Jeg er blevet henvist igennem PFA, og har kun haft udfordringer med at få kontakt til en "konsulent" som de kalder det. Har talt med to medarbejdere i prescriba, de var begge søde og hjælps... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Desværre har arbejdspladsen skiftet leverandør til Prescriba. Hjælp herfra skal man ikke forvente. Fejlagtig journalføring vedr. forløbet ! Fejlagtige personlige oplysninger registreret (fødselsda... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Må indrømme, at jeg var noget skeptisk ved at skulle bruge Prescriba via min sundhedsforsikring i Tryg efter at have læst flere dårlige anmeldelser på Trustpilot. Min skepsis var dog helt ubegrunde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prescriba er et sundhedshus med 18 års erfaring med sundhed, forebyggelse og psykologisk rådgivning.
Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Min søn og jeg skulle have hjælp efter en voldsom oplevelse. Men det er åbenbart svært at få en psykolog. Har måtte kontakte dem utallige gange for at få hjælp. Har måtte give min psykolog tid til min dreng, og så må jeg selv finde en.

Odpowiedź od Prescriba
Det virker som et underbemandet callcenter, med et dårligt IT system - eftersom man igen og igen skal give de samme oplysninger!
Burde man ikke spørge TRYG om et større tilskud til servicen eller bemandingen, da jeg ikke tror de ønsker sig utilfredse kunder!

Odpowiedź od Prescriba
Jeg havde brug for en psykolog ovenpå en voldsom oplevelse, og mindre en 24 timer efter første samtale med Prescriba, fik jeg første tilbud om en psykolog.
Desværre var det pga. lokationen ikke er mulighed for mig at komme der til, så jeg måtte afslå. Men inden der var gået en uge fik jeg et tilbud om en psykolog i kort afstand til min bopæl.
Jeg har desuden været og er stadig glad for den psykolog, jeg fik tildelt.

Odpowiedź od Prescriba
Får tildelt en psykolog, hvis speciale på ingen måde, er det der er behov for. Derudover har psykologen været smidt ud af sygesikringsordningen grundet grov overtrædelse af overenskomsten…. Og hun har en sidebeskæftigelse som clairvoyant. Ringer derefter til Prescriba for at få tildelt en mere troværdig og egnet psykolog. Får kun fat i en sekretær - rykker 2 gange, men ingen ringer tilbage! Får derefter en aftale med mit forsikringselskab, at jeg kan finde en psykolog selv.
Prescriba får ingen stjerner herfra!

Odpowiedź od Prescriba
Deres behandlingstid er alt for lang, de behandler ikke sagerne korrekt og er umulige at komme i kontakt med. Skod firma. Håber min forsikring dropper det her firma - ellers dropper jeg Tryg!
Jeg har skrevet en dårlig anmeldelse vedr. behandlingen af min sag mht. fysioterapi og har modtaget svar fra Prescriba om, at de ikke har noget med fysioterapi at gøre : DET PASSER IKKE !!!!
Jeg har netop gennem Prescriba fået 'tilkendt' fysioterapi som skulle have været dækket af min sundhedsforsikring, men som Prescriba i den grad gjorde det MEGET besværligt at få tilkendt - jeg er stadig i besiddelse af de mails I har sendt vedrørende denne sag, så lyv ikke - det gør mig bare SÅ VRED. Også fysioterapien som I 'godkendte' kan bekræfte dette !

Odpowiedź od Prescriba
My insurance works with Prescriba, and I had no choice but to go through them. Two months after contacting Prescriba they still haven't provided any help, nor they have called to explain what is going on. I am trying to cancel my request, but I am unable to contact them- I don't have the whole day to hold the line until they pick up, and there is no email contact option.

Odpowiedź od Prescriba
Mit forsikringsselskab samarbejder desværre med Prescriba - de er svære at komme igennem til, har ringet forgæves hertil 3 gange nu, hvor de enten siger man skal ringe på et andet tidspunkt eller vil ringe tilbage, men ikke gør det.

Odpowiedź od Prescriba
Vi fik ingen hjælp af Prescriba til vores datter, som er blevet påført alvorlig skade.

Uprofessionel og useriøse.
Jeg har fået tildelt psykolog hjælpe mig. igennem tryg sundheds sikring, og det har ikke lykkedes Prescriba at stille op med en passende psykolog før efter 6 måneder!
Så har jeg selv fundet nogle forskellige der havde akutte tider. Blev så lovet at de ville betale, men fordi at den ene hedder ocd klinikken og jeg har haft en snert af ocd tanker i mit angst og stress forlængelse af depression og det udnytter de til de ikke engang vil betale et tilskud på 800kr ud af 1600kr selvbetalt pr. Session, det har ikke været andet en en stor boksekamp med prescriba.
Find et forsikringsselskab der ikke bruger dem. Det vil jeg forsøge nu! HELDIGVIS ejer jeg virksomheden og skifter nu forsikringer for mig og mine ansatte! Tænk hvor dårligt jeg er blevet behandlet i en periode hvor man burde have hjælp!
Uprofessionel og useriøse.
Jeg har fået tildelt psykolog hjælp til mit barn igennem PFA sundheds sikring, og det har ikke lykkedes Prescriba at stille op med en psykolog.
Først tilbud de os, en erhvervs psykolog med special i personaleledelse, som vi takkede nej til, da vi ønskede at vedkommende havde noget familie/børn/unge erfaring.
Efter meget langt tid, få vi tildelt en, som kun har konsultation lørdag formiddag. Det takker vi ja til, men det viser sig, at det hellere ikke er hvert lørdag hun kan, og vi får tre konsultationer som ender med at strække sig over mange måneder. Efter tredje konsultation, sagde psykologen til mit barn, at hun vil ringe for at aftale næste konsultation.
Vi venter og intet sker, hun ringer aldrig, til gengæld får jeg en mail fra Prescriber, at mit barns forløb er afsluttede.
Jeg ringer og fortæller, at vi kun har fået 3 konsultationer, og at vi venter på at psykolog skulle ringe.
De beklager meget det useriøse forløb, og lover at finde en mere troværdig psykolog.
Samme dag bliver jeg ringet op af en anden psykolog, som præsentere sig som ”børn og unge erfaren”, og lover at kunne tilbud et løbende forløb.
Det aftaler vi, og hun ringer til mit barn for at præsentere sig og aftale en tid.
De aftaler tid til ugen efter, og hun ringer tilbage for at sige at hun har talt med barnet og at kemien var god, og at hun glæder sig.
Dagen inden konsultation, ringer hun til mig og beklager at hun ikke vil tager barnet imod, da hun ikke mener at havde erfaring nok, med teenager børn.
Alt i alt en absolut useriøs og respektløs behandling af mennesker helle vejen igennem.
Jeg vil fraråde på det kraftigste at benytte Prescriba for at få tildelt psykologhjælp.
Desuden har jeg ikke kunne finde mange af de tilknyttede psykologer, i listen af stats autoriserede praktiserende psykologer. Så et minus også på troværdighed.

Odpowiedź od Prescriba
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.