PrimePet Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en vare i starten af sommeren , og den er ikke ankommet endnu, på trods af jeg har skrevet til deres "kundeservice" ingen vare , ingen penge retur , intet svar fra dem . scam virksomhed a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Min datter købte en vare til værdi ca. 800 kr. de havde ikke varen og vidste ej heller hvornår de ville få den, derfor annulerede vi ordren, men hun fik aldrig pengene tilbage. Hvor lavt er det at St... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering, godt indpakket, håndskrevet hilsen, billige varer & små godbidder til hundene - Alt var perfekt :) OBS: Lagde lige mærke til, at der på Trustpilot findes en anden PrimePet(.co... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z karmą dla zwierząt
  2. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Vi elsker vores dyr, men hverdagen kan være travl og shoppingturen til dyrehandlen tung og uoverskuelig. Samtidig ved vi, at det kan være svært at gennemskue hvilke produkter, der er bedst for det enkelte kæledyr. Vi har gjort alt forarbejdet og udvalgt de bedste foderleverandører på markedet — det er din garanti for, at du kun finder kvalitetsprodukter hos PrimePet! Den travle hverdag og det store (uoverskuelige) udvalg af foder til dyr, er fundamentet for vores vision hos PrimePet: At gøre det mindre besværligt at være dyreejer og derved opnå mere tid til nærvær med vores dyr. Du kan handle i vores butik i Højbjerg (Aarhus) eller på vores webshop. ***Foder og tilskud på abonnement*** Vi er bl.a. inspireret af det smarte og tidsbesparende koncept ”måltidskasser”, der hurtigt og nemt tilbyder mange familier sund og lækker mad på bordet hver aften. Vi vil ligeledes gøre det nemt for jer at tilbyde jeres kæledyr måltider af højeste kvalitet, og derfor tilbyder vi abonnementsløsninger på vores varer. Det er super nemt og selvfølgelig uden binding. Du bestiller blot dine ønskede varer én gang, angiver leveringsinterval og vi leverer til pakkeboks, direkte til hjemmet eller til stalden. Dit abonnement kan altid ændres, sættes på pause eller opsiges. Præcis som du ønsker det. ***Rabat på dine indkøb*** Alle kan handle hos PrimePet, men som PrimePet Medlem giver vi bl.a. 10% rabat på alle dine køb (på alle ikke-nedsatte varer). Skal dine varer leveres i det østlige Midtjylland, kan medlemskab af PrimePet PLUS være en oplagt fordel for dig, da du hermed får både 10% rabat og gratis levering! Læs mere om hvilket medlemskab der passer dig, på vores hjemmeside.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

46 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

KØB IKKE HER

Bestilt d. 15/6 og fik bekræftigelse på at de har 2-4 dages levering. Jeg har både henvendt mig via mail og telefonisk, men ingen svare hverken det ene eller det andet sted. Virkelig dårlig service...

20 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Køb dine ting et andet sted.

D. 9. Juni bestilte jeg varer.
Modtog umiddelbart derefter en mail om, at pengene ville blive reserveret, at varerne ville komme indenfor 2-4 dage, og at jeg ville få en besked, når pakken var klar til afsendelse med et medfølgende trackingnummer.
Intet skete!
Den 14. Skrev jeg en mail til PrimePet, om jeg evt. var blevet glemt. Et autosvar tikkede ind med besked om svar indenfor 24 timer.
Intet er sket!
I dag d. 17. juni har jeg ringet 5 gange til butikken, ingen tager telefonen.
Ingen pakke, ingen mail...ingenting!
Men mine penge vil de gerne reservere frem til 11. juli - det er flot! 💩💩💩

17 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Jeg handler tit hos PrimePet

Jeg handler tit hos PrimePet, desværre oplever jeg lange leveringstider. I marts bestilte jeg varer den 15. marts som først blev leveret 28. marts. Pt. afventer jeg besked om levering af en bestilling afgivet 5. juni.

15 czerwca 2025

Helt og aldeles ringe

Helt og aldeles ringe, halvdelen af de bestilte varer havde de ikke, fair nok og blev fint nok informeret herom. De lovede at sende min vare ( hundefoder fra Essentials) hurtigst muligt. Efter 1 uge havde jeg intet hørt og kontakter dem, får at vide, at de har haft problemer med leverandøren, og at de forventer det kommer fredag ( 2 dage senere) Jeg meddeler at hvis ikke de kan afsende fredag ønsker jeg at annullere min order, intet hørt siden…….. Har nu bestilt et andet sted.

4 czerwca 2025

Virkelig god service

Jeg havde bestilt noget hø som blev ved med at ryge retur med fragtfirmaet, ikke fordi jeg ikke havde hentet det, men jeg fik af en eller anden grund aldrig muligheden da pakken aldrig blev leveret til pakkeshoppen. Så Primepet valgte at sende en chauffør hjem til min adresse med min pakke, hvilket var over alt forventning. Iøvrigt en rigtig sød og rar, glad og smilende chauffør som kom med det 😊

17 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Lad værre med at handle hos PrimePet, de snyder med billederne på deres hjemmeside!!!

