Svindelside med varer som ikke har noget med beskrivelserne at gøre. Købte action kamera hos GLACIVA pga en rigtig god test og beskrivelse. Kameraet blev leveret af Prettytech. Testen viste... Zobacz więcej
Prettytech Dk
Zobacz, co mówią recenzenci
Beställt från Prettytech SE Pretty-techs dammsugare är egentligen från ett företag som heter prettyCare och tar hem dammsugare till Sverige. Det blev fel med min leverans men när jag väl kontaktade... Zobacz więcej
Scam företag, håll Er borta. Jag har under 4 månaders tid jagat support alternativt reservdel på min 4 månader gamla W300, köpte den enbart tack vare att Klarna finns med, och någon bäst i test sida,... Zobacz więcej
Detta är en usel produkt, totslt värdelös! Den har ingen sugeffekt överhuvudtaget. Vid returer gör de avdrag för ett flertal orsaker. Den adress de ger för retur är en privatperson i Kina, trots att... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Just a good as a full size expensive vacuum
I have no luck with vacuum cleaners AT ALL. I’ve had expensive ones and I’ve had cheap ones. I’ve only had this one a few weeks BUT let me tell you this brand is awesome! The only complaint I have is that the canister could be bigger. Reviews I saw said it works for about 30 min on a charge but it seems to work longer than that for me. I have mostly hard wood floors and a large rug in my living area and it picks up everything and the suction on it seems great. For the price you really can’t beat it. I love it. I’ve recommended it to several of my friends and family I can’t say enough about how much I love it.
VARNING!!!!
VARNING!!!!
Jag har tyvärr samma upplevelse som ni andra som sågar detta oseriösa företag som bara lurar en på först en urusel produkt som inte gör det den ska och sen vägrar att betala tillbaka pengarna man lagt ut för vara. Detta TROTS att man returnerar den inom den tid som är tillåten (3 månader, enligt deras egen hemsida.)
Jag fick dessutom betala drygt 600 kronor i returkostnad själv. Jag har mailat dom upprepade gånger. Ibland svarar de och säger att de ska betala tillbaka pengarna inom en viss tid, medan de totalt struntar i de flesta meddelande. 2.600 kr för dammsugaren + drygt 600 kronor helt åt skogen och en produkt som jag inte ens velat behålla Hotade med att polisanmäla dom i senaste mailet, men har ej fått någon respons på det. Tyvärr så skrattar de nog bara åt en och tackar för pengarna. Polisen kan rimligen heller inte göra så mycket.
Oerhört tråkigt och frustrerande att råka hamna i klorna på den här typen av sjuka människor.
/Marcus
VARNING
VARNING! Köp inte en dammsugare från PrettyTech! Totalt uselt företag och produkt!
HOLD JER LANG VÆK!!
HOLD JER LANGT VÆK!!! Virkelig beskidt og flabet kundeservice. Har betalt 500,- for at sende deres l**t retur, men så nægter de at betale told afgift og afviser modtagelsen. Fusker kinesisk virksomhed, som elsker at tage r***n på folk. Sørgeligt at jeg ikke fik læst trustpilot anmeldelserne inden bestilling. Man lærer jo af sine fejl, denne gang på en dyr måde 🤦🏽♀️ Forstår ikke at Klarna støtter deres svindler virksomhed. 😡
Bra dammsugare för den billiga pengen!
Beställt från Prettytech SE
Det blev fel med min leverans men när jag väl kontaktade dom skickade de en ny direkt och kom 2 dagar senare.
Dammsugaren håller vad den lovar och är väldigt prisvärd. Rekommenderas för den vardagliga dammsugningen (speciellt om man har djur som fäller mycket).
Jeg kan kun sige, hold dig langt væk!!!
Jeg kan kun sige, hold dig langt væk!!!
Falsk 'bedst i test'. Umuligt at annullere og sende tilbage.
Jeg blev snydt fordi jeg glemte at tjekke firmaet her først.
Ønsker du at returnere støvsugeren tilbyder de 5% afslag og du beholder den. Jeg tænker man skal foreslå mindst 50%
Returnering var ugyldig. Fragt og produkt ikke refunderet…
Jaaa som mange andre har skrevet, så er produktet forfærdeligt…
Jeg prøver i øjeblikket at få det returneret, hvor retur adressen er i Kina.
Ikke nok med det, så har UPS meldt returadressen ugyldig. Så jeg står nu med en regning på 1000+ kroner for fragten, og ikke refunderet produktet heller…
Spar jer selv for dette produkt!
ADVARSEL!!
Dårlig kundeservice. Jeg annullerede ordren dagen efter jeg havde bestilt støvsugeren, men fik at vide det desværre ikke var muligt, da de allerede havde afsendt den. På det tracking nummer jeg fik udleveret fremgik det imidlertid, at den først blev afsendt flere dage senere. Men jeg skulle ikke være urolig, jeg havde intet at frygte for de lovede en 90 dages tilfredsheds garanti - hvis bare jeg selv betalte fragten retur.
Da jeg fik produktet viste det sig at være det argeste L O R T. Den kan ikke tage støvet i hjørnerne og jeg må støvsuge det samme område flere ad flere omgange før end den har taget alt snavs. Desuden holdte den kun strøm i 15 min på trods af, den var fuldt opladet.
Lad jer ikke narre af falske test, der kårer dette produkt som det bedste. Hold jer væk fra Prettytech!
