Co prawda przesyłka została wysłana i…
Co prawda przesyłka została wysłana i próbowała być dostarczona , ale nie było mnie w kraju gdy listonosz chciał dostarczyć przesyłkę. Gdy wróciłam nie zastałam awizo w skrzynce wiec udałam się na pocztę i okazało się, że przesyłka zaginęła. Dostałam oficjalne pismo z poczty potwierdzające, że przesyłka jest zaginiona. Po skontaktowaniu się z pricelulu i wytłumaczeniu Sytuacji zero reakcji z ich strony , odpisywali ze przesyłka została dostarczona , mimo że wysłałam im wszystkie dokumenty z poczty. Nic ich nie obchodziło. Nie można było się z nimi dogadać , nie chcieli oddać pieniędzy ani skontaktować się z pocztą.
Na poczcie powiedzieli, że bez problemu oddadza pieniądze za przesyłkę ale musi skontaktować się z nimi sprzedający, którego to nie obchodziło. Po wielu , wielu wiadomościach odpuściłam kontakt z pricelulu i skontaktowałam się z bankiem , który dopiero oddał mi moje pieniądze.
Kontakt z pricelulu tragiczny i nie można z Nimi rozwiązać żadnej sprawy. Prawie straciłam pieniądze gdyby bank mi nie oddał.

Odpowiedź od Pricelulu