Jeg købte to kølemåtter i str. L, en til min egen hund, som er en mellemstor labradoodle og en til min mors hund, som er en golden retriever. Desværre var de alt for små og svarede nærmere til en str. S, da ikke engang en mellemstørrelse hund kan ligge på måtten.

Jeg tager kontakt til PrimePet og henviser til de billeder der er på deres hjemmeside af måtten, hvor den ser meget større ud, end den er i virkeligheden. Vi skriver lidt frem og tilbage om størrelsen på måtterne og de tilbyder at sende mig to nye måtter, som er en del større, og som klart ville passe bedre til vores hunde størrelsesmæssigt. Jeg skulle blot betalte for at få dem tilsendt, hvilket jeg i første omgang var lidt uforstående overfor, da jeg jo allerede havde betalt fragt for to måtter, som jeg troede levede op til størrelsen på billederne, på deres hjemmeside. Jeg vælger alligevel at takke ja, for så ville jeg rent faktisk få to måtter der svarede til de billeder jeg har set på deres hjemmeside.

Jeg sender de første måtter tilbage og har fået af vide, at jeg også kommer til at betale for at sende dem retur. Det vil sige, at jeg både har betalt fragt for at få de første måtte tilsendt, betalt for at sende dem retur igen og så skulle jeg også betale for at få tilsendt de store måtter.

Jeg måtte i øvrigt bede dem om flere gange, at sende mig en returlabel, da jeg ikke kunne finde den første de havde sendt. De skrev flere gange, at de havde sendt den en gang og at jeg skulle tjekke efter igen. De skrev også, at returfristen ville udløbe inden for to dage og at de ikke kunne refundere mig beløbet, hvis ikke de havde modtaget måtterne inden da. I og med at de ikke ville sende mig en ny returlabel, så var de også godt klar over, at det var umuligt for mig, at nå at sende måtterne tilbage. Det er SÅ strengt!!!

Efterfølgende sendte de heldigvis en ny returlabel og jeg fik sendt måtterne retur. Herefter tog jeg kontakt til dem og skrev, at jeg ønskede at få tilsendt de større måtter, som de havde tilbudt. De svarede først et stykke tid efter og skrev, at de andre måtter var blevet solgt til anden side. Jeg spørger dem, hvad de så kan tilbyde mig, for når nu de har tilbudt mig de større måtter, men ikke længere har dem, så må de vel tilbyde mig noget andet. Det kunne de så ikke, hvilket vil sige, at jeg har brugt omkring 100 kr. på ingenting, fordi de snyder med billederne på deres hjemmeside og ikke kan tilbyde mig en bedre løsning, som de først havde tilbudt mig.

Det er en rigtig dårlig og utilfredsstillende behandling jeg har fået hos PrimePet og jeg vil råde andre til, at lade værre med at handle hos dem!

15 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice og hurtig levering. Der var problemer med det jeg havde bestilt og de ringede med det samme for at få det afklaret. Der blev hurtig fundet en løsning og jeg fik i stedet et erstatnings produkt uden ekstra beregning selvom det var dyrere end det jeg oprindelig bestilte.

28 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Kanon service og utrolig flinke

Kanon service og utrolig flinke. Får leveret med PrimePet bilen og det spiller bare max! De har gjort mit liv meget lettere 🤩.

Dog er deres hjemmeside en smule langsom 😬,

14 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Hurtig erstatning af beskadiget pakke

Jeg bestilte en bakke den 13 aug om aftenen. Den kom allerede 15 aug om morgenen. Den blev åbnet om aftenen og var beskadiget, så sendte billede.

Allerede den 17 havde jeg end ny uden at skulle igennem rma formular mv, og sende tilbage - en kort email var nok. God og hurtig service hele vejen igennem.

13 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Super godt udvalg og god service

Super godt udvalg i foder, tilskud og plejeprodukter til hest (og andre dyr). Og så bliver man altid taget godt imod i butikken og får god vejledning.

Har både fået prøve på godbidder til min kræsne hest (som jeg endte med at købe en hel sæk af), og også på et produkt, som viste sig at være meget effektivt til et hudproblem, vi har kæmpet længe med på samme hest (et produkt jeg også kommer til at have fast i sortimentet).

Kommer der meget gerne, man føler sig altid velkommen, og kan klart anbefale.

17 sierpnia 2023
Logo PrimePet Danmark

Odpowiedź od PrimePet Danmark

Hej Lea
Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne finde nogle gode løsninger for dig og din hest.
Rigtig god dag 🌞
De bedste hilsner fra Team PrimePet

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej