Stone Vegas 🇳🇴 Norges Topp Casino Recenzje

Słaba

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Brak wersji ciemnej

Gram głównie wieczorem, a ta biała, jasna strona razi w oczy. Nie ma trybu dark, trzeba kombinować z ustawieniami telefonu. Detal, ale w 2026 roku to już standard, a tu o tym zapomnieli.

Nieprzyjemne poczucie kontroli

Przy rejestracji i później przy wypłacie zadawali tyle pytań o dochody, pracę, źródło środków, że czułem się jak na przesłuchaniu. Rozumiem przepisy, ale inni operatorzy potrafią to zrobić delikatniej. Tutaj miałem wrażenie, że grzebią mi w życiu.

Nieprzyjemny aftertaste po grze

Nawet jak nie przegrywam dużo, po każdej sesji mam tu jakieś takie poczucie niesmaku. Reklamy, bonusy na siłę, dociskanie mailem. W innych kasynach przegrywam podobnie, a jednak czuję, że było spoko. Tutaj zawsze zostaje wrażenie, że ktoś próbował mnie wycisnąć do ostatniej złotówki.

8 sierpnia 2026

Wygrana niższa niż w tabeli

Miałem układ w grze stołowej, który według tabeli wypłat powinien dać konkretną kasę, a rzeczywista wygrana była niższa. Zgłosiłem, kazali zrobić screeny, nagrania, cuda. Jakby zwykły gracz miał to wszystko przygotowane. Ostatecznie stwierdzili, że „wypłata jest prawidłowa”. Czuję się zignorowany.

Granie na raty... dosłownie

Zaproponowali mi jakiś ich wewnętrzny limit kredytowy, że mogę grać, a potem dopłacić. To był moment, kiedy stwierdziłem, że to przesada. Kasyno nie powinno nawet sugerować czegoś w stylu gry na kredyt. Usunąłem konto.

8 sierpnia 2026

Kasyno bardziej męczy niż bawi

Myślałam, że od czasu do czasu pogram dla relaksu, ale sposób, w jaki ta strona krzyczy o każdą złotówkę, mnie zniechęcił. Wyskakujące promo, kolorowe liczby, odliczanie czasu. To nie jest spokojna rozrywka, tylko gonitwa.

Rejestracja z błędami

Kilka razy wywalało mi błąd przy wpisywaniu adresu, potem nie przyjmowało numeru telefonu. Próbowałam na innym mailu, w innej przeglądarce, za trzecim razem przeszło. Już na starcie człowiek ma dość.

Kasyno, które udaje przyjazne

Na stronie pełno tekstów o „dbałości o gracza”, „bezpiecznej rozrywce” i tym podobne. W praktyce wszystko kręci się wokół tego, żeby jak najwięcej wpłacić i jak najtrudniej wypłacić. Po rozmowach z supportem widzę, że to czysta teoria, a codzienność to tabelki i procedury.

Wygrana zniknęła po błędzie

Miałam fajnego hita na automacie, ekran się przyciął, potem wyskoczył błąd i po odświeżeniu już saldo z powrotem jakby nic się nie stało. Screeny mam, napisałam do supportu, ale od tygodnia tylko "sprawdzamy". Słabo to wygląda.

8 sierpnia 2026
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (103 recenzji)