Jeg er ked af at skulle være den første der ikke giver 4 eller 5 stjerner, men det var sgu en underlig omgang. Selve bilsalget gik fint og inden underskrift kunne alt lade sig gøre. Der var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Inni użytkownicy przeglądali również
ignorere, lyve
Jeg købte en bil for 6 måneder siden. Maskinen havde problemer fra starten. hans mekaniker tjekkede og sagde, at han ikke kunne finde noget. men VW centeret sagde problemerne, og han gjorde ingenting. Der er allerede gået 4 måneder, bilen er ikke fikset, det tager bare tid. hvis du ringer til Alexander, svarede han aldrig, han ignorerer besværet. Jeg vil aldrig anbefale sådan en sælger, den er kun god indtil bilen sælger. når det kommer til at tage ansvar, begynder hele spillet. Jeg har alle beviserne på, hvad der sker med ham. Jeg anbefaler ikke, køb kun biler fra pålidelige sælgere.
Jeg købte min Touran
Jeg købte min Touran af Alexander for 2 år siden og jeg har også være tilfreds med købet. Selv da jeg oplevede en lille mislyd fra udstødningen, blev det lavet omgående. Jeg kan kun anbefale dette firma
Kun tre stjerner
Selve bilsalget gik fint og inden underskrift kunne alt lade sig gøre. Der var snak om at modregne 1500-2000 hvis jeg leverede vinterdæk med fra byttebilen (mod køb af helårsdæk til den nye bil) og Alexander ville forsøge at få pengene tilbage for den forsikring jeg havde tegnet på den gamle bil (da jeg ikke have brugt den og Alexander forhandler samme forsikring).
Efter afhentning af bil blev der lidt stille. Jeg rykker ham flere gange for at høre hvad status var på forsikringen, men hører ikke noget. Til sidst får jeg svar med beskeden om at vi dropper det. Min frygt er at han ikke engang har forsøgt og har brugt det som et salgsargument.
Nå, jeg fik sat nogle helårsdæk på bilen og da jeg spurgte ind til hvordan vi modregner de vinterdæk, jeg leverede med byttebilen, kom ham med forklaringen at det jo var prisen for montering og at han aldrig havde hørt om de 1500-2000 kr. Øhhh… Vi har snakket MEGET forbi hinanden.
Jeg ved ikke om Alexander bevidst er ude på at snyde, men det er sjov at alt kan lade sig gøre inden salg og intet kan lade sig gøre efter salg. Jeg siger heller ikke at man ikke skal købe bil ved Alexander, men sørg for alt i verden for at have ALT på skrift, så der ingen misforståelser er. I virkeligheden kan jeg godt genkende mange af de positive ord fra de øvrige anmeldelser. Jeg fik bare ikke en særlig god oplevelse til sidst.
En oplevelse i verdensklasse!
Dette bliver en lang anmeldelse, men færre ord kan ikke beskrive den fantastiske oplevelse jeg havde. Jeg har købt en nyere Opel Corsa hos Premium biler, hvor indehaveren Alexander, simpelhen gjorder bilkøbet til en leg helt fra start til slut.
Allerførst havde jeg blot udfyldt en blanket omkring en byttepris på min gamle bil, men et par minutter efter ringede Alexander mig op, og vi fik en super god snak om det bilkøb jeg overvejede. Gennem hele processen var Alexander altid nærværende og super høflig at tale med. Han besvarede alle mine mange spørgsmål og tog sig god tid til mig.
Efter at havde lavet en aftale telefonisk, kom dagen hvor jeg skulle køre til Ribe og hente bilen. Mit bilkøb/bilsalg med premium biler og Alexander, gik over alle mine forventninger! Bilen havde han klargjort helt upåklageligt og dialogen gennem alt papirarbejdet, var så behagelig og helt naturlig. Bilkøbet blev for mig, en oplevelse i verdensklasse. Eftersom at det er min første bil af nyrere og dyrere karakter, var Alexander super flink til at give sig ekstra tid til forklaringer mv.
Efter alt papirarbejdet, var jeg klar på at køre hjem i min nye bil. Inden da, valgte Alexander også lige at give mig en usb iphone oplader med hjem som gave, så jeg kunne benytte Apple CarPlay på hjemturen. Han er simpelthen vanvittig serviceminded og har en personlighed i verdensklasse. Jeg kan derfor klart anbefale premium biler og Alexander til hver og en, der ønsker et godt bilkøb med en super god service.
Bedste hilsner
Lea Stella Hansen, en yderst tilfreds kunde!
Købte en vw polo hos Premium Biler
Købte en vw polo hos Premium Biler, og det var en super oplevelse. Alle mine spørgsmål blev godt besvaret, og jeg havde en del, da det er min første bil. Det var bare god service hele vejen igennem. Kan varmt anbefales herfra!
Alexander er en behagelig mand at…
Alexander er en behagelig mand at handle med og vi vil helt sikkert anbefale andre at handle bil hos ham. Vi er meget tilfreds med hele køb/bytte forløbet, samt har modtaget en topklargjort og serviceret bil!
Stor ros til Alexander herfra
