Altid super god service, også når varen sendes retur. Jeg troede, jeg havde købt en brun kjole, det stod der i beskrivelsen af varen, men den var sort. Hvilket jeg desværre ikke opdagede, før jeg fik... Zobacz więcej
Det er faktisk den bedste service, jeg har fået i lang tid. Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Jeg skulle have en bluse byttet til en anden størrelse, og den kom også dagen efter je... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale dette tøjmærke det sidder godt god pasform og tøj som har god holdbarhed. Kvaliteten af tøjet er godt. Knapper og syninger holder. Som kunde skal du ikke vente længe p... Zobacz więcej
Dejligt med god gammeldags kundeservice ;o) Trods forkert fremsendt kjole har jeg kun rosende ord. Jeg kontaktede firmaet der beklagede fejlen. Jeg oplyste at jeg skulle bruge kjolen 2 dage efter, så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Spar 12% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hurtig levering 1-3 dage. Gratis fragt over 499,-
Rudolfgårdsvej 15B, 8260, Viby J, Dania
- lotte@prepair.dk
- prepair.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
God oplevelse.
Er meget glad for at handle hos PREPAIR, deres tøj er super af lækker kvalitet og god pasform.
Super service ifm. køb af den skønneste kjole. Det er ikke sidste gang, jeg svinger kortet her🤩
Altid hurtig levering og hurtig ved…
Altid hurtig levering og hurtig ved returvarer.
Gode varer, jeg køber tit hos dem
Hurtigt og effektiv.
Hurtigt og effektiv.
Super kjole pånær statisk elektricitet.
Super service. Penge tilbage, da jeg reklamerede for at kjolen var sat ned, umiddelbart efter køber
Super service og hurtig levering ❤️
En lækker kvalitet skønt at have på
Frábær þjónusta og jakkinn flottur
Meget fin vare og hurtig levering😊
Super fin vare og størrelser er gode👍🥰
Super hurtig levering og smukke kjoler
Hurtig levering varer lever op til…
Hurtig levering varer lever op til billeder så alt gik som forventet
Vare levede op til forventningerne og…
Vare levede op til forventningerne og hurtig levering.
Yndlings brand
Yndlings brand. Hurtig levering og tøjet var i den bedste kvalitet. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler med Prepair ❤️
10/10 oplevelse
Købte noget tøj til min kæreste fra PREPAIR og det var verdensklasse. Hurtig levering, størrelserne på tøjet var som beskrevet og mega lækker kvalitet. Klar anbefaling !
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet, og forventet str. var nemt at finde og vælge, samt en hurtig levering.
Positiv oplevelse
Positiv oplevelse. God og nem hjemmeside. Nem at handle på. Hurtig og god service. Handler klart igen hos dem. Varmt anbefales.
Lækkert tøj
Lækkert tøj som kan bruges til hverdag og fest. Jeg har været mest interesseret i deres tunika/kjoler som kan “dresses” op og ned afhængig af humør. Dejligt afslappende og blødt materiale.
Er rigtig glad for mine køb hos Prepair.
Anbefaling herfra
Top kvalitet
Jeg kan varmt anbefale alt fra Prepair. Kvaliteten er i top og altid smart design.
Jeg er virkelig fan af Prepair
Jeg er virkelig fan af Prepair, deres tøj er i virkelig høj kvalitet, det er lækkert at have på, det kan vaskes og vaskes og det bliver bare ikke slidt, så kvaliteten er 100 % i top.
Jeg er vild med alle de forskellige lækker print der er, der er noget for hver en smag og der er tænkt på hver mindste detalje, og man føler sig smukt klædt på når man træder i deres tøj.
En anden ting der er utrolig fedt, er at tøjet dækker godt på størrelse, de går fra XS til XXL og det er det er fedt om man er en 34 eller 44 så kan man ligne en million.
Jeg er og bliver kæmpe fan af Prepair, jeg har skabet fyldt med Prepair og jeg elsker det.
En anden ting er at hos Prepair er de altid så hjælpsomme og søde og servicen er 100 % i top.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.