Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Beetje spannend of ik niet of de kleine lettertjes heb heen gelezen. Een vast contract voor 1 jaar, een stuk goedkoper dan bij mijn vorige profider sinds jaar en dag, Vattenfall..... Ik weet het niet... Zobacz więcej
Makkelijk vergelijken. duidelijke site. Overzichtelijke vervolg stappen. Al eerder gebruikt gemaakt van Pricewise en tevreden geweest over het verloop. Nu nav eerdere ervaringen dus weer opnieuw gebru... Zobacz więcej
Ik heb zojuist een nieuw contract bij Vattenfall aangevraagd. Dat proces verliep heel helder, duidelijk overzicht van prijzen. Het is mijn eerste contract met gebruik van zonnepanelen sinds 6 weken du... Zobacz więcej
Onafhankelijke vergelijkingssite voor energie, verzekeringen, Internet & TV en leningen.
Postbus 3359, 1001AD, Amsterdam, Holandia
Odpowiada na 34% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Geen reactie of bevestigen nadat wij gister een autoverzekering afgesloten via Pricewice. Terwijl de ingangsdatum morgen is, omdat we nieuwe auto gaan halen. Kan niet bellen en email krijg je na 10 dagen pas antwoord. Ook de verzekeringsmaatschappij wilt niet helpen en zegt dat we bij Pricewice moeten zijn. Heb A4 pdf van de aanvraag maar bij Inshared zeggen ze dat in bij Pricewice moet zijn voor vragen. Heel vreemd dit!!

Odpowiedź od Pricewise
energie overzicht op site van Pricewise is onbetrouwbaar
Ze zijn niet bereikbaar voor uitleg daarover. Voor 2 woningen bij 2 verschillende energieleveranciers geconstateerd.

Odpowiedź od Pricewise
Altijd goede deals en duidelijk in vergelijking. Geen vage (verborgen) kosten.
altijd zeer tevreden over het advies en aanbod. ze helpen je graag en zijn zover ik weet transparant over hun aanbiedingen. ik kan nog elk jaar goedkoper
Het aanvragen t/m het indienen was werkelijk zo gemakkelijk en overzichtelijk.
Autoverzekering afsluiten ging vlot, helaas het opzeggen hiervan niet. Ben al meer dan 2 maanden bezig hiermee per post, mail en klachtenformulier en geen reactie tot heden. Belangrijk om te weten is dat Pricewise een tussenpersoon is tussen de verzekeraars dus kijk goed uit met het afsluiten van verzekeringen. Deze zaak heb ik nu overgedragen aan een jurist, zo moeilijk moet het toch niet zijn pricewise??

Odpowiedź od Pricewise
Het vergelijken en overstappen ging heel makkelijk en snel.
Zeer makkelijk om over te stappen.
Tevreden met de Cashback aanbiedingen!
Uitstekende ervaring met mijn bestellingen.
Ik heb via Pricewise mijn energiecontract overgesloten. De vergelijker was duidelijk en ik zag direct waar ik het goedkoopst uit was. Het overstappen zelf ging eigenlijk vanzelf; ik hoefde alleen mijn gegevens in te vullen en de rest werd geregeld. Bevestiging kwam snel binnen. Prima ervaring, volgend jaar weer.
I managed to switch by energy supplier very easy.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.