Stor ros til Alexander herfra. Super dygtig bilforhandler, mit køb af en tysk importeret BMV blev en meget positiv oplevelse. Det viste sig at bilen havde en lille fejl som Alexander ikke var klar over (en defekt bremse censor). Jeg blev sendt ud på hans fars værksted og fejlen blev udbedret omgående. Super god service. Eneste kritik er at, Alexander burde have mere fokus på de importerede bilers computersystem, en komplet opdatering af al software og navigation burde være en del af bilens klargøring før salget. Han får dog stadig 5 stjerner.
Det er første gang jeg benytter…
Det er første gang jeg benytter "trustpilot" men min oplevelse med Alexander, som er indehaver af Premium Biler, gør bare at jeg må ytre min største begejstring her i dette forum.
Min tillid til bilforhandlere/værksteder ligger på et meget lavt niveau, men efter at have handlet bil hos Premium Biler og fået den bedste service efterfølgende, vil jeg klart anbefale dette sted til andre. Alexanders engagement i at levere et godt produkt er enestående og min Ford Focus var både nysynet og fik fuld service og klargøring, skiftet tandrem, vasket udvendigt og indvendigt og ovenikøbet leveret med vinterhjul.
Næste gang jeg skal have bil, giver jeg helt sikkert Alexander et ring
Vh Mads
Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi stod for at skulle skifte vores Yaris Hybrid ud med noget mere rummeligt, som også kunne køre med trailer.
Vi spottede BMW 320d'eren, som var på vej ind ved Premium Biler.
Jeg skrev på bilen ved 19.30-tiden via Bilbasen, og 10 minutter senere havde jeg Alexander i røret.
Der skal ikke være nogen som helst tvivl om, at Alexander gør alt, hvad han kan for at gøre bilhandel til en god oplevelse for sine kunder.
Halvstressede over brugtmarkedet og udbuddet indenfor vores budget ville vi gerne køre turen fra Silkeborg til Ribe for en prøvetur og potentielt køb. Alexander var derfor åben for, at vi kunne komme forbi dagen efter omkring kl. 18.
Alt i alt en god oplevelse - bilen kørte ligesom den skulle, var pæn holdt og billig sammenlignet med lignende biler af samme årgang og kilometerstand samt udstyrsniveau.
Vi forhandlede lidt om anhængertræk, byttepris osv. og købte bilen.
Vi kørte hjem fra Ribe med en rigtig god mavefornemmelse.
Der var lidt bøvl med den tyske registreringsattest, som ikke var blevet medsendt til bilen - Alexander beklagede dybt for en fejl, som principielt var ude af hans hænder.
Plasteret på såret var, at bilen blev leveret på vores adresse i Silkeborg. Super god stil.
Vinterhjulene foretrak Alexander at sende med fragtmand fremfor at smide dem i bagagerummet af bilen. Af uforklarlige årsager dukkede de aldrig op, men blev returneret til ham.
Turen til Silkeborg blev gentaget, denne gang for at levere vinterhjulene.
Vi kan på det kraftigste og med glæde anbefale at bruge Alexander og Premium Biler til jeres bilhandel.
Han er en driftig ung gut med intentionerne helt på rette sted - her er modsætningen til sælgeren ved den autoriserede forhandler, som bare skal skubbe nye biler ud gennem døren.
Alexander har fokus på oplevelsen og gør en stor indsats for at handlen skal være så åben og tillidsfuld som muligt. Derudover så er han rigtig behagelig og oprigtig at tale med 👍
Alexander får de bedste anbefalinger…
Alexander får de bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk kundeservice, han gør virkelig noget for sine kunder.
Næste bil skal helt sikkert også købes ved premium biler.
En helt igennem god og tryg oplevelse…
En helt igennem god og tryg oplevelse at handle bil hos premium biler. Alexander servicerede os på bedste vis igennem hele forløbet, havde styr på alle detaljer og ydede sublim kundeservice. Bilen stod endnu flottere end ventet og til den rigtige pris. Kan kun anbefale alle at handle bil hos premium biler
Søgningen
Søgningen, handlen og det færdige resultat, vedr min handel af bil, var over al forventning. Flot klargøring. God service. Kan kun anbefales.
vi har netop købt bil ved premium biler…
vi har netop købt bil ved premium biler og det var en ren fornøjelse at handle med dem jeg har ikke følt mig så tryg og vel indformeret i et bilkøb før. jeg vil til en hver tid anbefale andre at handle der 100% god og meget personlig service
Super service og super bil.
Har lige købt en rigtig fin brugt Opel Astra hos Alexander, som har givet os en super service.
Jeg har købt en superflot brugt bil hos…
Jeg har købt en superflot brugt bil hos Premium Biler, og kan på det varmeste anbefale andre at gøre det samme! Alexander er en af de mest ærlige, engagerede og dygtige bilhandlere, jeg har stiftet bekendtskab med, og kundeservicen er bare helt i top! Bilen i sig selv lever fuldt ud op til mine forventninger, og afspejler Alexanders sans for kvalitet, stil og detaljer. Ingen tvivl om hvor min/vores næste bil skal findes :-)

