Mobilne kasyno po jednym spinie odsyłało mnie do lobby. Nie problem z internetem, bo inne strony działały, tylko ten slot zachowywał się dziwnie. Zmiana urządzenia nic nie zniknął po ponownym logowani... Zobacz więcej
Support poprosił o ten sam dokument, który KYC oznaczyło jako approved dzień wcześniej. Nie chodzi o czas, tylko o to, że nikt nie czyta historii konta. Numer #73642 istnieje, ale nic nie wyjaśn... Zobacz więcej
Mobilne kasyno po jednym spinie odsyłało mnie do lobby. Nie problem z internetem, bo inne strony działały, tylko ten slot zachowywał się dziwnie. Nie wyglądało To jak wina jednego telefonu.
zdjęcie dowodu zaakceptowano mailem, a profil kasyna nadal pokazywał rejected. Nie wiem, który komunikat traktować poważnie, bo support cytuje oba. O 23:45 panel nadal pokazywał to samo.
Plee Casino | Fast Payouts Online Casino
Polska
- prestigepalace.site
Mobilne kasyno po jednym spinie…
Wysłałem rachunek za prąd wieczorem
Wysłałem rachunek za prąd wieczorem, kasa nadal blokowała wypłatę następnego dnia. Czat odpisał, że dział KYC sprawdza, ale nie podał nawet zakresu czasu. Sprawdzone
Login do kasyna zapętlił się trzy razy…
Login do kasyna zapętlił się trzy razy zanim zobaczyłem kasę. Potem sesja wygasła w trakcie uploadu KYC, więc plik trzeba było wysyłać od nowa. Sprawdzałem ponownie o 8:26. super.
Slot na iPhonie SE stanął w środku…
Slot na iPhonie SE stanął w środku rundy.
Saldo spadło, ale historia gry nie dodała żadnego wpisu po refreshu??
Sprawdzone o 8:12 Ticket 59374 nadal bez konkretu.
Na LTE w pociągu cashout button znikał…
Na LTE w pociągu cashout button znikał za klawiaturą. Mogłem uzupełnić kwotę, lecz ostatni krok wypłaty utknął na ekranie eh Zgłoszenie #16305 wisi bez konkretnej decyzji
Baner pokazał free spiny
Baner pokazał free spiny, panel konta już nie. Timer działał, support wkleił regulamin i uznał temat za zamknięty:(Problem nie zniknął po ponownym logowaniu.
Krótka sesja zostawiła brakującą rundę
Krótka sesja zostawiła brakującą rundę, kolejkę czatu i pustą historię. Jak na jedno wejście do kasyna, trochę za dużo przypadków naraz. Panel kasyna nadal trzymał
Bonus świecił jako aktywny
Bonus świecił jako aktywny, a Fire Joker pokazał grę z realnych środków.
W historii rund nie było prostego rozbicia sald.
Ticket #55913 dostał tylko automatyczny update.
zdjęcie dowodu zaakceptowano mailem
zdjęcie dowodu zaakceptowano mailem, a profil kasyna nadal pokazywał rejected.
Nigdy nie dostałem kasy.
Time-out był aktywny w profilu
Time-out był aktywny w profilu, ale login do kasyna nadal działał. Panel pokazał saved, a potem zachował się jakby ustawienia nie było. nie wyglądało
Wagering po Moon Princess nie miał…
Wagering po Moon Princess nie miał sensu na pierwszy rzut oka.
Ekran bonusu nie mówił jasno, że wkład gry jest tak niski.
Historia konta i potwierdzenie miały różny czas.
Reload nie aktywował się mimo wpisanego…
Reload nie aktywował się mimo wpisanego kodu.
Historia transakcji była pusta na tanim…
Historia transakcji była pusta na tanim Androidzie, a laptop pokazywał wypłatę
Dwa ekrany tego samego konta kasyna, dwa różne obrazy
Sprawdzałem ponownie o 18:11
Kolejka live chat zeszła prawie do…
Kolejka live chat zeszła prawie do końca, po czym kasyno mnie wylogowało. Przy zablokowanym payoutcie to był żart bez puenty. Na hotelowym Wi-Fi było bez zmiany.
Dokument rachunek za prąd pojawił się…
Dokument rachunek za prąd pojawił się jako brak po raz kolejny. Cashout stoi, a panel kasyna daje tylko ogólny komunikat. Sprawdzałem ponownie o 8:36.
Na małym ekranie slot zatrzymał się w…
Na małym ekranie slot zatrzymał się w najgorszym momencie. Saldo się zmieniło, a lista rund wyglądała, jakby nic nie zaszło eh Sprawdzałem ponownie o 7:19. eh
Filtr dat mówił brak transakcji
Filtr dat mówił brak transakcji, a cashier pokazywał tę samą wypłatę. Dwa miejsca w kasynie, dwa wyniki, zero wyjaśnienia:(Nie wyglądało to jak wina jednego telefonu.
Grałem w Big Bass Bonanza
Grałem w Big Bass Bonanza, a licznik wagering prawie nic nie doliczył.
Dopiero później zobaczyłem mały zapis o udziale tej gry. Zobaczyłem to ponownie po 17 minutach
Reload bonus świecił na banerze
Reload bonus świecił na banerze, ale przycisk claim był szary cały wieczór. Po odświeżeniu strony zniknął też opis obrotu, zostało tylko puste pole.
pokazywał to samo.
eh