Printbeat Recenzje 9

4,1

Informacje dotyczące firmy

1. Wywoływanie zdjęć

Napisane przez firmę

Bij Printbeat streven we ernaar om jouw mooiste herinneringen tot leven te brengen met hoogwaardige fotoafdrukken en fotoproducten op maat. Van aluminium prints in Ultra HD tot fine art foto’s op premium papier – we bieden een breed scala aan producten om aan jouw wensen te voldoen. Dankzij onze passie voor kwaliteit en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw foto's altijd levendig en scherp zijn, met ongeëvenaarde details en kleuren. Onze klanten waarderen onze snelle levering en persoonlijke service. Ontwerp nu jouw eigen kunstwerk en ervaar het verschil met Printbeat. Gratis bezorging vanaf €100!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Aquarel

Mijn foto van een aquarel, gefotografeerd in een museum, is werkelijk prachtig afgedrukt. Voordat Printbeat overging tot afdrukken, is het werk handmatig nagekeken en is aangeboden om twee vlekjes, veroorzaakt door stofjes die kennelijk op de lens zaten, te verwijderen. Ik was hierdoor zeer aangenaam verrast. Geweldige service! Het werk is zorgvuldig verpakt verzonden per post en in goede staat aangekomen. Het contact via mail was ook altijd zeer prettig. Al met al is Printbeat een aanrader!

28 maja 2026

Topkwaliteit!

Prettig persoonlijk contact, goed advies, prachtige kwaliteit, snel geleverd en zorgvuldig verpakt!

7 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Slechte service en onprofessionele afhandeling

Slechte service en onprofessionele afhandeling

Bij mijn bestelling van een Chromaluxe foto is de omlijsting/houder niet meegeleverd, terwijl deze wel is betaald. Na dit te melden kreeg ik de toezegging dat het ophangsysteem “meteen” zou worden nagestuurd.

Ik heb meerdere keren gemaild én gebeld en daarbij expliciet aangegeven dat uiterlijke levering vrijdag noodzakelijk was, omdat het om een cadeau ging. Ondanks deze duidelijke deadline is ervoor gekozen het ophangsysteem in een envelop zonder track & trace te versturen. Het gevolg was voorspelbaar: het kwam te laat aan.

Op mijn terechte klacht werd vervolgens een korting op een volgende bestelling aangeboden. Dat is geen oplossing. Het cadeau is door hun nalatigheid waardeloos geworden. Een gemiste deadline bij een cadeau is onherstelbaar.

Samenvattend:

Onvolledige levering

Herhaalde loze toezeggingen (“ik stuur het meteen op”)

Geen verantwoordelijkheid in verzending

Geen passende oplossing achteraf

Voor mij reden om hier nooit meer iets te bestellen. Service en betrouwbaarheid schieten ernstig tekort.

19 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

De kwaliteit van de afdrukken is echt…

De kwaliteit van de afdrukken is echt super. Ik heb een grote afdruk van een foto laten maken en die is net zo mooi als gehoopt.

Ik had ook een kleine afdruk laten maken op aluminium en die overtreft de verwachtingen. Op de een of andere manier is het zowel levensecht als schilderachtig. De mooiste afdruk die ik ooit heb gezien.

14 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej