Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Has anyone heard anything back from this company yet about these cheap fleeces sent to us ? I got a reply saying they’ll send the correct order, but nothing since. Looks like it’s a scam. Not sure wha... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ordered 2 tops from prime outlet. The items are not what I was expecting and the quality of the items was poor. This is not an issue it happens, however I have tried to return the items and the return... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

I ordered a Ralph Lauren jumper. I got a cheap fleece. So far I have sent 7 emails and no response. DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY!! Shocking!! I paid £34 for a piece of rubbish.

Oceniono na 1 z 5

I bought a item few days ago haven’t received no tracking number no email or nothing but proof or payment on my bank statement , Daniel Galloway 07871780296

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z koszulkami
  2. Sklep firmowy

Napisane przez firmę

Hos Prime Outlet finder du mærkevare til overraskende lave priser. Vi har over 8.000 Hummel T-shirts til Danmarks bedste pris. Vi gør os umage for at vores produkter kommer frem til kundeninden for 2 dage.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og tilfreds med…

Hurtig levering og tilfreds med produktet:) Bestiller gerne derfra igen

1 czerwca 2022

Odpowiedź od Primeoutlet

Hej Bente, vi ser frem til at se dig igen på PrimeOutlet shoppen. Dejligt at du havde en god oplevelse.
De bedste hilsner fra PrimeOutlet teamet

Cost,quality of the product

Cost,quality of the product, delivery of the product - perfect 👍

1 czerwca 2022

Odpowiedź od Primeoutlet

Thank you so much for the order and for the good contact.
We hope to see you soon again in Primeoutlet.

Oceniono na 5 z 5

Super firma med kvalitetsprodukter og…

Super firma med kvalitetsprodukter og god hjemmeside der er let at finde ud af (blandt andet fordi modellernes mål er indikeret så man kan sammenligne størrelser)!

9 marca 2022

Odpowiedź od Primeoutlet

Hej Emma, tusind tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er glad for glad for vores hjemmeside og ikke mindst for vores produkt.

Lækre t-shirts

Lækre t-shirts, og så endda til billige penge 😊.

Hej Holger,
Vi er glade for at du blev glad for din Hummel trøje.

Omg I love this!!

Omg I love this!!! These t-shirts are so comfortable and fits sooo good! And the price is like no other🥳 Would totally recommend🤩 10/10

Hi Sebastian,
We are very happy for your 5 stars :)
Best wishes from
Prime Outlet

Mega nice

Mega nice. Så comfy. Det ren hygge blandet med praktisk til sport.

Hej Alex,
mega mange tak for dine 5 stjerne :)

Perfekt!

Skøn kvalitet og design! Jeg bruger den næsten hver dag jeg træner:)

Odpowiedź od Primeoutlet

Tak for din positive anmeldelse Harise. Det betyder meget for os, at du er glad for din t-shirt.

Amazing quality!

Hi Boroka,
Thank you so much for your 5 stars. :)
We hope to see you soon again in our shop.
Best from your team from Prime Outlet

Oceniono na 5 z 5

Mega billigt og fed kvalitet

Fantastisk service, hurtig levering, MEGA billigt og topkvalitet selvfølgelig!

1 marca 2022

Odpowiedź od Primeoutlet

Tusind tak for anmeldelse Lene. Det betyder meget for os, at du er tilfreds.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og en dejlig vare

Hurtig levering og en dejlig vare, Tip top service.

1 grudnia 2021

Odpowiedź od Primeoutlet

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Det betyder meget for os!

Oceniono na 5 z 5

Hurtige så man skulle tro det var løgn…

Hurtige så man skulle tro det var løgn til og levere bestilt varer🥳

2 listopada 2021

Odpowiedź od Primeoutlet

Vi er glade for at leveringen lykkedes så hurtig :)

Hurtig effektiv levering

11 października 2021

Odpowiedź od Primeoutlet

Tak for din positive votering Leif. Vi er glade for at leveringen lykkedes så hurtig.

Oceniono na 5 z 5

Flot og sporty T-shirt jeg løbte hos…

Flot og sporty T-shirt jeg løbte hos jer! Fragten kunne dog være lidt hurtigere. Absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer! Stort thumb herfra 👍

11 października 2021

Hej Otto,
Vi er glade for at du er glad for din nye T-shirt.
Tak fordi du giver os konstruktiv kritik på leveringen. Normalt leverer vi vores pakker inden for 48 timer gennem DAO. Der er helt sikkert sket en fejl, som vi gør os umage for ikke skal ske igen.
HC Leonhard

Oceniono na 5 z 5

En trøje hvor bogstaverne var faldet af…

En trøje hvor bogstaverne var faldet af efter 1 vask - skrev at jeg gerne ville have en ny - der gik få timer - så havde de pakket en ny.
Handler helt sikkert her igen:)

7 października 2021

Odpowiedź od Primeoutlet

Hej Randi, vi er meget kede af at hummel-mærket var faldet af. Det er helt sikkert en sjælden fejl.
Godt at vi fandt ud af en løsning til din tilfredstillelse.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej