PralinPost Recenzje

2. również w kategorii:
  3. Manufaktura czekolady
  4. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

PralinPost är ett nytt sätt att visa omtanke - med riktigt god choklad. Vi gör det enkelt att skicka handgjorda praliner direkt till någon du tycker om, tillsammans med en personlig hälsning. Tanken är enkel: som ett blommogram, fast med choklad. Våra praliner tillverkas för hand av Chocolaterian i Båstad, vinnare av Pralin-SM 2025. Fokus ligger på hantverk, noggrant utvalda råvaror och praliner som både smakar fantastiskt och känns speciella att få. Hos PralinPost väljer du den pralinask som passar tillfället, skriver din egen personliga hälsning och anger vem som ska få överraskningen. Därefter tar vi hand om resten och skickar paketet direkt till mottagaren. Det passar lika bra när du vill säga grattis eller tack som när du vill muntra upp någon, visa uppskattning eller helt enkelt påminna en person om att du tänker på dem. Vi vill att hela upplevelsen ska kännas genomtänkt - från beställningen på nätet till ögonblicket då mottagaren öppnar paketet. Därför är den personliga hälsningen en viktig del av PralinPost och ingår i beställningen. Bakom PralinPost finns en ambition att skapa en enkel, personlig och god presenttjänst för de tillfällen då ett vanligt meddelande inte riktigt räcker. Säg det med choklad. Skicka en känsla.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Jättenöjd med 2 av mina köp

Jättenöjd med 2 av mina köp. Men 1 som jag best har ej kommit fram men det kan ju bero på posten. Klockan halv tio några minuter det som inte kom fram var till Birgitta Carlström, Kuggebro 22, 75753 Uppsala. Du kan meddela mig så får jag betala igen.

Odpowiedź od PralinPost

Hej Berit, vad roligt att höra att du är nöjd med dina andra beställningar! Självklart ska vi undersöka vad som har hänt med den som inte kommit fram. Vi kontaktar PostNord och ser om de kan hjälpa oss att spåra försändelsen.

Du ska självklart inte betala igen. Vi återkommer till dig så fort vi vet mer och ser till att hitta en bra lösning.

Toppen

Toppen ! Enkel beställning o snabbt levererat! Jättefin förpackning o grymt goda praliner!!
Kanonfin födelsedags överraskning!
Bara lovord!

18 września 2026

Odpowiedź od PralinPost

Tack Gunilla! Så roligt att födelsedagsöverraskningen blev så lyckad. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Oceniono na 5 z 5

Lätt att beställa och snabb leverans.

Lätt att beställa och snabb leverans.

17 września 2026

Odpowiedź od PralinPost

Kul att höra, Ingalill! Vi vill att det ska vara enkelt att skicka en fin gåva, så det är extra roligt att beställningen gick smidigt och leveransen snabbt.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans av färska praliner.

En fin o lätt gåva att skicka som Tack elr present.
Ngra klick o allt är ordnat.😊

Odpowiedź od PralinPost

Så roligt att läsa, Monika! Vi vill att det ska vara precis så enkelt att skicka en liten uppskattning till någon – och extra fint att höra att allt gick smidigt. 😊

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Fin förpackning och hur fina praliner som helst, härliga färger på pralinerna.

Odpowiedź od PralinPost

Kul att höra att både leveransen, förpackningen och pralinerna levde upp till förväntningarna. Tack för att du delade med dig, Susanne!

Oceniono na 5 z 5

Pralinerna kom fram lagom till helgen…

Pralinerna kom fram lagom till helgen och blev en glad och god överraskning. Personen som fick gåvan, tyckte att den gjorde hennes dag.
/Eva-Marie

9 września 2026

Odpowiedź od PralinPost

Tack Eva-Marie för ditt fina omdöme och för att du valde PralinPost. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Vi fick reklamera första leveransen pga…

Vi fick reklamera första leveransen pga sönderklämda praliner.
Fick snabb återkoppling och nya praliner skickade

6 września 2026

Odpowiedź od PralinPost

Tack Ingela för ditt fina omdöme! Vi är ledsna att den första leveransen inte kom fram i det skick den skulle, men väldigt glada att vi snabbt kunde lösa det och skicka nya praliner.

Tack för ert tålamod och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. ❤️

Oceniono na 5 z 5

Kunde glädja min bästa vän jättemycket!

Pralinasken kom fram och blev mycket uppskattad, den var fint paketerad och innehöll information som min vän Barbro var mycket nöjd med. Hon tyckte också att pralinerna var oerhört vackra och goda (de hon smakat, hon äter en per kväll).

Jag hade hoppats att asken skulle komma fram
på fredagen men den kom på måndagen. Jag tror att det är bra att vara tydlig med att det är mer troligt att det tar två dagar än en med leveransen.

Att beställa pralinasken gick bra och jag är 76 år, inte så van att handla på nätet och jag är inte med i några sociala medier. Trots detta lyckades jag genomföra beställningen utan några problem.

Mycket mycket nöjd!

5 września 2026

Tack Margareta för ditt fina och utförliga omdöme! ❤️

Så roligt att höra att Barbro blev glad för presenten och att både pralinerna och paketeringen uppskattades. Att hon njuter av en pralin per kväll låter som ett alldeles utmärkt sätt att ta vara på dem. 😊

Tack också för din värdefulla återkoppling om leveranstiden. Vi tar med oss det och vill självklart vara så tydliga som möjligt kring vad man kan förvänta sig av leveransen.

Och extra roligt att höra att beställningen kändes enkel att genomföra - det betyder mycket för oss.

Stort tack för att du valde PralinPost för att glädja din vän! 🍫❤️

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej