Altid super god service, også når varen sendes retur. Jeg troede, jeg havde købt en brun kjole, det stod der i beskrivelsen af varen, men den var sort. Hvilket jeg desværre ikke opdagede, før jeg fik... Zobacz więcej
Det er faktisk den bedste service, jeg har fået i lang tid. Jeg fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem. Jeg skulle have en bluse byttet til en anden størrelse, og den kom også dagen efter je... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale dette tøjmærke det sidder godt god pasform og tøj som har god holdbarhed. Kvaliteten af tøjet er godt. Knapper og syninger holder. Som kunde skal du ikke vente længe p... Zobacz więcej
Dejligt med god gammeldags kundeservice ;o) Trods forkert fremsendt kjole har jeg kun rosende ord. Jeg kontaktede firmaet der beklagede fejlen. Jeg oplyste at jeg skulle bruge kjolen 2 dage efter, så... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Spar 12% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Hurtig levering 1-3 dage. Gratis fragt over 499,-
Rudolfgårdsvej 15B, 8260, Viby J, Dania
- lotte@prepair.dk
- prepair.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Prepair. Leveringen var hurtig, og jeg modtog tøjet allerede kort tid efter bestilling.
Desværre passede en af bluserne ikke, men returprocessen var utrolig nem. Jeg brugte GLS til returneringen, og allerede dagen efter havde jeg pengene tilbage på min konto.
Virkelig god service og en problemfri oplevelse hele vejen igennem – det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der!
Det er tidløs tøj
Det er tidløs tøj, der holder til alle tider og situationer. Helt enkelt.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, købte en flot skjorte , kun ros herfra.
Skønne skjorter og god og nem service
Hurtig ekspedition og god opfølgning. Da jeg havde glemt at hente min bestilling personligt, blev jeg ringet op af en medarbejder der ville følge op på, at jeg ikke havde afhentet min bestilling, og sammen fandt vi en god løsning på hvordan jeg fik min bestilling.
Det var let at bestille
Det var let at bestille, jeg fik rabat og bukserne passede perfekt..what not to like
Altid hurtig ekspedition og afsendelse 👏
Købte en gave til min mor
Købte en gave til min mor, super flot produkt, hurtig levering og en meget glad mor :-) derfor kan jeg klart anbefale Prepair som en seriøs virksomhed med flotte produkter og top kvalitet.
Jeg kan varmt anbefale dette tøjmærke…
Kvaliteten af tøjet er godt.
Knapper og syninger holder.
Som kunde skal du ikke vente længe på dine vare når du bestiller direkte ved firmaet.
Så en klar anbefaling herfra.
Har handlet flere gange med Prepair
Har handlet flere gange med Prepair. Og de er super hurtige og der er hurtigt svar hvis bare skal byttes.
Men oftest passer tingene.
Kan kun anbefale dem.
Super go kvalitet og pasform
Super go kvalitet og pasform. Elsker jeres styles, og handler helt sikkert hos jer igen
Jeg giver 10 stjerner 🌟
Super god service,- med søde medarbejdere ❤️og ingen problemer med returvare🙏🏻
Mega hurtigt levering og ombytning 👏👍👌Jeg er kæmpe fan❣️Og giver 10 stjerner🌟
Fantastisk service
Fantastisk service - og super lækkert tøj som altid 👌👏. Er meget tilfreds med alle mine køb 🤗
Vh Lisbeth
Meget venlig betjening ved ombytning…
Meget venlig betjening ved ombytning til anden str.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service, lækkert tøj , og skal noget sendes retur, går det så nemt 👏
Bianca Blouse… med lugt af kemi.
Jeg har lige fået Bianca Blouse tilsendt.. Alt ved handel og levering er fint, men den lugter simpelhen så meget af Kimi… jeg har vasket den 2 gange nu og der er stadig en kemisk lugt…. Det er ikke rart og jeg tænker på hvor pokker den kommer fra🤔
Det er IKKE i orden
Jeg har ofte købt tøj hos Prepair og altid fået det jeg regnede med, men denne gang passede de mål, som stod i beskrivelsen ikke. Jeg sender retur, efter at have mailet med en medarbejder, der skriver, at jeg bare skal henvise til hende, så skal jeg ikke betale retur port. Det kom jeg så til - efter endnu en mail får jeg så 39,- retur, men retur gebyret er 49,- !!!!! Det er IKKE i orden, at man giver med den ene hån og tager med den anden, især når det er misinformation på hjemmesiden, jeg er meget utilfreds og regner ikke med at vende tilbage som kunde. Jeg vil finde mig et nyt yndlingsmærke!!!!

Odpowiedź od PREPAIR
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Er meget glad for jeres forskellige styles, passer fint til mig. Mvh Jytta Jepsen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.