Pretty Tech støvsuger
Jeg købte også støvsugeren efter at have læst anmeldelserne. De trak pengene meget hurtigt, men jeg fik dog leveret støvsugeren efter ca 1 måned. Men den lever på ingen måde op til mine forventninger.!
Hver gang jeg løfter støvsugeren fra gulvet, ryger alt det ud som er blevet suget op.
Hvor er det bare smadder ærgerligt, at man ikke kan regne med Trust pilots anmeldelser.
Burde forbedre kommunikationen
Jeg bestilte støvsugeren den 1. maj. 10 dage senere blev beløbet trukket fra min konto, uden at de sendte opdatering om levering. Da jeg spurgte, skrev de, at varen var forsinket 6-8 dage yderligere pga. travlhed.
Det link, de sendte til leveringsstatus, gik til deres egen hjemmeside, og der stod blot "No delivery information yet. Try later". 23 dage senere var der stadig intet nyt. Opdatering 27/5: 25 dage efter bestilling modtog jeg pludselig en sms fra BRING om, at der var en pakke til mig fra B2C Europe NL, og det viste sig at være støvsugeren. Man skal holde den tændt på høj sugestyrke lidt tid efter, at der er suget skidt op, for at det ikke ryger ud igen. Ellers er den fin, og alle dele var med i pakken, som vist på billederne.
PrettyTech burde opdatere teksten på deres hjemmeside, så det er korrekt, og så burde de sende statusinfo. til kunden - især fordi leveringstiden er så lang.
Læste bedst i test
Læste bedst i test, men fik ikke tjekket pålideligheden af virksomhed her på TP.
1. Afbestilte købet samme aften, som jeg havde bestilt. 5 dage efter modtager jeg en e-mail med beskeden, at varen desværre er afsendt og afbestilling umulig. 30 minutter efter modtager jeg endnu en mai, nu med shopping information - varen er nu afsendt.
2. Støvsugeren er af ringeste kvalitet (fås i anden farve og andet mærke til 495kr i Aldi!) og lever på ingen måde op til beskrivelsen.
3. Testanmeldelsen er med overvejende sandsynlighed fabrikeret af svindlerne.
4. Jeg har efter 1 uges brug kørt støvsugeren på genbrugspladsen. Gider ikke engang forsøge at gøre krav gældende overfor svindlerne.
Selv om jeg ikke tror at de læser det
Selv om jeg ikke tror at de læser det , men bestilte en støvsuger fordi der stod bedst i test, men skulle nok ha lyttet til advarsels lamper , og ha tjekket trustpilot først..Det tager næsten 1 måned , viser sig at komme fra Kina, hvad man ikke kan se på hjemmesiden. Da pakken endelig kommer til pakkeshop , ser den meget lille ud, så tvivler på at det kan være noget værd , vælger ikke at modtage pakken , Det hele har så kostet 280 kr, Det er også en slags penge , men bedre end at miste 1800 kr . Jeg har lært ikke at tror på bedst i test anmeldelser , og 100 tjekke hjemmesider grundigt.
Jeg vil ikke anbefale prettytech
Har någon har rätt adress till den…
Har någon har rätt adress till den företaget.
Jag ska avbeställa den
Tack
Køb ikke herfra
Gør jer selv en tjeneste og køb ikke herfra. Det er scam! Der er ikke kundeservice som beskrevet, min mor købte fra denne side- jeg annullerede ordren 30 min efter. Fik svar på engelsk 3 dage efter at “ordren desværre var afsendt”.
VARNING
Varning. Spara dina pengar. Köper du en dammsugare av Prettytech blir du grundlurad. Dammsugaren är dålig och uppfyller inte något av det firman lovar. Företaget är ett blufföretag, existerar inte i verkligheten. Gör inte samma misstag som jag gjort. Köp något annat för pengarna.
VARNING SCAM
Prettytechs dammsugare uppfyller inte…
Prettytechs dammsugare uppfyller inte det man i annonsen utlovar om sugkraft. Kommer att ha ett kort liv innan den hamnar i elektronikåtervinningen. Vill man göra skillnad så undviker man denna produkt som aldrig borde ha tillverkats.
Fremragende service
Det første produkt vi modtog gik hurtigt i stykker ved en fejl, men der gik ikke mere end 7 dage før vi modtog en helt ny støvsuger efter mail-korrespondence med en meget behjælpelig og venlig person fra kundeservice. Støvsugeren er den bedste, vi har haft af trådløse. Stor anbefaling!
Jeg har bestilt torsdag den 13
Jeg har bestilt torsdag den 13. april 2023. Fortryder mit køb, lørdag skriver jeg at jeg vil annullere, det har jeg ret til. De skriver at varen er sendt? Jeg har intet modtaget besked om at varen er sendt. Hold jer væk fra dem, de vil trække 15% af mit køb! Skal lige siges at jeg skal betale igennem Klarna, med faktura. Så de vil trække et beløb, som jeg endnu ikke har betalt, og varen som de mener er sendt, har jeg intet besked fået om.
Fuldstændig latterlig firma.
Bedrägeri. UNDVIK!
Detta är ett scam företag som köper PrettyCare produkter för ett billigt inköpspris, och döper om dem till PrettyTech och säljer vidare för ett högre pris. Dem har endast kontakt via mejl och om du försöker cancellera ordern så kommer dem att neka dig. Om du lyckas cancellera ordern så är du skyldig att betala 15% enligt deras villkor på hemsidan. Ingen är skyddad av ångerrätten eller konsument köplagen. Undvik detta företag.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.