Odpowiedź od Premium Biler
Flink ung mand der bare har styr på…
Flink ung mand der bare har styr på tingene. Aftaler bliver overholdt til punkt og prikke.

Odpowiedź od Premium Biler
Jeg købte brugt bil hos Premium i…
Jeg købte brugt bil hos Premium i december 2020, det var en positiv oplevelse super god betjening, god rådgivning, og bilen lever fuldt op til det forventede, jeg ville helt sikkert købe bil hos Alexander igen hvis der skulle opstå et behov.

Verdens bedste kundeservice
Jeg har købt min bil hos Alexander, og det er jeg så glad for! Super god og hurtig service. Alexander brænder for sit arbejde, og vil gøre alt for at imødekomme kundens ønsker og behov.
Premium biler skal have ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været så glad for den service, samt prisen. Alexander lagde alle kort på bordet, og forsøgte ikke at snyde mm, og var til at forhandle med!
1000 tak! Jeg vil anbefale premium biler til alle der drømmer om at købe ny/brugt bil🤩

Odpowiedź od Premium Biler
Super God betjening og email…
Super God betjening og email korrespondance op til købet. Kørte fra Nordsjælland til Premium Biler i Jylland en tirsdag morgen.
Min byttebil blev taget godt i mod og min nye biler stod pænt, klargjort og ventede på mig.
Prøvetur, det praktiske med papirer og handlen gik som smurt.
Kan varmt anbefalde at handle bil med Alexander :-)

Odpowiedź od Premium Biler
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.