en vakkundig advies.
Ook de verzending was snel en super verpakt.
Het resultaat (want dat blijft het belangrijkste) was boven mijn verwachting zo mooi.
Dit, zoveel aanpassingen en toch zo snel geleverd heb ik nog nooit meegemaakt; alsook de kwaliteit van het spandoek.
Hulde voor dit bedrijf dat nog echt om kwaliteit geeft.
Topservice
Wat een service, de kleur van de print was niet gelijkmatig, daarna gelijk contact met de medewerker gehad.. en er is gelijk een nieuwe opgestuurd.
Uitstekende service!
2de keer materiaal besteld en uitermate tevreden over! Goede prijs/kwaliteit. Kan deze webshop alleen maar aanbevelen. Communicatie met de klantendienst was tevens ook uitstekend!
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, super service, snelle levering….superblij mee!!!
Vreselijk
Vreselijk! Via de website kan je je ontwerp toevoegen. Op de site wordt dan aangegeven welke kwaliteit de foto is. Nadat hij aangaf uitstekende kwaliteit, mijn bestelling gedaan..... Pakketje thuis gekregen.... wat een drama de afbeelding was nog blokkeriger dan tetris. Slechte kwaliteit en zelfs de geur van chemische zooi op de dozen. Klantenservice reageert heel bijdehand dat het aan de afbeelding zou liggen terwijl hun site aangeeft uitstekende kwaliteit en ook het voorbeeld haarscherp is. ( tevens getest bij 2 andere webshops en daar was het perfect)
Express Overnight leider zu spät angekommen
Der Stoff ist leider zuspät angekommen trotz Express Overnigth Aufpreis.
Die Produktion war dann auch tatsächlich einen Tag später fertig, worüber ich informiert wurde. Leider hat der Versand dann noch ein paar Tage (inkl. Wochende) gebraucht.
UPDATE: Printshopz hat sich im Anschluss mit mir in Verbinung gesetzt und war bemüt eine Lösung für das Problem zu finden. Schlussendlich, ist der Versanddienstleister stückweit natürlich auch dafür verantwortlich das dass Paket rechtzeitig ankommt.
Wir werden wieder hier bestellen, nur kein Overnight Express.
Voor de eerste keer een poster…
Voor de eerste keer een poster bestelling gedaan omdat printshopz deze in de juiste maat kon leveren en tegen een aangename prijs.
Helaas was bij de bestelling de doos gekreukt en dus de poster ook. Na overleg werd gelijk een nieuwe geprint en had ik die zelfs de volgende dag al in huis. Dank jullie wel voor de snelle service, dus voor herhaling vatbaar.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.